mužu prosím poprosit o pomoc?Mam g4,5 a dx6 připojenou přes ppjoy...
Ve woknech mam komlet všech 6 kanalů.afpd taky jenom tu me funguje jen 5....prosím o radu..
a ještě nemate někdo f3k do 4,5..dekuju
Hledat éro v řepce, to je jako hledat prd ve vířivce:)
Přešel jsem na G4.5 a mám problém s modelem LASER-200. Ve verzi 3.5 s ním žádný problém nebyl a po importu do G4.5 funguje normálně až na rychlost reakce motoru. Rozbíhá se jako by byla místo vrtule cihla a zrovna tak při ubrání. Nedá se stím kloudně lítat. Už jsem zkoušel všechno možné, model jsem odebral a nainstaloval znova, zkoušel jsem i vyměnit motor, ale všechno marně. Všechny ostatní impotrovaný modely z G3.5 se chovaj normálně.
Nemá někdo nápad, jak to vyřešit? Nechce se mi držet nainstalovaný obě verze.
Mám RF G5.5 Mode 2 (používám Mode 1) a sekalo se mi video (mám procesor Intel Core i5-750 a video ATI RADEON HD 4670), tak jsem nechal provést reset. Po resetu je tam opět mode 2 a když přes Window--- Gadgets--- Radio Mode změním Mode na 1, tak je tam zaškrtnutý, ale přesto ovladač funguje stále v Mode 2. A nezmění se to ani když třeba vyberu Mode 4. Stále to funguje v Mode 2 a to i když ovladač znovu nakalibruji.
Jde tu změnu něčím vynutit?
==========================================
edit: Odpovím si sám.
Je třeba ještě změnit přiřazení v Controller - Channel Mapping.
Bez toho změna Mode neproběhla.
Nemate nekdo vyzkousenou redukci, ktera s tim realflight funguje v kombinaci s futabou? FF10? Nasel jsem cosi u kostky, co jde pripojit pres usb, ale kostka to ani za pul roku nebyl schopen dodat, pry to neni. Diky.
Tu redukci dodavaji vetsinou s kabelama k simu. Ja tu doma na Futabu mam a nepouzivam ho, ale nevim, treba budu casem Futabista Jestli se daji zvlast koupit ty redukce netusim.
psena píše:Tu redukci dodavaji vetsinou s kabelama k simu. Ja tu doma na Futabu mam a nepouzivam ho, ale nevim, treba budu casem Futabista Jestli se daji zvlast koupit ty redukce netusim.
no ja prave zatim zadne kabely nemam. mam ale joystick a jestli ty emulatory delaji joystick, tak to asi pres emulator RF nepojede, protoze joystickem to i pres emulaci ovladat nejde, mi prijde jako by to umelo brat jen vstupy ze zvukove karty..
Tím emulátorem je obal od nějaké Futaby s doplněnou elektronikou a na zadní stěně té Futaby je konektor, do kterého se připojí redukční kabel, který se součástí dodávky a na něj pak vlastní vysílačka, kterou běžně používáš.
Takže ve výsledku pak je USB kabel do PC, na kterém je pověšena Futaba a do té Futaby je pak připojené vlastní rádio.
jio píše:Tím emulátorem je obal od nějaké Futaby s doplněnou elektronikou a na zadní stěně té Futaby je konektor, do kterého se připojí redukční kabel, který se součástí dodávky a na něj pak vlastní vysílačka, kterou běžně používáš.
Takže ve výsledku pak je USB kabel do PC, na kterém je pověšena Futaba a do té Futaby je pak připojené vlastní rádio.
Chalani dajú sa namapovať aj klávesy na jednotlivé úkony ? Myslím hlavne motor na vrtulníku potrebujem ho nejako zapnúť. Na joyi nemám prepínač iba štyri osy. Dá sa motor zapnúť nejak inak ?