Vysílač JETI DC-16 (DS-16)
Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
Tak to je dobra zprava 
Jeti DC-16, Futaba FX-18+modul Jeti
Swing speciál, Proxima 2, Stork 4, Mig 15, P47, Torro 900
Tak FW 5.03 je už venku 
Noo je divny, ze na strankach jeti o 5.03 nic neni
michalv píše:Noo je divny, ze na strankach jeti o 5.03 nic neni
Na Jeti stránkách je již k dispozici aktualizace 5.03 včetně instalace v Jeti Studiu.
Aktualizace: Verze 5.03 stažena, funkční a bez závad. V Jeti Studiu jsou popsány vylepšeniny a opravy.
Kdyby někdo trpěl nedostatkem přepínačů.Novinka pro vysílače Jeti.Jen DC-12 a DC/DS-24.
https://www.espritmodel.com/jeti-transm ... nputs.aspx
V rámci sebereflexe a korektnosti jsem vynechal jedno slovo a věřím že už je vše v pořádku.
https://www.espritmodel.com/jeti-transm ... nputs.aspx
V rámci sebereflexe a korektnosti jsem vynechal jedno slovo a věřím že už je vše v pořádku.
Naposledy upravil(a) blembondo dne úte 18.02.2020 15:44, celkem upraveno 2 x.
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
blembondo píše:Novinka pro vysílače Jeti.Bohužel jen DC-12 a DC/DS-24.
Proč bohužel? V DC/DS16 máš vstupů na přepínače dost, tak to nepotřebuješ.
OK2WY
Ahoj, chtel jsem se zeptat. Poridil jsem si regl yge 65A lvt a mam jediny problem a to, ze se mi neresetujou mAh po zandani nove baterie. V nastaveni pres ten jejich software jsem to delal aby se to nulovalo po kazdem zandani nove baterie, ale nejak nefunguje. Kdyz baterku trochu vybiju a dam ji tam zase zpet tak se mi na displeji vysilace objevy ty mAh ktere jsem z ni vylital, ale kdyz tam dam novou jsou tam stale ty predchozi mAh. Musim regl znova pripojit k Pc a rucne vyresetovat ty mAh
Muze mi nekdo poradit co s tim?
Mam DC16
Mam DC16
michalv píše:Ahoj, chtel jsem se zeptat. Poridil jsem si regl yge 65A lvt a mam jediny problem a to, ze se mi neresetujou mAh po zandani nove baterie. V nastaveni pres ten jejich software jsem to delal aby se to nulovalo po kazdem zandani nove baterie, ale nejak nefunguje. Kdyz baterku trochu vybiju a dam ji tam zase zpet tak se mi na displeji vysilace objevy ty mAh ktere jsem z ni vylital, ale kdyz tam dam novou jsou tam stale ty predchozi mAh. Musim regl znova pripojit k Pc a rucne vyresetovat ty mAh
Mam DC16
Ja mam obraceny problem - kdyz odpojim baterku (abych vyresetoval altise), tak prijdu o vycerpanou kapacitu
Ahoj, problém je, že když odškrtnu toto políčko a znova připojím k PC, tak to políčko je znova zaškrtnuté. To je ten problém. Prostě se mi to vždy zaškrtne a nemůžu to donutit aby se nezaškrtával.
Můžeš prosím tě vyzkoušet u sebe jestli když odškrtneš toto políčko, tak to po opětovném připojení tak zůstane?
Myslim si, ze to muze byt take tim, ze neco leze z Dc16 a samo se to zaskrtava.
Používám neorigo interface, tak jestli je to tím
Můžeš prosím tě vyzkoušet u sebe jestli když odškrtneš toto políčko, tak to po opětovném připojení tak zůstane?
Myslim si, ze to muze byt take tim, ze neco leze z Dc16 a samo se to zaskrtava.
Používám neorigo interface, tak jestli je to tím
- Pavel Benda
Ahoj, poradí mi prosím někdo, kdy byla DC-16 tka oficiálně uvedena na trh?
V katalogu byla už 2011, ale měla se začít prodávat až v květnu 2012 nepamatuje někdo?
Díky
V katalogu byla už 2011, ale měla se začít prodávat až v květnu 2012 nepamatuje někdo?
Díky
Ahoj, myslím, že bys to měl najít v tomto tématu, jen na druhém konci
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
A není to otázka z nějaké soutěže?
Pak by jsi si to měl najít sám.
- Pavel Benda
Věřte tomu, že tuhle otázku jsem hledal, kde se dalo. V ofiko JETI 2011 katalogu je 07/2011 prodej. Jako novinka v Norimberku 2011. Jenže prodej se opozdil, takže se to prodávalo až začátek roku 2012, ale co je tedy ten oficiální začátek prodeje, to tedy nevim, jestli informace z katalogu nebo skutečný začátek prodeje.....
- Kuba78
- Kontaktovat uživatele:
ja ho chapu, je to otazka do souteze, ale kdyz jsem ji videl prvne taky sem si rikal "jo hosi, tohle je otazka ktera nema zadnou nebo taky vice odpovedi". protoze nebylo definovano, CO je vlastne zahajeni prodeje. A myslim ze si pamatujeme, jak bylo uvedeni vlastne chaoticke. proto tam tusim maji klauzuli v pravidlech, ze spravna odpoved je ta, kterou vybere zadavatel - asi kdyby se chtel treba nahodou nekdo soudit.
- Pavel Benda
O nějaké soudy mi nejde, jen jsem to prostě nenašel a nejsme takový znalec, tak jsem to nakonec dal sem. Dám tam 2012. A ať vyberou co chtějí....