Protos 500

Vrtulníky do velikosti 500.
Zamčeno
Zpráva
Autor
ËWRYBADY
Kontaktovat uživatele:

#241 Příspěvek od ËWRYBADY »

Tyhle serva mám taky a nemůžu si stěžovat.Převody jsou kompatibilní se Savox servy.Řekl bych že je to to samý..Zkontroluj třeba i konektor atd. jestli neni problém třeba i tam..
Chopso 7EW , MSH PROTOS 500 , Torsion SOLID Blades
Futaba 8FG
1one

#242 Příspěvek od 1one »

ËWRYBADY píše:Tyhle serva mám taky a nemůžu si stěžovat.Převody jsou kompatibilní se Savox servy.Řekl bych že je to to samý..Zkontroluj třeba i konektor atd. jestli neni problém třeba i tam..

Tak nikdo neřiká že jsou špatné,ale pokud menil převody tak to mělo asi nějakej duvod ...po težkem padu už to servo nemusi byt spolehlive a o tom už se bohužel přesvedčil dalším pádem. Já osobne už bych ho nezkoumal a koupil nove ,protože další pád muže byt dražší než to servo...
Blade 400 (prodán), T-rex 450 V2 (prodán) ,Trex 450 pro , Protos
oskar 007
Kontaktovat uživatele:

#243 Příspěvek od oskar 007 »

Kua kucí... vy mi dáváte ale záhul... Ted protosek nachvíli spočne páč mám dláhu:-( ale ze zkušenosti svých vím že jedno špatné servo může rušit i ostatní. Já sem ještě student, proč jsou ty začátky tak drahé :x :evil:
www.hrabanek-sroubky.cz
[img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
boZZda

#244 Příspěvek od boZZda »

No jo no, tohle není koníček z nejlevnějších. Nejhorší je asi první rok...potom si na to zvykneš.
Já mám za sebou první rok a během sezóny jsem byl nahoře asi 30x, jinak furt na zemi. Pády to byly brutální a tak jsem delší dobu šetřil, postavil, vyšteloval, spadl ... mám asi už 10. Protose :)

Teď si to poslední měsíc vynahrazuji a létám kdykoli, když to počasí dovolí.

Jo a pokud se chcete pobavit, tak tady je první čínská "kopie" Protose :)

http://www.dynam-rc.com/products/helico ... or-500.htm
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
Drop

#245 Příspěvek od Drop »

boZZda píše:No jo no, tohle není koníček z nejlevnějších. Nejhorší je asi první rok...potom si na to zvykneš.
Já mám za sebou první rok a během sezóny jsem byl nahoře asi 30x, jinak furt na zemi. Pády to byly brutální a tak jsem delší dobu šetřil, postavil, vyšteloval, spadl ... mám asi už 10. Protose :)

Cau, tak to smekám, máš v sobě něco...co modeláři nazývají srdcem modeláře...a to tvá výdrž, popravdě řečeno, ono to u Helin ani jinak nejde, neni to z balza a samo to neletí a ani neplachtí.Prostě i lehčí nehoda na heli něco stojí...úměrně velikosti s kategorii.
(Blade CP - Prodán)(T-Rex 500 CF-Prodán)(T-rex 600 ESP-Flybarless+MicroBeast-Prodáno)(T-rex 600,FBL
ËWRYBADY
Kontaktovat uživatele:

#246 Příspěvek od ËWRYBADY »

boZZda píše:No jo no, tohle není koníček z nejlevnějších. Nejhorší je asi první rok...potom si na to zvykneš.

Tak ta kopie je teda zajímavá.. :lol: .Ale T-rexe se číňani naučili kopírovat líp..A co cena nějak jsem to tam nenašel?
Futaba 8FG
Drop

#247 Příspěvek od Drop »

ËWRYBADY píše:

Tak ta kopie je teda zajímavá.. :lol: .Ale T-rexe se číňani naučili kopírovat líp..A co cena nějak jsem to tam nenašel?

