RealFlight G4.5

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Zpráva
Autor
slavoo
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od slavoo »

psena píše:jak se dostanu na chat? :D neumim ti napsat.

Enter
baris

#32 Příspěvek od baris »

Kdo se chce přidat?

RealFlight on-line jméno: rcmania Helicopter CZ
Blade,CopterX 450+DX6i
Buryzon
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Buryzon »

zdar lidi mam dotaz jak nastavim v simu expa. dik
RC-Factory Flash
HK 450 TT PRO
Hitec Optic 6
www.rcletadla.estranky.cz
007hudy

#34 Příspěvek od 007hudy »

mužu prosím poprosit o pomoc?Mam g4,5 a dx6 připojenou přes ppjoy...
Ve woknech mam komlet všech 6 kanalů.afpd taky jenom tu me funguje jen 5....prosím o radu..
a ještě nemate někdo f3k do 4,5..dekuju
Hledat éro v řepce, to je jako hledat prd ve vířivce:)
Lark

#35 Příspěvek od Lark »

Buryzon píše:zdar lidi mam dotaz jak nastavim v simu expa. dik

Expa se daj nastavit v "Software Radio", ale nepoužívám to. Mám expa nastavený na vysílači.
Lark

#36 Příspěvek od Lark »

Přešel jsem na G4.5 a mám problém s modelem LASER-200. Ve verzi 3.5 s ním žádný problém nebyl a po importu do G4.5 funguje normálně až na rychlost reakce motoru. Rozbíhá se jako by byla místo vrtule cihla a zrovna tak při ubrání. Nedá se stím kloudně lítat. Už jsem zkoušel všechno možné, model jsem odebral a nainstaloval znova, zkoušel jsem i vyměnit motor, ale všechno marně. Všechny ostatní impotrovaný modely z G3.5 se chovaj normálně.
Nemá někdo nápad, jak to vyřešit? Nechce se mi držet nainstalovaný obě verze.
jio

#37 Příspěvek od jio »

Mám RF G5.5 Mode 2 (používám Mode 1) a sekalo se mi video (mám procesor Intel Core i5-750 a video ATI RADEON HD 4670), tak jsem nechal provést reset. Po resetu je tam opět mode 2 a když přes Window--- Gadgets--- Radio Mode změním Mode na 1, tak je tam zaškrtnutý, ale přesto ovladač funguje stále v Mode 2. A nezmění se to ani když třeba vyberu Mode 4. Stále to funguje v Mode 2 a to i když ovladač znovu nakalibruji.

Jde tu změnu něčím vynutit?

==========================================

edit: Odpovím si sám.

Je třeba ještě změnit přiřazení v Controller - Channel Mapping.
Bez toho změna Mode neproběhla.

==========================================

Ale reset nepomohl, cuká to pořád.
vilgefortz

#38 Příspěvek od vilgefortz »

Nemate nekdo vyzkousenou redukci, ktera s tim realflight funguje v kombinaci s futabou? FF10? Nasel jsem cosi u kostky, co jde pripojit pres usb, ale kostka to ani za pul roku nebyl schopen dodat, pry to neni. Diky.
psena
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od psena »

Tu redukci dodavaji vetsinou s kabelama k simu. Ja tu doma na Futabu mam a nepouzivam ho, ale nevim, treba budu casem Futabista :)
Jestli se daji zvlast koupit ty redukce netusim.
vilgefortz

#40 Příspěvek od vilgefortz »

psena píše:Tu redukci dodavaji vetsinou s kabelama k simu. Ja tu doma na Futabu mam a nepouzivam ho, ale nevim, treba budu casem Futabista :)
Jestli se daji zvlast koupit ty redukce netusim.

no ja prave zatim zadne kabely nemam. mam ale joystick a jestli ty emulatory delaji joystick, tak to asi pres emulator RF nepojede, protoze joystickem to i pres emulaci ovladat nejde, mi prijde jako by to umelo brat jen vstupy ze zvukove karty..
jio

#41 Příspěvek od jio »

Tím emulátorem je obal od nějaké Futaby s doplněnou elektronikou a na zadní stěně té Futaby je konektor, do kterého se připojí redukční kabel, který se součástí dodávky a na něj pak vlastní vysílačka, kterou běžně používáš.

Takže ve výsledku pak je USB kabel do PC, na kterém je pověšena Futaba a do té Futaby je pak připojené vlastní rádio.
vilgefortz

#42 Příspěvek od vilgefortz »

jio píše:Tím emulátorem je obal od nějaké Futaby s doplněnou elektronikou a na zadní stěně té Futaby je konektor, do kterého se připojí redukční kabel, který se součástí dodávky a na něj pak vlastní vysílačka, kterou běžně používáš.

Takže ve výsledku pak je USB kabel do PC, na kterém je pověšena Futaba a do té Futaby je pak připojené vlastní rádio.

no me spis zajimalo, jestli neco takoveho:
http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?sec=product&id=1967 v tom RF + SW emulator funguje
psena
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od psena »

Ano o tohle ma kamos a RF s tim jede, me jel i normalne na klabelu za 7,5 USD z dealextreme.
vilgefortz

#44 Příspěvek od vilgefortz »

psena píše:Ano o tohle ma kamos a RF s tim jede, me jel i normalne na klabelu za 7,5 USD z dealextreme.

super, dik!
paicreat
Bydliště: BA-víkend,TN-týždeň,NZ/TT-prázdniny+volný čas Trvalý pobyt: Šurany

#45 Příspěvek od paicreat »

Chalani dajú sa namapovať aj klávesy na jednotlivé úkony ? Myslím hlavne motor na vrtulníku potrebujem ho nejako zapnúť. Na joyi nemám prepínač iba štyri osy. Dá sa motor zapnúť nejak inak ?
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“