SAT-HOFMAN píše:Test Tattu 4s 1550mAh 75-150C, tentokrát bez FPV brýlí (prvních 90s)
Stando paráda!!
Jak jsi spokojen?
SAT-HOFMAN píše:Test Tattu 4s 1550mAh 75-150C, tentokrát bez FPV brýlí (prvních 90s)
Ancistrus01 píše:Stando paráda!!
Jak jsi spokojen?
Fifa píše:Ten remizek je uplne mimo moje chapani. Vzdyt tam neni nic videt ani v HD zaznamu. Co muzes pilot videt v FPV?????
tomashr píše:Ad 4 - myslím si, že dnes nemá cenu kupovat klasickou NAZE32, F3 varianty cenově spadly o tolik, že není moc co řešit. Poznat se to asi dá, ale jde dost i o perspektivu, nové verze Betaflight začínají být stále více optimalizované na využití floating poing koprocesoru, vývoj klasické NAZE F1 se do jisté míry zastavuje. To mi přijde jako dostatečný důvod. Já jsem docela spokojen s BeeRotor F3, který má přímo na desce i slušné OSD - http://rctimer.com/product-1527.html
tomashr píše:Ad 3 - 180 proti 250 je dost diskutabilní. Osobně pokládám za lepší o něco větší quad, menší (180 či dokonce 150) bych řešil spíš jako celkově lehčí s menšími motory atd. Varianta 180 s nadupanými motory se mi moc nezdá, ale je dost pravděpodobné, že narazíš i na opačný názor...
Dejfak píše:Záznam je z kamery Xiaomi Yi.
Takže HD je.
DVR na porovnání nemám, ale o moc leší to nebylo.