Imm0rta1 píše:... Mimochodem originální adaptér spektrum nejde na DX8 přidělat. Musel jsem udělat menší úpravy na adaptéru pilníkem.
Jen dotaz. K čemu ten adaptér? Já ho používám na Dsx9, ale Dx6i mi visela rovnou bez adaptéru a očekával bych, že i Dx8 má vyváženo z výroby. Nebo ne??
Jak řešíte mechanickou obsluhu páky plyn / kolektiv ? Ještě jsem "jenom v simu", ale to poskakování přes zoubky je trochu problém, jeden zoubek je moc, vedlejší málo. V reálu ????
U letadel mi to nevadí ale u heli to není ono. Když se ta planžeta přes zubatou kulisu ale vyndá, může být ta páka celkem nebezpečně volná a nevím jestli tam je nějaká brzda. Mám FF7.
Sorry za narušení statistik, ale na tenhle dotaz se mi nechce zakládat nový vláknu a problém jde stejně napříč spektrem všech vysílačů.
Díval, nemám. Zatím jsem nezkoumal vysílač vevnitř, dokud není jasné že "to má smysl řešit" a čekal co bude za reakce. Možná se tam dá něco přehodit, otočit, nevím. Třeba se ozve 00Ja - ten FF7 měl anebo mu pošlu SZ. Díky
Mně se u simové vysílačky osvědčilo planžetu trochu povolit. Cítíš zoubky ale už to do nich nezaskakuje tak jako když ji máš dotaženou nafest taky jsme s tím bojoval dva je málo tři je moc ale jak to povolíš tak díky zoubklům jenom cítíš pohyb páky ale už tě neomezují.
Relax píše:Díval, nemám. Zatím jsem nezkoumal vysílač vevnitř, dokud není jasné že "to má smysl řešit" a čekal co bude za reakce. Možná se tam dá něco přehodit, otočit, nevím. Třeba se ozve 00Ja - ten FF7 měl anebo mu pošlu SZ. Díky
Zdar, u 7C je to jednoduché, proste to otvoríš a je tam pliešok - rachtačka. Povoliť a pootočiť stranou. Momentálne som v práci, rádio tu samozrejme nemám ale pokiaľ si pamätám tak to bolo takto!