zkušenosti s hobbycity

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zpráva
Autor
Voodoo-cz

#31 Příspěvek od Voodoo-cz »

AR1 píše:Haha. Já platil loni jen jednou - hned u první zásilky, co mi přišla z venku.

Fajn, myth busted :). Tak to jsme jen meli sakra stesti. (A tim bez cla jsem myslel komplet bez poplatku, i bez DPH, jsem se blbe vyjadril a timto se omlouvam)
Live smart, die happy...
Wasek
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Wasek »

Clo jsem u té vysílačky taky neplatil, ale platil jsem DPH. Což je mnohem horší... To clo je rozhodně nižší než 19% :-D Ale s tím nic nenadělám. Až budu objednávat z hobbycity.com, tak vždy jen tak, abych se dostal pod limit 150€. ne nijak okatě níž. Nerad bych, aby topro ně bylo podezřelé a nechci to řešit. Pro mě je důležitá dobrá cena a hlavně rychlost dopravy! Nechci čekat měsíc než to dojde, po objednání je pro mě i týden hodně, denně jsem sledoval kde ta zásilka je (asi tak 50x denně :-D )
Multiplex Easy Star
Multiplex Mentor - neustále opravován... :-(
Spektrum DX7
RayBan
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od RayBan »

Zkušenosti dobré, ale na maily neodpovídají ( serou na to ).

Když tam člověk zavolá, tak anglicky neumí, takže jim jdete raději napsat mail, na který víte, že zase nikdo neodpoví ... :D

RayBan
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Marek71 »

Ja som im v posledných týždňoch napísal asi 5 mailov a na každý mi odpovedali obratom slušnou angličtinou (support - cs@hobbyking.com). Časový posun je 7 hodín, takže okolo obeda už majú zavreté. Telefonická podpora je ale napr. aj v Nemecku.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
soft147

#35 Příspěvek od soft147 »

Marek71- muzu potvrdit
heli:Blade mCX, Blade 400 3D, HK 450+DX6i
auti:HB Lightning, Rustler VXL+DX3R
aero:E-trener+DX6i
PKsoo

#36 Příspěvek od PKsoo »

Chlapi, stalo sa vam uz niekedy ze pri kliku na odkaz na honkkong postu vam vyapisalo ze balik bol vrateny odosielatelovi ??? Teraz som dost na vazkach a mam nervy pretoze tam bol material s postovnym za 200 dolacov :? Pritom v piatok uz pisali ze na ceste do SR. Pritom to bol Expres balik co ma prist do 3-4 dni ....
PKsoo (Peter) - Pezinok e-mail.: pksoo@azet.sk
HynX
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od HynX »

to moj balik s DX6i dopadol ako "Unsuccessful delivery." :lol: ale mam ho doma ;)
Logo600SX • Spitfire Mk XVI (3D tlač) • Futaba 14SG
zdekar

#38 Příspěvek od zdekar »

HynX píše:to moj balik s DX6i dopadol ako "Unsuccessful delivery." :lol: ale mam ho doma ;)

Tak "unsuccessfull delivery" je celkem normální věc, protože to pošta doručuje většinou ráno, kdy člověk není doma a nebo když doma je, tak někdy jen hodí lístek do schránky aniž by se obtěžovali s doručením balíku. Někdy za to ale může i špatně fungující zvonek (to abych jim zas moc nekřivdil) :)

Naštěstí s tím odesláním zpět se mi to ještě nestalo, ale mám jen pár zásilek. A to to bylo odeslané zpět z ČR nebo už v HongKongu?
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
HynX
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od HynX »

zdekar píše:
HynX píše:to moj balik s DX6i dopadol ako "Unsuccessful delivery." :lol: ale mam ho doma ;)

Tak "unsuccessfull delivery" je celkem normální věc, protože to pošta doručuje většinou ráno, kdy člověk není doma a nebo když doma je, tak někdy jen hodí lístek do schránky aniž by se obtěžovali s doručením balíku. Někdy za to ale může i špatně fungující zvonek (to abych jim zas moc nekřivdil) :)

Naštěstí s tím odesláním zpět se mi to ještě nestalo, ale mám jen pár zásilek. A to to bylo odeslané zpět z ČR nebo už v HongKongu?
balik ostal na poste koli colnemu dlhu (dph), vobec nemali v plane mi ho dorucit az domov. v schranke bolo len oznamenie o baliku.
balik som si klasicky vyzdvihol na poste a ked som po par dnoch kukal na "tracking" baliku, bolo tam "Unsuccessful delivery.".
PKsoo

#40 Příspěvek od PKsoo »

PKsoo píše:Chlapi, stalo sa vam uz niekedy ze pri kliku na odkaz na honkkong postu vam vyapisalo ze balik bol vrateny odosielatelovi ??? Teraz som dost na vazkach a mam nervy pretoze tam bol material s postovnym za 200 dolacov :? Pritom v piatok uz pisali ze na ceste do SR. Pritom to bol Expres balik co ma prist do 3-4 dni ....

No dnes uz pre zmenu pisu ze v dnesny den vstupil do krajiny Slovenia, teraz neviem ci to mam brat ze to ide cez slovinsko,, alebo ci sa zmylili :evil:
PKsoo (Peter) - Pezinok e-mail.: pksoo@azet.sk
HynX
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od HynX »

PKsoo píše:
PKsoo píše:Chlapi, stalo sa vam uz niekedy ze pri kliku na odkaz na honkkong postu vam vyapisalo ze balik bol vrateny odosielatelovi ??? Teraz som dost na vazkach a mam nervy pretoze tam bol material s postovnym za 200 dolacov :? Pritom v piatok uz pisali ze na ceste do SR. Pritom to bol Expres balik co ma prist do 3-4 dni ....

No dnes uz pre zmenu pisu ze v dnesny den vstupil do krajiny Slovenia, teraz neviem ci to mam brat ze to ide cez slovinsko,, alebo ci sa zmylili :evil:
pre istotu im radsej napis ci sa nezmylili a ci je podla nich vsetko v poriadku. mne sa raz stalo, na inom shope z hongkongu, ze omylom poslali balik do USA, ale stihli ho zachytit este na poste, bo som ich varoval mailom.
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“