T-rex 450 Pro - zkušenosti
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Na PROčku mi nejlépe sedí Ty originál uhlíkové co jsou v combu a Radixy.
Třeba Championy, byť to nejsou špatné listy, mi tam vůbec neseděly. Normálně jsem se těšil až je rozlámu abych tam mohl dát něco jiného. Přitom na Protosu se mi moc líbily.
Dřevěnej list ti nikdy nebude fungovat jako uhlík. Na to je moc tlustej a měkej. To jsou listy na vis a tréning pomalých osmiček. Víc bych od nich nečekal.
Třeba Championy, byť to nejsou špatné listy, mi tam vůbec neseděly. Normálně jsem se těšil až je rozlámu abych tam mohl dát něco jiného. Přitom na Protosu se mi moc líbily.
Dřevěnej list ti nikdy nebude fungovat jako uhlík. Na to je moc tlustej a měkej. To jsou listy na vis a tréning pomalých osmiček. Víc bych od nich nečekal.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
- Kenny McCormick
pkotatko píše:Dřevěnej list ti nikdy nebude fungovat jako uhlík. Na to je moc tlustej a měkej.
Ako vplyva hrubka listu na letove vlastnosti?
Predpokladam ze hrubsi list znizuje otacky, tym spomaluje reakciu, spomali rychlost letu, obratnost, znizi letovy cas/?/, co este?
Pouzivam zatial vselijake listy, najviac laminat 3,5mm hrubka, jedny carbon 4mm, a mam aj laminat, co su hrube az 4,7mm - ze vraj 3D
http://www.smartmodel.com.hk/products/p ... hird_id=65
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
Kenny, myslis ze to jsou stejne? Vzal jsem jich 6 paru jen tak na rozbiti http://www.hobbyking.com/hobbycity/stor ... lade_325mm
Jinak se me velmi libily ty co jsem daval na linku vyse, z HK za tech 13,60 taky prijde 6 paru.
Originaly co jsou u comba jsou podle mnohych asi nejlepsi na Procko, skoda, ze jsem si s nima nezalital a rozbil jde jsem v garazi steloval gyro treti den litani... nenapadlo me nic lepsiho, nez zkouset gyro (respektive rozsah serva) otockama na prostoru asi 3x3 metry.
Jednou si je urcite koupim, ale za 750kc se me samozrejme nechce. Mozna az budu velkej
Jinak se me velmi libily ty co jsem daval na linku vyse, z HK za tech 13,60 taky prijde 6 paru.
Originaly co jsou u comba jsou podle mnohych asi nejlepsi na Procko, skoda, ze jsem si s nima nezalital a rozbil jde jsem v garazi steloval gyro treti den litani... nenapadlo me nic lepsiho, nez zkouset gyro (respektive rozsah serva) otockama na prostoru asi 3x3 metry.
Jednou si je urcite koupim, ale za 750kc se me samozrejme nechce. Mozna az budu velkej
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Větší tloušťka listu - profilu, menší otáčky. Je to stejné jako u profilu křídla letadla. Podívej se na profil třeba Funtany, Diablotina nebo jiného fun-fly určeného pro létání na nízkých rychlostech a malém prostoru a porovnej to se svahovým větroněm.
Tlouštka listu ale samozřejmě není jen jedním určujícím kritériem jeho kvality. Těch je víc. Tvrdost, poloha těžiště v podélné i příčné rovině, váha listu, vlastní profil, dokonce i koncový oblouk hraje svou roli.
Taky se nedá říci, že nejlehčí, nejtvrdší a nejtenší list bude nejlepší. Je to docela věda u které jsem zatím jen pootevřel dveře a nakouknul dovnitř.
Tlouštka listu ale samozřejmě není jen jedním určujícím kritériem jeho kvality. Těch je víc. Tvrdost, poloha těžiště v podélné i příčné rovině, váha listu, vlastní profil, dokonce i koncový oblouk hraje svou roli.
