Jaký používáte simulátor?

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.

Jaký používáte simulátor?

Real Flight G*
34
27%
Phoenix
26
21%
Aero Fly
37
29%
Reflex
6
5%
ClearView
1
1%
Easy Fly
0
Žádná hlasování
FMS
12
10%
Jiný-jaký?
7
6%
Simulátor nepoužívám
3
2%

Celkem hlasů: 126

Zpráva
Autor
scarabeus

#31 Příspěvek od scarabeus »

Zero píše:1. už ve 14ti :lol:
2.Co třeba mytí skel na benzince? :D :wink: za chvíli tam jedu :wink:

A muzu tam prijet se svym Slashem od Traxxasu? Umyjes mi taky sklo? :-D Jsou tam i fiktivni sterace :-D
Zero
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Zero »

přijeď :lol: :wink:
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=307&amode=
Rotvík

#33 Příspěvek od Rotvík »

Zero píše:helé...není to tak :wink: třeba za chvilku du na brigádu...a rozhodně to není tak že si řeknu kup mi tohle a rodiče mi to koupí...kdyby to tak bylo,tak si asi nekupuju kopie vrtulníků a veškerý věci z číny...třeba teď šetřim na HK500...

Sakra chlape já se ti musím omluvit.Chtěl jsem tě jen tak přátelsky popíchnout a místo toho jsem píchl do vosího hnízda.Takže beru zpět a se slovy omluvy odcházím,promiň......... :)
Igel
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Igel »

ak to niekto vie, tak si proste simulator stiahne.. S tym sa neda nic robit. Ja to viem, a napriek tomu som si Phoenix kupil. Ale tym to konci. ostatne veci proste taham, nech sa to niekomu paci, alebo nie. Zijeme v dobe, ktora zici kyberpriestoru a pokial sa da cokolvek stiahnut, siahnem po tom. Ak mi niekto prida pridanu hodnotu, kupim si to. Tak to proste teraz chodi.
WW2
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“