Helimaniacs Team Brno

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Zamčeno
Zpráva
Autor
Digis
Kontaktovat uživatele:

#2251 Příspěvek od Digis »

jedu
psena
Kontaktovat uživatele:

#2252 Příspěvek od psena »

No super domluva...vcera pisete ze pujdete v jednu, tak rikam nic, dopledne si zalitam sam v Moravanech, nebudu si na letisti spinit auto... a ted vidim , ze jste byli ve stejnou dobu jako jsem mel ja. :x
Tak priste :lol:
Digis
Kontaktovat uživatele:

#2253 Příspěvek od Digis »

škoda, za to může Prtka :lol:, on navrhnul 11.00 já se přidal, přijel tam Penax i nakonec UCH, kterej tvrdil, že to nestihne. Musíš číst mezi řádky, nebo vzít telefon a ozvat se někomu. My se divili, že jsi se neukázal, ale mysleli jsem, že ještě spíš :lol:

Bylo to super, hlavně Penax, s Rexem visel jak kabát v šatně a když si vzal Coptera tak střihal osmičky jako na běžícím pásu. Je vidět, že začínal se špatným strojem, protože by už dávno lítal :D
prtka
Kontaktovat uživatele:

#2254 Příspěvek od prtka »

Jo a našla se černá skříňka s Psenovým pádem. Všichni jsme natěšení jestli se vše zaznamenalo.
Natočit vlastní smrt se jen tak někomu nepodaří :D
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X

Futaba
Penax

#2255 Příspěvek od Penax »

prtka píše:Jo a našla se černá skříňka s Psenovým pádem. Všichni jsme natěšení jestli se vše zaznamenalo.
Natočit vlastní smrt se jen tak někomu nepodaří :D

S tou kamerou to byla opet haluz. Zkratka na to kolik mi je mam docela dobre oci a hlavne orientacni schopnosti.
Ach jo . kdyby mi slo tak to litani.Sd karte nic neni, uz to stahuji do PC.
Kamera se nabiji, treba pojede. Ani nevim jak dlouho tam lezela. Mel jsem spatne nastavene datum.
Jinak dnes to byla parada. U T-Rexe s MicroBeastem jsem nechtene vyzkousel, ze lita i kdyz komplet deska cykliky chodi obracene. No hotovo. Ja budu snad vecnej amater.
To Psena:
Ted ja tobe zase dluzim lupeni.
Digis
Kontaktovat uživatele:

#2256 Příspěvek od Digis »

Tak koukám ven a lituju, že jsem nenabil víc baterek, venku krásně, svítí sluníčko, 7°C, už to tak vypadá na březen :lol:
prtka
Kontaktovat uživatele:

#2257 Příspěvek od prtka »

To nic . Já taky :twisted:
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X

Futaba
psena
Kontaktovat uživatele:

#2258 Příspěvek od psena »

Tak hosi to je pecka! bylo to blizko mista padu?
Dnes jinak fakt bezvadny politani, skoda, ze jsem neprijel protoze to bezpadlo bych si fakt rad zkusil...
Penaxi a nejde to nejak zhodnit? Je jasny , ze swash plate u microbeasta se nepouziva, ale nejaka varianta jak to udelat uplne hodny musi existovat ne? Listy tim padem ber jako darek k vanocum... a video prosim co nejrychleji n youtube :D Uz se tesim!
Taky jsem mel dnes jen 3 baterky... dalo by se litat dvakrat vic.
Penax

#2259 Příspěvek od Penax »

A co zitra dopoledne. Pujde nekdo ?
Preci nechcete byt na stedrej den doma. :lol: :lol: :lol:
Digis
Kontaktovat uživatele:

#2260 Příspěvek od Digis »

Penax píše:A co zitra dopoledne. Pujde nekdo ?
Preci nechcete byt na stedrej den doma. :lol: :lol: :lol:

V rámci diplomacie, sice nechci, ale budu. :lol:
Penax

#2261 Příspěvek od Penax »

psena píše:Tak hosi to je pecka! bylo to blizko mista padu?
Dnes jinak fakt bezvadny politani, skoda, ze jsem neprijel protoze to bezpadlo bych si fakt rad zkusil...
Penaxi a nejde to nejak zhodnit? Je jasny , ze swash plate u microbeasta se nepouziva, ale nejaka varianta jak to udelat uplne hodny musi existovat ne? Listy tim padem ber jako darek k vanocum... a video prosim co nejrychleji n youtube :D Uz se tesim!
Taky jsem mel dnes jen 3 baterky... dalo by se litat dvakrat vic.

To Psena:
Ano nasel jsem to tam jak jsme to puvodne hledali. Na ten kolektiv jak chodi obracene jsme koukali vsichni jak z jara. Na radu Ucha jsem prehodil Gripy. Mel jsem je jak na padlovce a oni patri cepem dopredu ve smeru rotace.
Kdyz zitra dopoledne pujdes, tak ti ten zazrak necham klidne vyzkouset.
Nebo kdykoliv jindy. Ale prosil bych jen osmicky a lopase. Ty osmicky dovolim i couvany. :lol:
Za lupeni moooc dekuji a video uz zpracovavam.
psena
Kontaktovat uživatele:

#2262 Příspěvek od psena »

Zitra samozrejme pokud neprsi tak jdu :!:
Penax: Samozrejme bych pouze visel... jde me o citlivost a stabilitu.
Penax

#2263 Příspěvek od Penax »

psena píše:Zitra samozrejme pokud neprsi tak jdu :!:
Penax: Samozrejme bych pouze visel... jde me o citlivost a stabilitu.

No tak se nestyd. :lol: :lol: :lol:
Uvidis jak to vyzkousis nebudes uz chtit nic jineho. To je pro tve ruce jako delany. Ja si zatim v klidu vychutnavam Coptera. Tam kdyz pridam plnej knedlik tak se zacne dusit jako kdyby rikal "ses na prsa, co bys se mnou delal kdybych se tak rozletel".

P.S.
Radeji si Besta hned objednej a v unoru ho mas tady.
UCH

#2264 Příspěvek od UCH »

My jsme blbci dopoledne lítali za mlhy a lehkýho větru a teď se tam udělalo jaro.
Zítra dopoledne rozhodně jdu lítat, jinak bych byl stejně protivnej a sváteční nálada by se nekonala.Viděl bych to tak na tu 11h.
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
prtka
Kontaktovat uživatele:

#2265 Příspěvek od prtka »

Začnu nabíjet kolem deváté. To kdyby se počasí chtělo zvrtnout. Uvidíme.

Futaba
Zamčeno

Zpět na „Kluby“