Ale ked mi musime pocuvat tie ich reci, furt to iste preco nam nedaju relax pri tom co nas bavi?
Mojej frajerke to tiez vadilo... Vadilo...teraz som volny.. Tie zeny by najradsej poculi: Mojim konickom je zehlenie, nie ukaz ja to dokoncim, kaslem na futbal zapneme telenovelu...
No myslim si ze je to aktualna otazka s tymi zenami..A helbo ta chlastacka nie je zly napad!!
Hele hoši to je dooobrej nápad s tou chlastačkou... Dovedete si představit, že se sejde pár lidí z RC manie někde...kdekoliv??? No to by byla prdel, to bych teda určitě přijel
Lindbergh píše:Hele hoši to je dooobrej nápad s tou chlastačkou... Dovedete si představit, že se sejde pár lidí z RC manie někde...kdekoliv??? No to by byla prdel, to bych teda určitě přijel
No já bych taky dorazil kdyby to byla Praha, mohla by být sranda, ještě jsem nejel večír namol našim MHD . Jinak rači at to nečte, jinak jí klepne .
TAK to já mám tohle vyřešený dobře se ženou. Dobře ale draze Včera sem si koupil novej monitor LCD za pět tácú....a tak jí dneska "motorový koště " teda ten parní mop ať má sapoň čím po mně uklízet .....a funguje to
Jestli Jana není výplodem nějakého srandisty tak si myslím že by jí ženská zvědavost mohla přinutit se kouknout na ohlasy . Byla by prdel.
Na chlastačku bych určitě nejel ale kdyby se to rýsovalo jako nějaká pěkná modelářská akcička s lítáním a spoustou modelů co oko potěší. A nebylo to moc daleko . To už by se dalo uvažovat o tom jak se dostavit.
Tak já to mám doma super. Jak říká moje mamka , jsi po babičce , ty za to nemůžeš . Babička má 83 roků a ve špitále chtěla ojet zdravotního bratra.
Já se k robce tulím při každé příležitosti , a to i po 18. ti letech manželství.
Nakonec je ráda , že vemu smerfy na louku a má aspoň chvilku klidu.
No , ale je fakt , že vaření mám rád , když je třeba máknout doma , tak mi to nedělá problém. Tata od roby nikdy neměl žádného koníčka , akorát sport v televizi , takže je ráda , že jsem aktyvní , a hlavně se věnuju dětem.
Jo , a moje žena je Lenka , takže od Ostravy ten vítr nefouká.
nevym na co si stezuje je stale stokrat lepsi delat modely nez kourit a pit alkohol pote se vracet kazdy den ozraly do bytu a zmlatit svoji zenskou no pokud jeji manzel ji nenaletava modelama do obliceje tak je to v pohode
Dobré téma. Jen pro ilustraci. Moja mi koupila na svátek 3 role 2m Oracoveru. Když jsem to ukázal rodině, co za super dárek jsem dostal, hleděli na mě, jako bych spadl z Marsu. Z celé rodiny mě zase chápe jedině moja robka. Videa na mojem webu a fotky z létání točí taky ona.
Ps: Helbo (Hellboy) a víš, že jsem o tom setkání uvažoval? S kolegou bychom někdy v létě dojeli do Nitry, polétali a k večeru si dali po štamprlce... )
zz píše:Dobré téma. Jen pro ilustraci. Moja mi koupila na svátek 3 role 2m Oracoveru. Když jsem to ukázal rodině, co za super dárek jsem dostal, hleděli na mě, jako bych spadl z Marsu. Z celé rodiny mě zase chápe jedině moja robka. Videa na mojem webu a fotky z létání točí taky ona.
zz píše:Dobré téma. Jen pro ilustraci. Moja mi koupila na svátek 3 role 2m Oracoveru. Když jsem to ukázal rodině, co za super dárek jsem dostal, hleděli na mě, jako bych spadl z Marsu. Z celé rodiny mě zase chápe jedině moja robka. Videa na mojem webu a fotky z létání točí taky ona.
já se taky přidám, k narozeninám jsem dostal FW190D od Alfy, ježíšeš zase naježil Miniplana. když máme větší létání, tak celej den pěkně nafotí. Tak že by to byly jen nějaké předsudky ? chce to asi víc kompromisu, a ne jen takové silácké řeči tady