Blade mCP X BL

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
prochel
Kontaktovat uživatele:

Re: Blade mCP X BL

#256 Příspěvek od prochel »

prtka píše:Že jsem sem ten odkaz na Goblina vůbec dával . :( . Mohl jsi být bez starostí . Mrzí mě to ale doufám , že alespoň něco pěknýho z toho plastu uděláš. Držím palce.
to tě vůbec nemusí mrzet
a nejhorší je že to vůbec nepasuje, nabrousil jsem si nůžky a upravuji a stříhám a .......... 8O
EvzEn

#257 Příspěvek od EvzEn »

Myslím, že na rakonheli, se konečně objevil kovový upgrade pro cykliku mcpx BL, na první pohled si sice nejsem jistý, ale myslím, že to je special pro verzi BL a ne jen z verze V2 :) Ted jsem koukal, že na ebay se dá koupit kovová cyklika i od Microheli :)

Kdo by měl zájem:
http://www.rakonheli.com/rkh/index.php? ... t&Itemid=1

http://www.rakonheli.com/rkh/index.php? ... 5&Itemid=1
Joshuax

#258 Příspěvek od Joshuax »

Pekny no :) Tak jeste link aby to bylo v ramci EU a muzeme se bavit o nakupu :) Pac me ty papiry kolem toho proclivani fakt nebavi.... Ted mam na celnici listy na maketu a vubec se me to nechce resit :)
EvzEn

#259 Příspěvek od EvzEn »

A za kolik ty listy jsou ?? :\ To je blbý no, ale myslím, že pokud je to za 25USD mělo by to projít v poho..
Asi si měl smůlu no, že ti to zachytili :|
Jirkabl

#260 Příspěvek od Jirkabl »

Ahojte, měl bych na vás otázku
Pořídil jsem si tento stroječek a když chci vyštelovat desku cykliky mechanicky do roviny, tak se mě to nějak nedaří, neustále je to trošku křivé. A proto se chci zeptat, zdali se tito prcci mohou subtrimovat nebo jestli jim to nějak vadí?
Zenderat

#261 Příspěvek od Zenderat »

Zdrawíčko
Neodolal jsem a musel jsem si tento mikro vrťásek koupit :) .
Mám s ním ale takový problém, už na zemi ale i ve vzduchu, v normal i ve stunu, se mě pomalounku otáčí kolem hlavní hřídele ( po směru hodinových ručiček). Nevím co s tím :( . Proto prosím o radu jestli nevíte jak co upípnout? Mám dx6i, subtrim a trim je na 0.
Předem dík za odpovědi
PS: Jinak nejspíš reklamace :?
Phoenix, DX6i, Futaba T8FG, Win-rc 450 DFC, T-REX 550e Fb
Copterky :-)
Zenderat

#262 Příspěvek od Zenderat »

Tak mě to nedalo a zkusil jsem vrtulku natrimovat, a už vocásek drží! Jen by mě zajímalo, jestli to nevadí, že je natrimovaná? Vím, že u vetších heli (teda aspon u pádlovek) se na trim vrtulky šahat nemá, že to pak plete gyro, ale tady kdo ví, když to má vlasní motorek.
prochel
Kontaktovat uživatele:

#263 Příspěvek od prochel »

Zenderat píše:Tak mě to nedalo a zkusil jsem vrtulku natrimovat, a už vocásek drží! Jen by mě zajímalo, jestli to nevadí, že je natrimovaná? Vím, že u vetších heli (teda aspon u pádlovek) se na trim vrtulky šahat nemá, že to pak plete gyro, ale tady kdo ví, když to má vlasní motorek.

