baterie do ECLIPSE 7

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Zpráva
Autor
Jiří Kolář-BAN2

#31 Příspěvek od Jiří Kolář-BAN2 »

arda1 píše:Před věřiteli :lol: :lol: :lol: Ale teď vážně -problémy v manželství a hlavně zdravotní mě na víc jak půl roku zcela vyřadily jak po stránce psychické tak fyzické-psýcha je jakš takš v kupě zato zdraví total v prxxxx. Takže asi tak -časem napíši podrobnosti.

Pokud někdo napíše na net tento příspěvek, tak asi něco není v pořádku. Přeji Ti brzké zotavení. Ty podrobnosti raději nepiš. Ono to nikoho nezajímá(to myslím v dobrém). A ty, co to zajímá , se těší na senzace. Ikdyž naoko soucítí. A nebo jseš rád litován. Ale to si nemyslím. Tak se dej do kopy a věř, že tu jsem nadále. Ikdyž trochu v mírnějěí podobě.

P.S. Neznám nikoho ženatého, který by neměl problémy. Ale tu hovadinu pod čarou psát nemusíš. To si musí každý vyřešit sám.
arda1
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od arda1 »

No nazdar-jkolina v "novým "kabátě--hele co zde píši o soukromí je zcela moje věc(pokud tím neporušuji pravidla serveru) a to pod čarou taky-přeji ti taky pěkný večer. :roll: :roll: :roll: :roll:
ICQ 638556901
Jiří Kolář-BAN2

#33 Příspěvek od Jiří Kolář-BAN2 »

arda1 píše:No nazdar-jkolina v "novým "kabátě--hele co zde píši o soukromí je zcela moje věc a to pod čarou taky-přeji ti taky pěkný večer.

To beru. Nezměnil jsi se. Taky přeji hezký večer.
piper

#34 Příspěvek od piper »

Pařez zůstane pařezem, vůl zůstane volem a Gituna zůstane Jkolinou.
Málo naplat Ardiku, každý fórum má svojeho debila, nech už tak, co naděláme. :wink:

Jinak zdravím ! - piper.
arda1
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od arda1 »

No čus chlape máš naprostou pravdu ale já už jkolinu či jak se teď jmenuje neřeším-viz http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... ic&t=20184 - no copak se k tomu dá vůbec něco říci? :roll: :roll: :roll:
ICQ 638556901
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“