Novy regulator + stridak - nefunguje

Budoucnost klepe na dveře. Zde se diskutuje o různých aspektech elektropohonu - motorech, akumulátorech a regulátorech, klidně i o převodovkách a vrtulích.
Zpráva
Autor
awe_cz

#31 Příspěvek od awe_cz »

Pucmeloud píše:nepájí se, ale krimpujou (nejkvalitnější spoj). Pájený spoj je ten nejnekvalitnější spoj. Ne nadarmo se v elektronice kabely spojují samořeznými konektory,

Kdyz nebude spoj oxidovat mas pravdu. Prave v aute uz jsem se potkal s pomerne dost samozernymi konektory, ktere uz prilis nefungovaly;(
pp
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od pp »

Abu píše:Nektery ty 3.5mm kratky konektory co se dodavaj na reglech a motorech stojej opravdu za prd. Pokud neplanujes regl casto prendavat k jinymu motoru, tak konektory pryc a priletovat.

Potvrzuju že kontakt je některých konektorů opravdu mizernej. Včera koupeno BL2810 a Pulso DL33+. Přeletoval jsem konektory na reglu podle těch na motoru. Nastalo přesně to, co se ve vláknu popisuje - motor se chrchlavě protáčel a po pár sekundách konec. Sral jsem se s tím až do 3 do rána... dneska mrknu na net a prohledávám rcmanii a ejhle...:-) Po spájení drátů k sobě vše OK. Jelikož tahle sada byla koupena aby byla pořád u sebe, tak mi spájení reglu a motoru neva a vše taky OK.

Takže musím konstatovat že origoš konektory od BL2810 s bočními plíšky jsou skutečně na "dámské přírození"
Mirek12
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Mirek12 »

přesně ten stejnej problém jsem řešil ráno na Blastovi.. všechno fungovalo a najednou motor začal cukat kousat se a nechtěl makat.. tak jsem chvilku sondal z konektorama a motor se rozjel tak jsem ty konektory vyhodil a zpájel já sice na všech erech konektory mám mezi reglem a motorem ale tyhle origo na basicu už šli až nejak moc podezřele lehce tak jsem to spájel natvrdo a už mi to neudělalo :wink:
Odpovědět

Zpět na „Elektropohon“