Přestaňte s tím šaškováním

Název je dostatečně samovysvětlující...
Odpovědět
Zpráva
Autor
onco87
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od onco87 »

Ale ked mi musime pocuvat tie ich reci, furt to iste preco nam nedaju relax pri tom co nas bavi?
Mojej frajerke to tiez vadilo... Vadilo...teraz som volny.. :-D
Tie zeny by najradsej poculi: Mojim konickom je zehlenie, nie ukaz ja to dokoncim, kaslem na futbal zapneme telenovelu...
No myslim si ze je to aktualna otazka s tymi zenami..A helbo ta chlastacka nie je zly napad!!
helbo
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od helbo »

bez toho by nešlapali manželstvá :), keby neboli dáke tie hádky...

no treba spraviť dáku krúžkovicu :D
... urobíme tak, aby bolo dobré ...
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Lindbergh »

Hele hoši to je dooobrej nápad s tou chlastačkou... Dovedete si představit, že se sejde pár lidí z RC manie někde...kdekoliv??? No to by byla prdel, to bych teda určitě přijel :D :D :D
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
Prasopes

#34 Příspěvek od Prasopes »

Janičko bud hodná na svýho manžela ,,, Moje bývalá to taky pochopila až potom a to jsem to s modelařinou ani v nejmenším nepřeháněl. :lol:
georg
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od georg »

Lindbergh píše:Hele hoši to je dooobrej nápad s tou chlastačkou... Dovedete si představit, že se sejde pár lidí z RC manie někde...kdekoliv??? No to by byla prdel, to bych teda určitě přijel :D :D :D

No já bych taky dorazil kdyby to byla Praha, mohla by být sranda, ještě jsem nejel večír namol našim MHD :D . Jinak rači at to nečte, jinak jí klepne :D .
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
onco87
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od onco87 »

No ked helbo zozenie ubytko, alebo budeme chlastat do rana? :-D
Tak skusme len tak zo srandy ze kolko ludi by prislo...hm?
rakos
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od rakos »

TAK to já mám tohle vyřešený dobře se ženou. Dobře ale draze :D
Včera sem si koupil novej monitor LCD za pět tácú....a tak jí dneska "motorový koště " teda ten parní mop :D ať má sapoň čím po mně uklízet .....a funguje to :wink:
Prasopes

#38 Příspěvek od Prasopes »

Jestli Jana není výplodem nějakého srandisty tak si myslím že by jí ženská zvědavost mohla přinutit se kouknout na ohlasy . Byla by prdel. :lol:

Na chlastačku bych určitě nejel ale kdyby se to rýsovalo jako nějaká pěkná modelářská akcička s lítáním a spoustou modelů co oko potěší. A nebylo to moc daleko . To už by se dalo uvažovat o tom jak se dostavit. :wink:
Dolfa
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od Dolfa »

Tak já to mám doma super. Jak říká moje mamka , jsi po babičce , ty za to nemůžeš . Babička má 83 roků a ve špitále chtěla ojet zdravotního bratra.
Já se k robce tulím při každé příležitosti , a to i po 18. ti letech manželství.
Nakonec je ráda , že vemu smerfy na louku a má aspoň chvilku klidu.
No , ale je fakt , že vaření mám rád , když je třeba máknout doma , tak mi to nedělá problém. Tata od roby nikdy neměl žádného koníčka , akorát sport v televizi , takže je ráda , že jsem aktyvní , a hlavně se věnuju dětem.
Jo , a moje žena je Lenka , takže od Ostravy ten vítr nefouká.
sreklich1
Kontaktovat uživatele:

jj

#40 Příspěvek od sreklich1 »

nevym na co si stezuje je stale stokrat lepsi delat modely nez kourit a pit alkohol pote se vracet kazdy den ozraly do bytu a zmlatit svoji zenskou no pokud jeji manzel ji nenaletava modelama do obliceje tak je to v pohode :D
hladas94
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od hladas94 »

ARMAGEDON

!!!VEMTE KNIPLY NA RAMENA A ZDRHEJTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hladas94
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od hladas94 »

Hoši, nezapomněli jste na naši nouzovou rovnici?

♀ + RC Mania = †

† = K.O. RC Mania
zz
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od zz »

Dobré téma.:-) Jen pro ilustraci. Moja mi koupila na svátek 3 role 2m Oracoveru. Když jsem to ukázal rodině, co za super dárek jsem dostal, hleděli na mě, jako bych spadl z Marsu. Z celé rodiny mě zase chápe jedině moja robka. Videa na mojem webu a fotky z létání točí taky ona.

Ps: Helbo (Hellboy) a víš, že jsem o tom setkání uvažoval? S kolegou bychom někdy v létě dojeli do Nitry, polétali a k večeru si dali po štamprlce... :-))
hladas94
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od hladas94 »

zz píše:Dobré téma.:-) Jen pro ilustraci. Moja mi koupila na svátek 3 role 2m Oracoveru. Když jsem to ukázal rodině, co za super dárek jsem dostal, hleděli na mě, jako bych spadl z Marsu. Z celé rodiny mě zase chápe jedině moja robka. Videa na mojem webu a fotky z létání točí taky ona.

:| Šťastný to muž :|
Kerberos
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od Kerberos »

zz píše:Dobré téma.:-) Jen pro ilustraci. Moja mi koupila na svátek 3 role 2m Oracoveru. Když jsem to ukázal rodině, co za super dárek jsem dostal, hleděli na mě, jako bych spadl z Marsu. Z celé rodiny mě zase chápe jedině moja robka. Videa na mojem webu a fotky z létání točí taky ona.

já se taky přidám, k narozeninám jsem dostal FW190D od Alfy, ježíšeš zase naježil Miniplana. když máme větší létání, tak celej den pěkně nafotí. Tak že by to byly jen nějaké předsudky ? chce to asi víc kompromisu, a ne jen takové silácké řeči tady 8)
Odpovědět

Zpět na „Větroně“