no mám , všechno ostatní mi funguje jen ten motor neseltino píše:No vzhledem k tomu, že mám taky Braina a 2x DSMX satelity tak........
Nebude to jen nějaká blost? Máš to dobře napárováno? popř vybrán sprývný typ satelitu? (DSM2-DSMX)
SAB Goblin 500
Re: SAB Goblin 500
- MS COMPOSIT
- Kontaktovat uživatele:
prochel píše:no ale nejrači bych toho braina rozdupalseltino píše:To máš dobrý to jsi furt jěště minimálně o krok předemnou
ještě chvíli a zapojím to po staru k brainovi přijímač ale do toho se mi moc nechce
a zkoušel jsi jenom jeden satelit ?
Jan Hess-MODELSPORT,RC,vrtulníky SAB Goblin-RAW,e- shop,jhess@mscomposit.com,www.modelsport.info
taky , i jsem dal satelit dsm2 i dsmx a je to pořád stejnýMS COMPOSIT píše:
- MS COMPOSIT
- Kontaktovat uživatele:
prochel píše:taky , i jsem dal satelit dsm2 i dsmx a je to pořád stejnýMS COMPOSIT píše:
a jinýho Braina si nezkoušel ?
Jan Hess-MODELSPORT,RC,vrtulníky SAB Goblin-RAW,e- shop,jhess@mscomposit.com,www.modelsport.info
zatím ne , zítra ho ještě vyzkouším na reglu od Protose 500 a jinak asi nezbude nic jinýho než Braina vyměnitMS COMPOSIT píše:a jinýho Braina si nezkoušel ?
tak vyřešeno ,dal jsem jinej regl s Protose 500 a ono to funguje hned na poprvé, tak si fakt ten regl YGE 120 s brainem nerozumí a přitom je dělanej na V-barMS COMPOSIT píše:a zkoušel jsi jenom jeden satelit ?
musím hold s přijímačem nebo koupit V-Bar
- DaveLister
To musí fugovat jak s brainem tak s vbarem, tam žádný rozdíl není.
Napadá mě jedna věc, čím to napájíš?
Synergy E7 | Gaui NX4 | Trex 450 PRO 6s | Futaba T14SG
DaveLister píše:To musí fugovat jak s brainem tak s vbarem, tam žádný rozdíl není.
6S 4100mAh
a už jsem ten regl kompletně překalibroval
- DaveLister
Tak to nic, myslel jsem jestli nemáš nějakou extra baterku na napájení nebo externí BEC.
Synergy E7 | Gaui NX4 | Trex 450 PRO 6s | Futaba T14SG
to jsem taky zkoušel a axternim becem a taky nicDaveLister píše:Tak to nic, myslel jsem jestli nemáš nějakou extra baterku na napájení nebo externí BEC.
ale už je to jedno jdu to dát do kupy a hodit konečně do vzduch
prochel píše:to jsem taky zkoušel a axternim becem a taky nicDaveLister píše:Tak to nic, myslel jsem jestli nemáš nějakou extra baterku na napájení nebo externí BEC.
ale už je to jedno jdu to dát do kupy a hodit konečně do vzduch
Tak jak Prochy už to lítá? já už mám konečně všechno na stole (motor,servo vrtulky a baterky), takže když to klapne bude o víkendu zálet
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
joooooo dneska hotovoseltino píše:Tak jak Prochy už to lítá? já už mám konečně všechno na stole (motor,servo vrtulky a baterky), takže když to klapne bude o víkendu zálet
a dnes na večer zálet jen dva starty zima a mlha počasí nic moc
letová hmotnost 2700g [album]2534[/album]
Jaké dáváte hodnoty do reglu u motoru Quantum 4120-1200 u časování a PWM frekvence?
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
Musim se priznat, ze vahu jsem cekal o fous lepsi. Je to docela cvalda 
Nasel jsem PWM 8 a timing 18. Osobne bych timing sel od 5 a zvedal.