vysílač Aurora 9X

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
RCStudio
Kontaktovat uživatele:

Re: Nový vysílač Aurora 9X

#286 Příspěvek od RCStudio »

Nikde, koukáš jen na prototyp...
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#287 Příspěvek od jyrry »

match-bu píše:... kde se dá FrSky X12D Horus osahat (chod páček a dosah ruky na páčky)?

Osahej si JETI DS-16, to má stejně neforemnou a neergonomickou krabici a je tomu Horusu nejspíš taky vzorem...
jyrry.webnode.cz
Messer3

Aurora 9 ,,Jiný modul 2,4 Spektra"

#288 Příspěvek od Messer3 »

Ahoj, je možné dát do Aurory9 jiný modul 2,4 než origo.Spektra? Myslím tím modul třeba Frsky? Zkoušel to někdo? 8O
Dejfak
Kontaktovat uživatele:

#289 Příspěvek od Dejfak »

Jde tam modul od Jeti, myslím že ještě Assan, nebo by tam měl jít od TBS ten nový dálkový přenos.
Koukni na HK a projeť tam moduly, zjistíš jaké jsou možnosti.
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
Woita
Kontaktovat uživatele:

Re: Aurora 9 ,,Jiný modul 2,4 Spektra"

#290 Příspěvek od Woita »

Messer3 píše:Ahoj, je možné dát do Aurory9 jiný modul 2,4 než origo.Spektra? Myslím tím modul třeba Frsky? Zkoušel to někdo? 8O

Jenom pro jistotu, aby nedošlo k mýlce:
Tohle je vlákno o A9x. Tam se moduly měnit nedají, je to napevno na desce uvnitř vysílačky.

U starší A9 moduly měnit lze, jak je uvedeno výše.
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz
blueangel
Kontaktovat uživatele:

Dosah Telemetrie

#291 Příspěvek od blueangel »

Prosím zkušenější mám dotaz zda je pravda že u vysílače Aurora 9X vypadne nejprve telemetrie a až potom dosah vysílače ?a jaký je přibližně dosah telemetrie vím že je to i otázka počasí jde mě o provozní zkušenosti díky všem majitelům Aurory.
LV
Kontaktovat uživatele:

Re: Dosah Telemetrie

#292 Příspěvek od LV »

blueangel píše:Prosím zkušenější mám dotaz zda je pravda že u vysílače Aurora 9X vypadne nejprve telemetrie a až potom dosah vysílače ?

Tak je to u všetkých značiek, nie len u Hihiteku
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
jaroslav.falcon

Re: Dosah Telemetrie

#293 Příspěvek od jaroslav.falcon »

u 9X jsem byl 900m od sebe ve výšce 30m a nic nevypadlo, model jsem samozřejmě neviděl cca po 600 metrech.
jakun

#294 Příspěvek od jakun »

Ahoj, neprovozujete někdo A9X a spirita? Jedná se mě o přepínání bank a záchrany. Já to mám dvoupolohovým přepínačem banky a tlačítkem-žák záchranu. Tzn. mám aktivní dvě banky na třetí je záchrana. Možná to půjde vyřešit líp (mix mě nejde nastavit). Děkuju.
jaroslav.falcon

#295 Příspěvek od jaroslav.falcon »

jakun píše:Ahoj, neprovozujete někdo A9X a spirita? Jedná se mě o přepínání bank a záchrany. Já to mám dvoupolohovým přepínačem banky a tlačítkem-žák záchranu. Tzn. mám aktivní dvě banky na třetí je záchrana. Možná to půjde vyřešit líp (mix mě nejde nastavit). Děkuju.

Ano provozuji a nejenom já. Moc ti nerozumím, záchranu mám na 2polovým přepínačí a banky na 3polovým a jeto.
jakun

#296 Příspěvek od jakun »

Super, zajima mě jak to máš namixované. Mám spirita i spirita pro na jednom kanale gyro a druhém banky. U klasického spirita mám záchranu v bance 1. V B0 mám stab. a v B2 koax. gyro mám ve spiritu nepřiřazeno a banky přepínám 5 kanálem. Kdybych chtěl mít všechny banky nastavené na záchranu nevím jak to namixovat v auroře. Vždy mě jedna banka půjde bez záchrany. Nedonutím,aby mě mžikové tlačítko vždy koplo -100% (banka se záchranou) i když mám nastavenou třeba banku 2 (+100%). Mixem ze níž jak pod 50% neumím dostat.
jaroslav.falcon

#297 Příspěvek od jaroslav.falcon »

ja nic nemixuji. ke každému kanálu nastavím danou funkci a jeto. myslím ze kanál 7 jsou banky a kanál 5 je gyro se záchranou. Čísla kanálu jsem střelil od boku. Přesně si nepamatuji. Prijímač se spiritem je propojen PPM a jedena kanál mam PWM na ESC motoru. Prijímač mam v mixed modu.

Ještě jedna důležitá rada mimo tv;j dotaz. Měj dva separátní BECy jeden pro serva a jeden pro spirita , přijímač je napájen přímo z bat., tedy pokud nemáš 12S !!!
Naposledy upravil(a) jaroslav.falcon dne čtv 03.03.2016 11:28, celkem upraveno 1 x.
jakun

#298 Příspěvek od jakun »

Já mám příjímač maxima hitec. PWM.Nerozumím ke každému kanalu danou fci. Tzn na jednom kanále máš zaplou/ vyplou záchranu a na druhém kanálu banky. Ale v těch 2 bankách nezachraňuješ pouze zapínáš HF.
jaroslav.falcon

#299 Příspěvek od jaroslav.falcon »

ja mam přijímač Optima mixed mod.

přeci jeden kanál je na zisk gyra a v opačné hodnotě je záchrana/zvolená fce.
Banky je druhá věc, tam můžeš měnit, parametry a letové vlastnosti, popřípadě typ záchrany/ stabilizace.

jsou to dvě odlišné funkce záchranu/stabilizaci aktivuješ bez ohledu na zvolenou banku.
Pomocí bank můžeš volit třeba mezi záchranou a stabilizaci a danou funkci pak aktivuješ druhým ovládacim prvkem/kanálem.
jaroslav.falcon

#300 Příspěvek od jaroslav.falcon »

jakun píše:..... Tzn na jednom kanále máš zaplou/ vyplou záchranu a na druhém kanálu banky....

ANO
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“