tratonah píše:...
Děkuji za karikaturu.
Optám se admina zda jsem postupoval nesprávně v případě zneviditelnění (nemažeme) oněch (dle mně zbytečných) narážek.
Jinak v sobotu budu na Sobínce, tam si tam můžeme pánové vzájemné nesympatie vyříkat.
tratonah píše:...
jyrry píše:Kalené díly se v průmyslu běžně brousí...
tratonah píše:... dostal jsem dvoje kleště a haldu čelistí od firmy Cimco
...
Takže moje zkušenost,pokud postavím jeden model do roka, a já ani tohle nesplňuji,je lepší než kupovat hi-tech recenzované kleště,říct někomu zkušenějšímu,popřípadě koupit hotové kabeláže .Toliko moje zkušenost...
Ale tohle i s tou pubertální karikaturou sis mohl odpustit.tratonah píše: Ps.protože se tu tvrdě maže,odpověděl jsem na tvůj starší příspěvek
hugon píše:... úsporu moc nevidím. Ale možná mi něco uniká ?
A děláš dobře. Kleště mám taky, jsou sice z HK, (čelisti kalený a očividně broušený - pilník se nechytá) ale protože to dělám občas, vždycky musím znovu "potrénovat" a ještě už blbě vidím, uchyluji se ke kompromisům jak to jen jde. Tak třeba kabel ke křidélku zásadně nastavuji pájením. Dělám už sice jen elektry ale z minulosti vím o riziku uklepání lanka těsně za procínovaným místem. Proto kabel řádně fixuji "aby měl klid". Prostě kompromisy, který ale vyhovují.jyrry píše:No, nevím jak ostatní ale já to dělám kvůli operativnosti - udělám si kabel kdy chci, jaký chci a jak dlouhý chci....
hugon píše: při tom protahování křídlem se letování přece stejně nevyhnu, nebo ano ?
HS.
guchar píše:Neví někdo zda existuje něco jako dostatečně malá krimpovací "spojka" ?
Vložit dva konce licny, 2 x zamáčknout fixaci, a 1 x krimpovaný spoj.
hugon píše:... abych to při protahování nepovytáhl...