madmax1200 píše:no vyborne....byla menena....zahada odahlena,dekuji moc....ihned objednam
Raduj se až to klapne, ale vypadá to nadějně. Hlavně podej info jak to dopadlo, pro můj klid a info ostatním Magnumákům.
Slova díků netřeba, vod toho tu jsme
madmax1200 píše:no vyborne....byla menena....zahada odahlena,dekuji moc....ihned objednam
madmax1200 píše:Urcite,za chvilku ho nadelim k narozkam a pak ho zase zabavimneni nad to mit syna
konecne si muzu kupovat darky na ktere moje rodice nemeli.Pres tyden se pohybuji kolem Kutne Hory ....tusim ze tam model prodejna je
madmax1200 píše:no bohuzel uz predemnou nekdo vyrizl otvor na 13tistovku pred kridlo nahoru za motor a prijimac a regulator dolu pod kridlo.No kdyztak zalepim dobarvim a vymyslim jine pozice.Nejdrive zkusim vrtuli a pak uvidim.
Hoki píše:Jsem rád, že Ti výměna vrtule pomohla.
Přistání musíš dostat do ruky a oka sám. Každý model přistává jináč a potřebuje jinší výšku a rychlost. Taky jinak se sedá za větru či bezvětří. V zásadě Magnum moc neplachtí a tak se nauč přiblížit se nad zem na malém plynu a stahovat ho až před dosednutím. A nebo si to přihaš ve vejšce, stáhni plyn a pak sklop čumák dolů, kvůli rychlosti, a nad zemí podrovnávej. Hlavně ho moc brzo netahej za výškovku, jinak ztratíš rychlost a někam sklouzneš.
madmax1200 píše:tak lítání s acrem super.....uz i sem tam nejaké ty odvážnější kousky.....bohužel ,ale to přistání.....takhle to dopadlo,když jsem dostal odvahu to místo do obilí položit na louku
napadlo mě to zkusit trénovat s plováky na vodě.