Louka Dehtáry - pravidla provozu

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Marek71 »

Sa to nejako ujalo ako zalietávacie letisko pre EG Pro :-)
Ja dnes cestujem z Reichu domov. A na víkend mám iné aktivity... V poslednom čase lietam akurát tak v týždni, večer po práci.

Walhalla píše:patek 11.7. kdo tak asi bude letat? ja ze bych se stavil, tak zda by mi nekdo nepomohl zaletnout EGEho :-)
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Hop
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Hop »

Walhalla píše:patek 11.7. kdo tak asi bude letat? ja ze bych se stavil, tak zda by mi nekdo nepomohl zaletnout EGEho :-)

Dneska jsem přivezl zbytek rodiny z dovolené a zvažuji že bych šel zítra (Ne) aspoń na chvíli (když dovolí řízení letového provozu) s EG jsem fakt spokojenej. Je to už trochu upravená púvodní verze. Zítra má k večeru začít foukat tak spíš tak na 15:00. Když tak pošli v SZ tel.
Futaba 6EXP 2,4 GHz
Modely: http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=899
Walhalla
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Walhalla »

patek ani nedele pocasi opravdu nepralo... od rana vyhlizim z okna a zrovna zacina zase prset??? sakra...
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Marek71 »

Ja som dopadol tak nejak podobne...sme si s manželkou naplánovali cyklovíkend a nakoniec sme vytiahli bicykle na hodinku a to bolo všetko. Za pár dní odlietam za teplom, takženajbližšie sa uvidíme až niekedy v auguste (srpnu).
jirad
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od jirad »

Walhalla píše:patek ani nedele pocasi opravdu nepralo...
Mno, v patek mi to poletovani prislo vylozene pohodovy, ani hornoploch si nestezoval, strasil jsem nekdy od pul sesty, vitr cca 1,5 - 2,5 m/s ... jsem si rikal, kdy se ukazes s tim EG a ono nic, az nekdy kolem osmy zaclo fest funet a poprchavat ... v sobotu jsem nejak nestihal a v nedeli bylo fakt hnusne, treba se to umoudri dneska :-)
Toro 900 a par dalsich poletuch ... - Optic 6 Assan
Walhalla
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Walhalla »

jirad píše:
Walhalla píše:patek ani nedele pocasi opravdu nepralo...
Mno, v patek mi to poletovani prislo vylozene pohodovy, ani hornoploch si nestezoval, strasil jsem nekdy od pul sesty, vitr cca 1,5 - 2,5 m/s ... jsem si rikal, kdy se ukazes s tim EG a ono nic, az nekdy kolem osmy zaclo fest funet a poprchavat ... v sobotu jsem nejak nestihal a v nedeli bylo fakt hnusne, treba se to umoudri dneska :-)

to je ono.. ja v sest koncil teprve v praci, v pul sedmy jsme koukali na oblohu a rikali si, ze to risknem a vyrazili. a cestou najednou strasna prutrz mracen, takze kousek pred dehtarama jsem tam hodil stoosmdesatku a jel zase domu :-(
jirad
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od jirad »

Walhalla píše:... takze kousek pred dehtarama jsem tam hodil stoosmdesatku a jel zase domu :-(
Smutny to pribeh :-/, zatim se mi jevi, ze i pres obcasne drobne krapani obloha postupne svetla ... jsem docela zvedavej, jak pekne kvili ta Tvoje protiztratova sirenka :-), jo a pri trose stesti se objevi i Honza a to je zdatnej a zkusenej pilot :-)
runner111
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od runner111 »

Klucí,byl jsem polítat s Fokkerem v sobotu večer, ale nějak jsem si blbec nenabil baterky ve vysílačce, takže jeden let a konec :(
Walhalla: neznám tě náhodou z c4pda? Ten tvuj ufon nebo co to je je mi povědomý :D
Walhalla
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od Walhalla »

runner111 píše:Klucí,byl jsem polítat s Fokkerem v sobotu večer, ale nějak jsem si blbec nenabil baterky ve vysílačce, takže jeden let a konec :(
Walhalla: neznám tě náhodou z c4pda? Ten tvuj ufon nebo co to je je mi povědomý :D

:-) nojo.. znas.. svet je koukam malej.. Nejak prestaly vychazet novy veci na palm, tak jsem tam administratorovani povesil na hrebik :-)
runner111
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od runner111 »

Jdete dneska někdo?
jirad
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od jirad »

Vcerejsi poletovani pekny, i kdyz ze zacatku docela funelo a poletuchy couvaly vzduchem :-) s vecerem se vitr utisil a nemelo to chybu (teda krome prakticke ukazky dosahu assanu, ukryteho v laminatu a uhli, ale buhvi, cim to bylo, s moji 35 by to nejspis dopadlo hur, nemam failsafe) :-)
Walhalla
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od Walhalla »

Dobre, byl jsem tam sice dneska v torchu pozdejsi hodinu.. slunce uz bylo krvave nad obzorem, ale ze tam nepotkam nikoho.. nojono... tak snad priste
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od Marek71 »

Dnes dorazím okolo 18.30. Ak niekto bude... zdržím sa tak hoďku a pol.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“