Griffin 450 RTF
Re: Griffin 450 RTF Novinka za super cenu?
Usamic: Kazdopadne bych doporucoval k tom gyru vzit i servo HSG-5083MG. Tahle kombinace mi na Griffinovi fungovala dobre. A hned dalsi vec, ktera ti bude delat starost bude pastorek. Ten doslova mizi pred ocima. Vrznes tam ocelovej za 80,- a je vystarano. Ale jen co doladis ocas a pastorek, tak zjistis, ze serva taky stojej za prd. Tak je vymenis (ja menil za Savox SH-0350). A pak zjistis, ze kdyz cuknes kolektivem, tak jdou otacky silene rychle dolu i kdyz mas krivku na 100 - 100 - 100. (U toho jsem skoncil a Griffina prodal, dokud byl v celku.) Tak poridis regl a motor. A pak zjistis, ze jsi se dostal na castku, ze kterou by byl Rex 450 v supercombu. 
SuperZoom 4D, Blade mCP X BL, SAB Goblin 500 @ Spirit
Spektrum DX8, PhoenixRC
Spektrum DX8, PhoenixRC
Já bych doporučoval si přečíst tohle fórum. Zas tolik stránek to nemá a psát to pořád dokola ...
.
Jakékoliv gyro na tomto "vychechlaném" vrtulníku funguje jen pár letů a to ještě musí mít člověk štěstí, že "díly" na vrtulce nemají zrovna velké vůle.
Jakékoliv gyro na tomto "vychechlaném" vrtulníku funguje jen pár letů a to ještě musí mít člověk štěstí, že "díly" na vrtulce nemají zrovna velké vůle.
Blade 130X, FPV Quady QX90, 200, 210, 250, Mini Prôtos FBL Brain
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
nevíte někdo jestli pasují díly z trexe 450 na griffina ???
Nepasují. Vše má odlišné. 
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
luke1989: Jedine, co pasuje jsou listy hl. rotoru a vrtulky... 
Spektrum DX8, PhoenixRC
Spektrum DX8, PhoenixRC
No to jsi to upřesnil
.
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
Včera jsem Griffina dost nevybíravě poslal do jarní orby. Zalít jsem si blbec moc daleko a ztratil orientaci. Když jsem si pro to tak šel říkal jsem si že vemu baterku a můžu to hodit do popelnice. Výsledek mě překvapil.
Škoda:
Jeden hlavní list
příčná hřídel
podvozek
jedna vzpěra trubky vyrovnávacího rotoru
vertikální stabilizátor.
lehce prasklá kabina
Neuvěřitelné....Když jsem omlátil přebytečnou zeminu tak na samotném těle nejsou žádné škody.
Ani převody serv nepřeskočily.
Škoda:
Jeden hlavní list
příčná hřídel
podvozek
vertikální stabilizátor.
lehce prasklá kabina
Neuvěřitelné....Když jsem omlátil přebytečnou zeminu tak na samotném těle nejsou žádné škody.
letik píše:Včera jsem Griffina dost nevybíravě poslal do jarní orby. Zalít jsem si blbec moc daleko a ztratil orientaci. Když jsem si pro to tak šel říkal jsem si že vemu baterku a můžu to hodit do popelnice. Výsledek mě překvapil.
Škoda:
Jeden hlavní list
příčná hřídel
podvozek
vertikální stabilizátor.
lehce prasklá kabina
Zahod to a kup MSH...........budes spokojeny nebot za dily zacnes davat penize a ve finale stejne dojde k tomu ze pujdes do kvalitni heli a pak te to bude srat 3x vice.
Logo550 SE-HC3-SX,Kontronik Jive 80HV+AR8000,MSH-MiniProtos
Spektrum DX8-DSMX.DJI SPARK Combo
Spektrum DX8-DSMX.DJI SPARK Combo
pasuji dily z trexe a hk na griffina ?
luke1989: Ne...
Spektrum DX8, PhoenixRC
Spektrum DX8, PhoenixRC
A představ si, že to nepasuje ani naopak - z Griffina na T-Rexe. 
PS: Raději jdu lítat, tady je to začarovaný kruh.
PS: Raději jdu lítat, tady je to začarovaný kruh.
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
RadekCe: Tak stastny let. 
Spektrum DX8, PhoenixRC
Spektrum DX8, PhoenixRC
IVOSGSM píše:letik píše:Včera jsem Griffina dost nevybíravě poslal do jarní orby. Zalít jsem si blbec moc daleko a ztratil orientaci. Když jsem si pro to tak šel říkal jsem si že vemu baterku a můžu to hodit do popelnice. Výsledek mě překvapil.
Škoda:
Jeden hlavní list
příčná hřídel
podvozek
vertikální stabilizátor.
lehce prasklá kabina
Zahod to a kup MSH...........budes spokojeny nebot za dily zacnes davat penize a ve finale stejne dojde k tomu ze pujdes do kvalitni heli a pak te to bude srat 3x vice.
Neříkal jsem že jsem nespokojený.... až budu, tak si koupim jinou. Do te doby se ale na griffinovi ještě něčemu přiučím.
tak to je na pytel, zitra mi dojde griffin za 1000 kč RTF. ve 100 % stavu,tak snad ho hned nerozbiju
....kdyztak ho prodam na ND ....
Chlapi,změří mi prosím někdo na pákách serv cykliky jak daleko od středu páky serva máte umístěná táhla? Myslím vzdálenost od středu šroubku na páce ke středu šroubku upevnění táhla. Prostě v které dírce to máte a jak daleko to je,díky.
T-REX450, Themik, EXCEL ,SU 31,Beagle, Acro MK2, Phoenix ,Tucano, Partenavia Olympik, Spitfire