Ja dnes cestujem z Reichu domov. A na víkend mám iné aktivity... V poslednom čase lietam akurát tak v týždni, večer po práci.
Walhalla píše:patek 11.7. kdo tak asi bude letat? ja ze bych se stavil, tak zda by mi nekdo nepomohl zaletnout EGEho
Walhalla píše:patek 11.7. kdo tak asi bude letat? ja ze bych se stavil, tak zda by mi nekdo nepomohl zaletnout EGEho
Mno, v patek mi to poletovani prislo vylozene pohodovy, ani hornoploch si nestezoval, strasil jsem nekdy od pul sesty, vitr cca 1,5 - 2,5 m/s ... jsem si rikal, kdy se ukazes s tim EG a ono nic, az nekdy kolem osmy zaclo fest funet a poprchavat ... v sobotu jsem nejak nestihal a v nedeli bylo fakt hnusne, treba se to umoudri dneska :-)Walhalla píše:patek ani nedele pocasi opravdu nepralo...
jirad píše:Mno, v patek mi to poletovani prislo vylozene pohodovy, ani hornoploch si nestezoval, strasil jsem nekdy od pul sesty, vitr cca 1,5 - 2,5 m/s ... jsem si rikal, kdy se ukazes s tim EG a ono nic, az nekdy kolem osmy zaclo fest funet a poprchavat ... v sobotu jsem nejak nestihal a v nedeli bylo fakt hnusne, treba se to umoudri dneskaWalhalla píše:patek ani nedele pocasi opravdu nepralo...
Smutny to pribeh :-/, zatim se mi jevi, ze i pres obcasne drobne krapani obloha postupne svetla ... jsem docela zvedavej, jak pekne kvili ta Tvoje protiztratova sirenka :-), jo a pri trose stesti se objevi i Honza a to je zdatnej a zkusenej pilot :-)Walhalla píše:... takze kousek pred dehtarama jsem tam hodil stoosmdesatku a jel zase domu :-(
runner111 píše:Klucí,byl jsem polítat s Fokkerem v sobotu večer, ale nějak jsem si blbec nenabil baterky ve vysílačce, takže jeden let a konec![]()
Walhalla: neznám tě náhodou z c4pda? Ten tvuj ufon nebo co to je je mi povědomý