sanchez píše:
..Překopáno dobře.-)......... no pokud maš tahla od serv k cyklice dlouha jak mají bejt a od cykliky ke gripu tež? pak nemaš nahodou přece jen gripy pro verze padlo? na nich je kule pro tahlo blíž hlavě.
poměřil jsem tahla...střed -servo- cyklika 3.7cm cyklika -grip 4.4cm a když mam vše v nule
tak od horniho domku ložiska na střed kule na gripu 7 cm .padlo melo stejně dlouhou hlavní hřidel? pak to musí chodit. jo a vzdalenost
středu kule gripu od hlavy 1.35
Jj, rozměry mám cca jak píšeš, tak nevím.
Jinak to propilované vodítko mi zas tak nevadí, teda pokud to za letu nepraskne.
Ale ještě mě zarazila jedna věc. Při tom mojem nastavení to pro kolektiv +12° a výškovku +10° vypadá takto (viz foto).
Trochu mě znervózňuje páka serva a táhlo skoro v jedné přímce. Jestli bych opravdu neměl jít raději na nižší úhly cykliky a vyšší otáčky. Ona se pak totiž začíná projevovat nelinearita pohybu desky cykliky díky takové poloze páka-táhlo, a je to znát při některých obratech, třeba při flipu držím plně přitaženou výškovku a jak kvedlám kolektivem tak heli viditelně zrychluje a zpomaluje rotaci.
No a jak říkám, pak teda nechápu v manuálu těch +-15°, a je to jak u MT325 tak i u MT360