Originální (byť zpevněná krabice se zámky) pro dlouhodobé používání jistě nebude, je to jen provizorní řešení, na cestování určitě ne moc vhodné. Mimoch. o kufrech jsme zde za poslední 3 roky diskutovali mnohokráte (Phantom 4 není první DJI koptéra), a mnohokráte řešili dilema pevnosti a snadné přenosnosti. Projdi si to, bude Ti to užitečné (vlákna P1/P2/P3).jarda33 píše:Jak moc je použitelnej ten originální kufr pro běžné přenášení cca 1-2x týdně autem z domova někam ven ? Kupovali jste někdo něco lepšího, nebo je ten origo dostatečnej ? Nemyslím tím že jste už třeba před koupí P4ky měli lepší kufr pro P3ku a ten jste použili na P4ku, ale jestli jste kupovali novej, protože se ten origo zdál nedostatečnej. Jde mi fakt jen o bezpečné převážení v autě.
Mnoha pilotům vyhovuje lehký a snadno přenosný batoh na záda (Čínani jich dělají mraky, ale pustili se do nich i renomovaní výrobci např. fotopříslušenství), to ale zase mnoha nevyhovuje požadavkům na bezpečný transport např. v autě nebo letadle.
S Phantomem jsem procestoval půlku světa (letadly i auty), a mě např. vyhovuje pevný plastový kufr typu Pelican (v levné kopii např. Duratool), který je i vodotěsný, a dokonale prachotěsný, molitanový vnitřek jsem si ručně dořezal přesně na míru. Tento pevný kufr jsem ocenil jak při mnoha a mnoha leteckých transportech, tak např. i při cestování autem neuvěřitelně prašnými pouštěmi Namibie, nebo naopak vlhkými pralesy Zimbabwe... Zato jsem se s ním dost nadřel v tranzitech na letištích a jiných přesunech, neboť neměl kolečka. U pevného kufru pro P4 bych je dnes již zvažoval, bez nich to je dost nepohodlné...
Jen upozornění, kufr pro P3 obvykle na P4 nepasuje, P4 je o něco větší a má jiný tvar trupu.