Čína se sere do všeho, kopie protose mě pobavila......už jen to, že kopírují trex 500, o 250,450 nemluvě :roll:

Jediná výhoda je, že jsou kvalitou stále někde jinde :lol:
(Blade CP - Prodán)(T-Rex 500 CF-Prodán)(T-rex 600 ESP-Flybarless+MicroBeast-Prodáno)(T-rex 600,FBL
Kenny McCormick

#248 Příspěvek od Kenny McCormick »

boZZda píše:

To je nejaka viacucelova helina? Ten plast na hlavnom rame vyzera ako gumeny... Mozno by s tym dal hrat futbal. Urobit komplet plastovu heli /nic proti kvalitnemu plastu/ a dat tam carbonovu trubku vyzera jak pest na oko. A ked je ta trubka ako na copteri, tak dakujem pekne...
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
michalval

#249 Příspěvek od michalval »

Zdá se mi, to nebo ne, že ta kabinka je asi o číslo větší, než by měla být? Ty přesahy směrem k ocasu. Vypadá jako z nějaké větší heliny.
oskar 007
Kontaktovat uživatele:

#250 Příspěvek od oskar 007 »

Já hlavně lítám když to počasí dovolí s bladem 400.. Není to žádný zázrak ale zkušenosti se na tom nazbírat dají. Hlavně při případném pádu mám díly za polovic. Protože cena listů na msh je strašná.
www.hrabanek-sroubky.cz
Drop

#251 Příspěvek od Drop »

oskar 007 píše:Já hlavně lítám když to počasí dovolí s bladem 400.. Není to žádný zázrak ale zkušenosti se na tom nazbírat dají. Hlavně při případném pádu mám díly za polovic. Protože cena listů na msh je strašná.

Strašná neni v této kategorii s tim musíš počítat, chceš listy za 300,- kup si Blade CP...ale nečekej že heli 500 bude mít listy za 300,- vlastně má...xcopter to se ale nedá nazývat listy, slušné heli listy od 1000,- dále. RADIX 1500,-
oskar 007
Kontaktovat uživatele:

#252 Příspěvek od oskar 007 »

holt za kvalitu se platí..
www.hrabanek-sroubky.cz
1one

#253 Příspěvek od 1one »

To já jsem už dlouho nehapal..až si řikám že je to divný... Protos ješte nemel vetší ránu a to mám dílu mraky...asi jsem tím tu havarku zahnal. Spíš se mi nedaří ho vyštelovat...ted je čerstve předelanej na Lipol ale odpočíva... nemám chut v mrazechneco štelovat tak lítam jen ze 450pro

Jinak u tech čínskejch kopii jsou bezva ty názvy . Já jednu mel UNI 450 a nikdy víc už do toho nejdu.. :D
Blade 400 (prodán), T-rex 450 V2 (prodán) ,Trex 450 pro , Protos
dj_krata
Kontaktovat uživatele:

kabina

#254 Příspěvek od dj_krata »

michalval píše:Zdá se mi, to nebo ne, že ta kabinka je asi o číslo větší, než by měla být? Ty přesahy směrem k ocasu. Vypadá jako z nějaké větší heliny.

myslim ze to tak ma byt se podivej u t-rexe 450 pro tam jsou taky presahy.. docela to je dobry dobre se ta kabina sundava .
JR DSX7, T-Rex 450PRO FBL beastX , T-Rex 600 EFL beastX , RC-Factory Sbach , DJI f550 naza-m V2
ËWRYBADY
Kontaktovat uživatele:

Re: kabina

#255 Příspěvek od ËWRYBADY »

dj_krata píše:
michalval píše:Zdá se mi, to nebo ne, že ta kabinka je asi o číslo větší, než by měla být? Ty přesahy směrem k ocasu. Vypadá jako z nějaké větší heliny.

myslim ze to tak ma byt se podivej u t-rexe 450 pro tam jsou taky presahy.. docela to je dobry dobre se ta kabina sundava .

U T-rexe 450 PRO je ta kabinka aspoň pěkná a hodí se k tomu..Ale tahle?.. :)
Futaba 8FG
Zamčeno

Zpět na „Heli - do 500“