Prosímtě když o tom víš prd tak aspoň nemel hovadiny-ok?Kissman píše:pokud musis dat na plyn revers, tak mas na pi*u prijimac ci regl...
hi tec eclipse 3 kanál
Třeba tenhle:
http://hobbyarena.cz/modelarskezbozi/el ... stergwsmt1[0866_Ho_Hc]?ItemIdx=6
http://hobbyarena.cz/modelarskezbozi/el ... stergwsmt1[0866_Ho_Hc]?ItemIdx=6
- Kerberos
- Kontaktovat uživatele:
no, ten už jsem jednou i viděl, jen teda nevím jak na tom uvidíš co leze s přijímače, vidíš na tom otáčky, pak se s tim daji testnout serva, ale co uvidíš na přijímači ??? je tam popsáno : - Kontrola signálu z přijímače.
- Kontrola signálu z vysílače , jak s tim teda zkontroluješ výstup s přijímače na regl. ?? já bych nerad šířil nějaké bludy, a aby se někomu nemotala zbytečně hlava. Ty už jsi něco takového dělal ?
- Kontrola signálu z vysílače , jak s tim teda zkontroluješ výstup s přijímače na regl. ?? já bych nerad šířil nějaké bludy, a aby se někomu nemotala zbytečně hlava. Ty už jsi něco takového dělal ?
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Kerberos píše: jak s tim teda zkontroluješ výstup s přijímače na regl. ?? já bych nerad šířil nějaké bludy, a aby se někomu nemotala zbytečně hlava. Ty už jsi něco takového dělal ?
Jo delal, tenhle tester mam. Kdyz ho pichnes do vystupu z Rx a zvolis spravny rezim, tak ti ukazuje sirku impulzu na jednom kanale. Treba na tom tretim.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Krom toho některý regly potřebují aby indikovaly stažený plyn impulz třeba 1.1ms - a vysílač dává při plně staženým plynu 1.2ms proto furt pípá a nejde s ním nic udělat.Test se servem je pouze na to, abych zjistil-kanál jede/nejede-toť vše.Asi jako když "změřím" baterky žárovkou-vím zda tam něco je nebo není-a šmitec.
ICQ 638556901
No, přece s testerem to vypadá odbornějc, ne :-)
Já bych doporučil osciloskop, tím to jde taky :-D
Ale vážně - mám oscík s kalibrovanou časovou základnou a ladil jsem s ním PIC na ovládání reglu el. účka - reglík se choval divně a nakonec jsem díky oscíku zjistil, že BEC reglu již při malých otáčkách naprasí na napájení impulzy cca 200mV peak-peak a frekvenci stovky kHz - občas se nějaké to lepší vybavení i v modelařině smysluplně uplatní.
Ale když se chci podívat jen jak mi vlastně funguje jeden kanál, tak fakt stačí servo ze dna šuplíku...
Já bych doporučil osciloskop, tím to jde taky :-D
Ale vážně - mám oscík s kalibrovanou časovou základnou a ladil jsem s ním PIC na ovládání reglu el. účka - reglík se choval divně a nakonec jsem díky oscíku zjistil, že BEC reglu již při malých otáčkách naprasí na napájení impulzy cca 200mV peak-peak a frekvenci stovky kHz - občas se nějaké to lepší vybavení i v modelařině smysluplně uplatní.
Ale když se chci podívat jen jak mi vlastně funguje jeden kanál, tak fakt stačí servo ze dna šuplíku...