AR1 píše:Haha. Já platil loni jen jednou - hned u první zásilky, co mi přišla z venku.
Fajn, myth busted
HynX píše:to moj balik s DX6i dopadol ako "Unsuccessful delivery."ale mam ho doma
balik ostal na poste koli colnemu dlhu (dph), vobec nemali v plane mi ho dorucit az domov. v schranke bolo len oznamenie o baliku.zdekar píše:HynX píše:to moj balik s DX6i dopadol ako "Unsuccessful delivery."ale mam ho doma
Tak "unsuccessfull delivery" je celkem normální věc, protože to pošta doručuje většinou ráno, kdy člověk není doma a nebo když doma je, tak někdy jen hodí lístek do schránky aniž by se obtěžovali s doručením balíku. Někdy za to ale může i špatně fungující zvonek (to abych jim zas moc nekřivdil)
Naštěstí s tím odesláním zpět se mi to ještě nestalo, ale mám jen pár zásilek. A to to bylo odeslané zpět z ČR nebo už v HongKongu?
PKsoo píše:Chlapi, stalo sa vam uz niekedy ze pri kliku na odkaz na honkkong postu vam vyapisalo ze balik bol vrateny odosielatelovi ??? Teraz som dost na vazkach a mam nervy pretoze tam bol material s postovnym za 200 dolacovPritom v piatok uz pisali ze na ceste do SR. Pritom to bol Expres balik co ma prist do 3-4 dni ....
pre istotu im radsej napis ci sa nezmylili a ci je podla nich vsetko v poriadku. mne sa raz stalo, na inom shope z hongkongu, ze omylom poslali balik do USA, ale stihli ho zachytit este na poste, bo som ich varoval mailom.PKsoo píše:PKsoo píše:Chlapi, stalo sa vam uz niekedy ze pri kliku na odkaz na honkkong postu vam vyapisalo ze balik bol vrateny odosielatelovi ??? Teraz som dost na vazkach a mam nervy pretoze tam bol material s postovnym za 200 dolacovPritom v piatok uz pisali ze na ceste do SR. Pritom to bol Expres balik co ma prist do 3-4 dni ....
No dnes uz pre zmenu pisu ze v dnesny den vstupil do krajiny Slovenia, teraz neviem ci to mam brat ze to ide cez slovinsko,, alebo ci sa zmylili