Musel jsem hledat co to vlastne dihedral je... pokud je to tedy vzepeti, tak to mi urcuje ocelova kulatina jako spojka kridel, nevim zda ji predchoti majitel nejak ohybal/rovnal. Pro predstavu viz.http://galerie.rcserver.cz/photoView.php?id=883&nr=1
Zmerim to az se vecer dostanu domu.
Pomoct a Poradit se stavbou vetrone
Jen malou poznámku k této diskuzi - bukové kolíky a křídlo -
Zásadně do křídla větroně (teď naposled Ion) bukové kolíky do křídla
nezalepuji, ale používám již starší způsob podobný jako na výrobu spojky křídla.
U Iona jsem vzal trubičky z umělé hmoty (na pití ty silnější) vložil do nich
bukové kolíky ze spodu trubičku ucpat, vložit do vyvrtaného otvoru v křídle a oblepit epoxidem. Pokud se kolíky při špatném přistání ustřihnou,
křídlo není poškozené
, tak se jednoduše bukové zbytky kolíku vytáhnou a nasadí nové. Je to bez vůlí. V podstatě je jedno, z čeho si příslušné trubičky vyrobím. Důležité je bez vůlí
a důsledné oblepení.
Zásadně do křídla větroně (teď naposled Ion) bukové kolíky do křídla
nezalepuji, ale používám již starší způsob podobný jako na výrobu spojky křídla.
U Iona jsem vzal trubičky z umělé hmoty (na pití ty silnější) vložil do nich
bukové kolíky ze spodu trubičku ucpat, vložit do vyvrtaného otvoru v křídle a oblepit epoxidem. Pokud se kolíky při špatném přistání ustřihnou,
křídlo není poškozené
Když je termika, lítaj i vrata od stodoly. PH
Tak jsem konecne dnes rano zahodil Filipa s novym trupem. Teziste s HS-55 v kylovce vyslo ok, NaroMax uz by delal problemy. Bohuzel jsem predtim stihl ocesat prevody v jednom kridelkovem servu, takze je tam nahradnik a nepodarilo se mi zatim kridelka dokonale synchronizovat. S cim mam problem, je uchyceni kridla k trupu - asi jsem netrefil misto pro diry a je tam trochu vule. Radeji jsem ani nezkousel plny vykon. Ale co je urcite spatne, jsou uhly nastaveni a serizeni - muzete mi nekdo prozradit, jake hodnoty mate vy?
Katana VA * Blade Freeair * Puding * Filip 400 sport - 6EX Fasst