Možná to není úplně triviální řešení , ale zase je to zcela univerzální časovač k použití kdekoliv. ..Lark píše:To opravdu není snazší způsob, jak v určitém intervalu hlásit stav stopek (a nejen stopek)?
Vysílač JETI DC-16 (DS-16)
Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
MC-20HOTT,DS-16,X10S,14SG,S-trino MkII,SpeedFire, Extra 102",MiniCorado,LOGO550SE,Goblin570
Tak na druhou stranu alespoň existuje způsob jak se to dá obejít. Je ale trochu nelogické, proč to pořád hlásí jen zbývající čas, který nesouhlasí s číslem na displeji, když softwarově to nemůže být žádný problém.
- pert
- Kontaktovat uživatele:
V technické podpoře u JETI jsem našel následující: http://www.jetimodel.com/cs/DC-16-amp-D ... -casovacu/
Tak uvidím jak se s tím poperu
Tak uvidím jak se s tím poperu
To by snad mělo fungovat. Jen změnit sestupnou řadu hodnot "Time" a přiřadit správný "File". Pokud by chyběly správné soubory wav, dají se vygenerovat z psaného textu pomocí prográmku TTSAutomate
Ahoj, potreboval bych si vytvorit vlastni zvuk do vysilace, ale nevim kde ho nejlepe vytvorit, aby byl stejny jak ve vysilaci.
Ma nekdo nejakou oblibenou stranku?
Jeti DC-16, Futaba FX-18+modul Jeti
Swing speciál, Proxima 2, Stork 4, Mig 15, P47, Torro 900
Balabolka...
Jeti DC-16, Trex 450PRO, Logo 550, Kasama Srimok FAIFA, Goblin 700
michalv píše:Ahoj, potreboval bych si vytvorit vlastni zvuk do vysilace, ale nevim kde ho nejlepe vytvorit, aby byl stejny jak ve vysilaci.
https://acapela-box.com/AcaBox/index.php
O teto strance vim ale uz je placena
Jeti DC-16, Futaba FX-18+modul Jeti
michalv píše:O teto strance vim ale uz je placena
Pošli mi do SZ co potřebuješ vytvořit a e-mail.
Páni modeláři mám velikou prosbu
Nenašel by se nějaký šikovný/ochotný modelář v mém okolí tzn.Příbram,Praha,Plzeň,Písek.... kdo má zmáklé meny tohoto rádia a byl ochotný mi pár věcí dovysvětlit/doprogramovat samozřejmě nezůstanu nic dlužný.
Tím že jsem používal jiný systém tak v některých věcech dost plavu a ani manuál mi moc nepomáhá
Moc děkuji
Nenašel by se nějaký šikovný/ochotný modelář v mém okolí tzn.Příbram,Praha,Plzeň,Písek.... kdo má zmáklé meny tohoto rádia a byl ochotný mi pár věcí dovysvětlit/doprogramovat samozřejmě nezůstanu nic dlužný.
Tím že jsem používal jiný systém tak v některých věcech dost plavu a ani manuál mi moc nepomáhá
Moc děkuji
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Rád se pokusím pomoci....
Co tě trápí?
Co tě trápí?
Děkuji ti
Mě jde spíše o to někam osobně zaject a dát mi alspoň hoďku školení
Mě jde spíše o to někam osobně zaject a dát mi alspoň hoďku školení
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nevidím problém v osobním popovídání, ale když se poptáš zde, tak to bude mít obecný přínos a tomu bych osobně dával přednost.
A to nemluvím o tom, že by jsi si mohl vymyslet nějakou specialitu a tu bych si rád nacvičil napřed
A to nemluvím o tom, že by jsi si mohl vymyslet nějakou specialitu a tu bych si rád nacvičil napřed
Jedna s věcí co asi jde popsat je že když zapnu radio a nemám plyn dole,některý s vypínačů v poloze nahoře nebo horních boční dole tak mi na to rádio neupozorní
No koukám že ani taková banalita nejde popsat polopatě
A i proto zajedu raději někam osobně
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Popsal jsi to naprosto jasně.shumi píše:Jedna s věcí co asi jde popsat je že když zapnu radio a nemám plyn dole,některý s vypínačů v poloze nahoře nebo horních boční dole tak mi na to rádio neupozorní
Návod strana 98.
Menu, Pokročilá nastavení, Nastavení kniplů/spínačů
Vybereš spínač/ovladač, který se má kontrolovat a nastavíš Předletovou konfiguraci.
3. Předletová konfigurace ovladače
U každého z ovladače vysílače můžete přiřadit, v jaké poloze
vyžadujete, aby se ovladač nacházel před načtením modelu. Dokud
nejsou všechny ovladače v polohách předletové konfigurace,
neaktivuje se model a na displeji vysílače je zobrazen obrázek
vysílače s vyznačeným ovladačem, který má jinou polohu, než je
poloha předletové konfigurace.
Ještě je potřeba říci, že když si nastavíš v Menu, Pokročilém nastavení, Další možnosti modelu, spínač na zastavení motoru, tak se to k tomu spínači přiřadí automaticky.
Co tam máš dál...