Taky se nedá říci, že nejlehčí, nejtvrdší a nejtenší list bude nejlepší. Je to docela věda u které jsem zatím jen pootevřel dveře a nakouknul dovnitř.
- Kenny McCormick
psena
urcite su to tie iste. Len ktovie kedy ti poslu, este som ich skladom nevidel. Dnes mi dosli zo smartmodelu 3 pary 335mm, objednal som laminat 2+1free a po mesiaci, kedze stale nemali laminat, mi poslali karbony 2+1 za cenu laminatu. Vysiel ma par karbonov na 5,33 USD vratane postovneho. Oneskorene vianoce
Ked ich vecer popozeram, poreferujem...
pkotatko
malo by to mat vplyv aj na dlzku letoveho casu? Nemyslim radovo 10-15 sek., to je zanedbatelne...
Inak fun-fly a vetron mi nic nehovori, z RC som zacal pred pol rokom a rovno s vrtulnikom 450...
urcite su to tie iste. Len ktovie kedy ti poslu, este som ich skladom nevidel. Dnes mi dosli zo smartmodelu 3 pary 335mm, objednal som laminat 2+1free a po mesiaci, kedze stale nemali laminat, mi poslali karbony 2+1 za cenu laminatu. Vysiel ma par karbonov na 5,33 USD vratane postovneho. Oneskorene vianoce
pkotatko
malo by to mat vplyv aj na dlzku letoveho casu? Nemyslim radovo 10-15 sek., to je zanedbatelne...
Inak fun-fly a vetron mi nic nehovori, z RC som zacal pred pol rokom a rovno s vrtulnikom 450...
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
To Psena: Jestli to měla být narážka kdy začnu listy vyrábět, tak nikdy.
Ani náhodou se nehodlám modelařinou živit. To bych pak neměl na modelařinu peníze
Zajímám se o to ze zvědavosti. Rád věcem rozumím. Ale tato problematika je natolik obsáhlá, že na to asi nemám.
Ani náhodou se nehodlám modelařinou živit. To bych pak neměl na modelařinu peníze
Zajímám se o to ze zvědavosti. Rád věcem rozumím. Ale tato problematika je natolik obsáhlá, že na to asi nemám.
Jo spravne, narazka to byla, ale nemyslel jsem, ze bys ty listy vyrabel ty... jen bys to zastitil svou znalosti, kvalitou a nakonec i svym jmenem.
Ale jo, recht, v malych seriich to musi byt prodelecna zalezitost...
na to uz clovek musi mit opravdu jmeno jak Youngblood... ja se zatim snazim tvorit si jmeno ve spojeni s bourackama a pak zacnu vyrabet nerozbitny listy. Ty pujdou na dracku.
Ale jo, recht, v malych seriich to musi byt prodelecna zalezitost...
na to uz clovek musi mit opravdu jmeno jak Youngblood... ja se zatim snazim tvorit si jmeno ve spojeni s bourackama a pak zacnu vyrabet nerozbitny listy. Ty pujdou na dracku.
psena píše:..............a pak zacnu vyrabet nerozbitny listy. Ty pujdou na dracku.
Doporučoval bych radši jen jako vedlejšák................ jinak bacha abys pak nezomrel hlady jak ti to nerozbytný lupení pude na drčku
NEBE - PEKLO - RÁJ (...prej zlatá prostřední cesta
...)
T-rex 500 CF-> po ráně ->GF
AURORA 9
easy copter XS metal (na domácí acro)
T-rex 500 CF-> po ráně ->GF
AURORA 9
easy copter XS metal (na domácí acro)
zdravim prosim o radu trochu se mi pohupuje ocas nahoru a dolu.Osku už jsem měnil dokonce i listy jednývěci který sem si dneska všim že byl trochu povolenej jeden grip cca o 1mm to jsem ted dotáhl tak sem zvědav co to bude dělat zejtra.Jinač otázka zní může tento problém způsobovat ještě něco jiného?