mugwai píše:... a na plny kotel (cca 1750 rpm) v ruce drzeny mi chlastal 10,5A z baterek...
Těch na plny kotel cca 1750 rpm - jak jsi to měřil?
Zdá se mi to nějak málo...
mugwai píše:... a na plny kotel (cca 1750 rpm) v ruce drzeny mi chlastal 10,5A z baterek...
U radia Graupner mam na 100% vyzkousene, ze nenastaveni rozsahu plynu u skoro kazdeho reglu je ztrata na motoru i okolo 1-2 tis. otacek ve finale na vrtuli (myslim ted u letadel).Dáva píše:Kalibrace se dělá pouze na začátku,když poprvé připojíš nový régl(někdy ani neni potřeba upravovat rozsah otáček esc).
OK.mugwai píše:. - mereno u me jeste s DC motorem, s AC EH200 pocitam se dostanu nekam k 1900 rpm s 9T pastorkem. (7,4V x 4100) /16 = cca 1890 rpm, staci bohate.
Jasne, motor je jasny, navic ma svuj vetracek a pri tech tockach aby se neuchladil sam bych se moc divil.pmasarik píše:Bohužial sa mi to zle porovnáva, lebo s originál motorom som lietal keď bolo vonku 30-35 °C. Ten pôvodný mal cca 70-80 °C po 10 minutovom lete, odmerané príložným teplomerom na plášti motora.
Dnes som striedak namontoval a narýchlo vybehol von otestovať či všetko šlape tak ako má. Lietal som len asi 5 minút a teplota vzduchu bola 8°C. Po tomto 5 minutovom lete bol motor len vlažný. Potom som už išiel dovnútra lebo som vybehol len v tričku a bola mi zima + fúkal vietor tak som si ho nechcel hneď pokaziť
mugwai píše:Co bylo spatneho na tom perku a co je lepsiho na te smrstovacce ?