RC HELI-Co je lepsi Mod 1 neco 2 a proc?piste zkusenosti.dik
- Vita_Valke
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsme na mod2 3 a taky pravak ( ikdyz spoustu veci delam jako levak)Blade píše:Sali,řekl bych ,že jsem na tom stejně jako ty 2 je lepší.jsem taky pravák![]()
TRex500, letadla AMR - Ultimate,VA models - Trinity, Ultimate, FMS - MSX v2, rádio Horus X10
helifish, no abych pravdu řek tak trochu s tim problem mam,je to takovej pocit,jako nepřirozeny,jednoduse nejde to samo.,,jde to z težka''U modu 1 jsem z 2rotorakama byl bez problemu až co jsem přešel na mormalni helinu tak jsem byl v troubě,nastal problém,nešlo to udržet ve vzduchu,neustále jsem s tim vrávoral,až hrůza.Pak jsem hledal příčinu a mod 2 bylo řešení.Nevim proč ale funguje to.

Souhlasím s názorem, že záleží především na tom, co komu vyhovuje. Já osobně jsem levák a létám v módu 1. Důvodem je "rozložení sil" a "opěrný bod". Pravá ruka řídí klonění (křidélka) a levá hlídá klopení (výškovka). Nemám problém jedno nebo druhé nezávisle (nebo oboje najednou) dát kdykoliv doprostřed. Kdybych to měl oboje na jedné ruce, měl bych prolém přiměřeně klonit a k tomu ještě přiměřeně klopit. Jakmile bych pohnul jedním, rozhodil bych si to druhé.
Kamarád je pravák a létá v módu 2. Tvrdí, že má pravou ruku šikovnější a levou by nic neuřídil.
O té zatáčce vlevo už se tu někde psalo. U pravotočivých vrtulníků jde snáze zatáčet vpravo. Může za to fyzika. Dřív jsem si myslel, že mám asi zahnuté ruce doprava, a proto mi to vpravo jde snáz.
Kamarád je pravák a létá v módu 2. Tvrdí, že má pravou ruku šikovnější a levou by nic neuřídil.
O té zatáčce vlevo už se tu někde psalo. U pravotočivých vrtulníků jde snáze zatáčet vpravo. Může za to fyzika. Dřív jsem si myslel, že mám asi zahnuté ruce doprava, a proto mi to vpravo jde snáz.
tak o té hmotě mezi ušima, tuším, že se tomu říká mozek
, to je určitě. Já mám u lítání takový mentální blok, že se musím učit velmi, ale velmi pomalu a postupně, protože mi to to prostě hlava nepustí abych to prostě otočil na raz dva tři......musím pomalu milimetr po milimetru.
VBC Racing, Sanwa, Team Orion
hombre333 píše:Souhlasím s názorem, že záleží především na tom, co komu vyhovuje. Já osobně jsem levák a létám v módu 1. Důvodem je "rozložení sil" a "opěrný bod". Pravá ruka řídí klonění (křidélka) a levá hlídá klopení (výškovka). Nemám problém jedno nebo druhé nezávisle (nebo oboje najednou) dát kdykoliv doprostřed. Kdybych to měl oboje na jedné ruce, měl bych prolém přiměřeně klonit a k tomu ještě přiměřeně klopit. Jakmile bych pohnul jedním, rozhodil bych si to druhé.
I u mě je to tak jak píšeš. Já jsem pravák a je pro mě přirozenější mód 2.
zdzd píše:Ono to taky asi bude i o té hmotě mezi ušima. Mně jdou například líp levé zatáčky. V pravé mi dá víc práce udržet výškovou rovinu, mám v ní tendenci stoupat.
Mam temer presne to stejne, leve zatacky me lip drzi jak v realu tak i na simu, jak dopredne tak couvane. V pravych jdu taky mirne nahoru a bojim se vic klopit a dohanim to ocasem. Jo a kdyz provadim pravou zatacku vlevo od me nebo pred sebou tak nevadi, vadi me nejvic pokud je cela v sektoru uplne v pravo.