Po přistání trim zas vrať na nulu. Aby se zas při dalšim startu správně načetlo gyro :!:
To jestli to má motorek nebo servo je jedno
Zenderat

#264 Příspěvek od Zenderat »

prochel píše:Po přistání trim zas vrať na nulu. Aby se zas při dalšim startu správně načetlo gyro :!:
To jestli to má motorek nebo servo je jedno

A to to mám jako pokoždé trimovat? To tak být nemá ne? Nemůže být třeba špatná řídící deska nebo to gyro na ní? Nikde jsem totiž nečetl, že by to někomu takhle ujíždělo.
Zenderat

#265 Příspěvek od Zenderat »

Záhada vyřešena, stačilo přebindovat ( a to jsem to určo před tím zkoušel, ale asi blbě):-D
Sorry za strašení :-)
Joshuax

#266 Příspěvek od Joshuax »

EvzEn píše:A za kolik ty listy jsou ?? :\ To je blbý no, ale myslím, že pokud je to za 25USD mělo by to projít v poho..

No vzhledem k tomu, ze tam je postovne 25$, tak jsem bral rovnou dvoje za 50$.... Ale s tim jsem to uz kupoval, u nas nikdo poradne polosymetriky na make makety neprodava...
EvzEn

#267 Příspěvek od EvzEn »

Joshuax píše:
EvzEn píše:A za kolik ty listy jsou ?? :\ To je blbý no, ale myslím, že pokud je to za 25USD mělo by to projít v poho..

No vzhledem k tomu, ze tam je postovne 25$, tak jsem bral rovnou dvoje za 50$.... Ale s tim jsem to uz kupoval, u nas nikdo poradne polosymetriky na make makety neprodava...

Tak už tomu začínám rozumět, navíc jestli ti uvedli hodnoty na krabici, tak je to jasný :\
Zenderat

#268 Příspěvek od Zenderat »

Zenderat píše:Záhada vyřešena, stačilo přebindovat ( a to jsem to určo před tím zkoušel, ale asi blbě):-D
Sorry za strašení :-)

:( Tak s tím pocitem, že je to vyřešený se mě pěkně spalo. Ráno jsem vstal, a že to zkusím. A je to zas v pytli! Už to zas nedrží a trimovat nema smysl pac to pak frci na druhou stranu a přebindovat už nepomáhá :x
Tu je video jde to videt jak se to otaci:

Kód: Vybrat vše

http://youtu.be/owlFCLH4QzE

Takže poslední otázka, ví někdo čím to může být? Jinak to zabalim a pošlu na reklamaci s tim se nedá létat. A když jsme u té reklamace, vylepil jsem kabinu izolepou (pro lepší výdrž) a nevim jestli to nebude vadit, jestli ji nemám zas strhat. Co myslite?
lukkepo

#269 Příspěvek od lukkepo »

To iste mi robil chvost na nano cpx. Pomohla vymena hlavneho motora. Teraz drzi ok. Ale nevravim ze to bude aj tvoj pripad. Nedalo sa to vytrimovat. Iba som to stale packoval.
prochel
Kontaktovat uživatele:

#270 Příspěvek od prochel »

Zenderat píše: :( Tak s tím pocitem, že je to vyřešený se mě pěkně spalo. Ráno jsem vstal, a že to zkusím. A je to zas v pytli! Už to zas nedrží a trimovat nema smysl pac to pak frci na druhou stranu a přebindovat už nepomáhá :x
Tu je video jde to videt jak se to otaci:

Kód: Vybrat vše

http://youtu.be/owlFCLH4QzE

Takže poslední otázka, ví někdo čím to může být? Jinak to zabalim a pošlu na reklamaci s tim se nedá létat. A když jsme u té reklamace, vylepil jsem kabinu izolepou (pro lepší výdrž) a nevim jestli to nebude vadit, jestli ji nemám zas strhat. Co myslite?
tak jsem koukal na to tvoje video a co se tam otáčí ?
když vrtulník zavisíš aspoň metr nad zemí tak dělá co ?? když máš nastavený trimi v nule , a když zapojíš baterku tak necháš vrtulník a páčky v klidu aby se načetlo správně gyro ?
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“