Kuba78 píše:Z tech bodu co jsi napsal u jeti mas jedine minus a to je cena. Takze mi pripada ze vlastne hledas jen cestu, jak si sam sobe obhajit ze si koupis to co cches ale bude to drazsi nez jine alternativy..
No, drahe to asi bude. Ale muzes to zkusit i jinak. Tak dlouho jsem se presvedcoval ze si musim koupit ds24 az vysla ds12, pak jsem zjistil ze mi vlastne bohate staci, koupil jsem ji a jsem spokojeny kolik jsem usetril proti ds24 a mohl to vrazit do dalsich prijimacu, sensoru a tak
Jo, kus pravdy v tom bude. Ale já na rozdíl od Tebe neušetřím
Ty ovladače na boku by mě teda netrápily, jsme modeláři, Jeti učitě nějaké slidery prodává na jiné typy a domeček s dorazy pro krajní polohy sliderů vyrobit 3D tiskem nebo frézovaný z uhlíkové destičky by mohlo být reálné.
Ptal jsem se u Jeti jak by to bylo s tlačítkem na F3K " volně přeloženo" rozumně-prý když se neprovrtá deska s elektronikou tak to záruku neohrozí.
Na své Frsky QX7 jsem to bastlil, ale tam to není žádná odvaha.
-? Jako uživatel, máš nějakou zkušenost s tím nastavením proporcionálních stopek motoru ? Ne že by mi na tom stálo rozhodování, ale když už po tom pátrám...
Jinak dnes jsem držel naživo v ruce Horus X20, vůbec to nebylo špatný. Myslím že v reálu vypadá ještě líp než na fotkách. Má dost robustní vzhled, povrchová úprava pěkná. Celkově je sympaticky malý. S doplňkovými hmatníky se mi drží cca stejně jako QX7, myslím, že nejsem rozmazlený. Hmotnost je oproti QX7 znatelně vyšší 950g vs 790g to je pro mě u X20 zatím největší mínus. Často chodím lítat jen tak za branku a nenosím k tomu ani kšandu a to necelé kilo je tak na hraně příjemného, jinak tlačítka zespodu by byla na F3K super, ale ne ta hmotnost, to bych to mohl bez kšandy také zahodit.
Standa