Ale mozna ze bych si koupil rovnou treba multiplexe evo, nacpal tam Megamotor a pak to rozsvihal o hroudu
Bellanca nebo SkyLady??
ahoj podle toho jak se vyviji debata - je to zase pouze muj nazor - snad nekoho nerozurim
- uz je to moc reci a to vcelku o nicem . Tyto sety jsou fakt temer srovnatelne i kdyz podle mne lepsi pro zacatecnika je Sky lady. Pokud si koupis set a bude Te to bavit - stejne budes v tomto pripade za chvili kupovat standartni vybaveni za uplne jine ceny. Spekulace ohledne drobnych rozdilu ve vybaveni jsou pouze recnicke otazky. Set a to jakykoliv - jsou vyhozeny penize pokud to budes delat dal a rozumna investice pokud to chces jenom zkusit a potom budes treba sbirat znamky
. Kdyz si pomyslim co jsem mohl mit rovnou misto tech stejnosmernych motoru ,,NiCd baterii a Graupneri MC12 za vybaveni...
Ale mozna ze bych si koupil rovnou treba multiplexe evo, nacpal tam Megamotor a pak to rozsvihal o hroudu
Mozna uz je cas neco delat a zkusit to ....
treba s tou sky lady.....
Všimol som si túto diskusiu trochu neskoro, ale môžem povedať, že Sky Lady mám, hoci už som ju "vykuchal". Letové vlastnosti dobré, ale ak niekto chce model ktorý má aj vyzerať ako éro tak radšej niečo iné. Elektroniku som použil do Pico-Cub-a od Multiplexu. A je to paráda. Teraz zháňam ešte jeden Park-fly pre dcéru, samozrejme celý set a premýšľam nad Bellancou, alebo Cessnou 182 4 kanálom.Zaráža ma tá doba letu Bellancy, ktorú určujú na 5 minút. Cessna má 15 minút, je drahšia a krídlo ktoré nie je veľmi odolné. Takže neviem