Problém s vynecháváním motoru MVVS

Jednou je možná elektrika nahradí, do té doby ale ještě budeme s nimi mít plno problémů. Tady nám třeba někdo poradí.
Zpráva
Autor
kf

#31 Příspěvek od kf »

ASP 6,5 a 7,5 jsou stejný ( tuším až na vrtání ) včetně karburátoru. Nemáte ty motory z nějaké stejné ( vadné ) série ?
pepa57
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od pepa57 »

i tato varianta je možná. Já ho kupoval cca 14 dnů, poslední kus u reicharda - a ten je bere u pelikana.
RC Morava v Moravanech na Moravě
pepa57
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od pepa57 »

volmar píše:j jja bych to trochu vic obohatil taky je mozny ze byly bubliny v hadicce (sorry jestli ste to uz nekdo psal) :roll:
obohacoval jsem tak, že jsem začal na super bohaté směsi, cca 5 povolených otáček. Motor ako tako začal běžet na 3 povolených otáčkách hl.jehly. pak jsem jel milimetr po milimetru, zkoušel jak se chová , zapsal a pokračoval až na 1/2 otáčky hl. jehly. nejlepší je to asi na 5/6 otáčky, ale i tak si po 20-30 sec běhu začne dělat co chce a přidává, ubírá jak mu je libo. Vrtule jsem zkoušel 10/5 , 11/5, 11/6 , 12/5 - jaksi bez zjistitelného rozdílu v chování motoru.
kf

#34 Příspěvek od kf »

Hele, to nemá cenu, je vidět, že nejsi ve spalovákách žádný začátečník, tak to reklamuj. Ty doby, kdy se na krámě vybíralo z několika motorů podle komprese a nevím čeho ještě a pak se to zdlouhavě zabíhalo ve stojanu, je dávno pryč. Dneska mi řekne prodejce ( s dlouhodobými zkušenostmi ), ať to dám rovnou do éra, nechám vychlastat 2 nádrže na bohatší směs, seřídím 3 zoubky do bohata a jdu do vzduchu. A taky to tak funguje ( u všech Os- maxů a ASPéček co mám - celkem 13 ). Pokud je něco špatně, vezmu motor zpět, prodejce to vyzkouší a případně reklamuje u dovozce. Vím o případu, kdy takhle blbnul velký OS-max ( nějaká 26 ccm ), všichni říkali, že to není možný, ale byl fakt vadnej - dělalo to něco podobnýho - několik minut běžel jako z praku a pak si začal dělat, co chtěl. Nechápu lidi, co na letišti hodiny křísej nějakou malou spalovací šmrdlu, pak odstartujou, ono jim to chcípne, jsou rádi, že nerozflákaj éro a jdou domů. Tohle se dělalo před čtvrt stoletím. Než se zabejvat s nějakým pidispalovákem, co neposlouchá, to radši elektriku.
pepa57
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od pepa57 »

no máš pravdu, ale ... ale je to proti mému naturelu :-) nějak se nerad vzdávám :-)) Ale dospěl jsem ke stejnému závěru. Tady se nic moc nadělat nedá. Dík za odpověď .
Odpovědět

Zpět na „Spalovací motory“