1) proc by se mel sundavat kuzel, pokud O krouzek praskne (jak pise tomashr)
2) jestlize je O krouzek pouze na korenu listu, tak co nuti ten list se sklapnout? Jen to, ze kdyz se list "postavi", tak se sponuje O krouzek?
graup15 píše:Z téhle fotky to pobereš?
A co vytunit design pomocí černého lihového fixu?RomanSadilek píše:mám to na nich taky a designově to nějak nemůžu rozdejchat.
mihlit píše:A co vytunit design pomocí černého lihového fixu?RomanSadilek píše:mám to na nich taky a designově to nějak nemůžu rozdejchat.
creagel píše:Diky za fotku. Akorat z ni nechapu 2 veci:
1) proc by se mel sundavat kuzel, pokud O krouzek praskne (jak pise tomashr)
2) jestlize je O krouzek pouze na korenu listu, tak co nuti ten list se sklapnout? Jen to, ze kdyz se list "postavi", tak se sponuje O krouzek?
M1 píše:...já to tam mám taky na tý 16x10, malinko mně to taky vadí a černej lihovej fix jsem zkoušel, ale bohužel to moc nedrží :'(
JJ02 píše:M1 píše:...já to tam mám taky na tý 16x10, malinko mně to taky vadí a černej lihovej fix jsem zkoušel, ale bohužel to moc nedrží :'(
Na kořenu jsou zbytky separátoru, dopopručuji opatrně zdrsnit brusným papírem 2000 nebo 2500 a pak lihovka drží.
J.
ST píše:Tak jsem si teď zase hrál s nastavením YEP 100A ve Vikingovi pohonu. Měřil jsem si proud a zkoušel přenastavovat frekvenci PWM a to od 8kHz do 14kHz . Žádná změna se nekonala. Motor jde do plnejch v celém tomto rozsahu a žádné změny v proudu se nekonají. Prostě žere mi to 114A na plnej plyn víc z toho nevymačkám. Další postup bude následující, až to jednou vrhnu do luftu a bude se mi to zdát OK, tak to nechám být, pokud to bude na pykaču, tak kupuju CASTLE 100A a poptákách.