co dál??:)
jojo ja to chapu!:) je mi jasny ze se to na necem odrazi!:) bud levnej a nebo drahej a moc do toho pak nervat penez, pokud stim neslehnu! je pravda ze ted to co mam sem s tim spadl jednou, a to ze foukal moc vetrik a nak sem si to neuvedomil!:( takze sem musel koupit drzak rotorove hlavy za 170 kc... jinak kdyby nebylo zavad od puvodniho majitele, ale to uz sem vyresil a koupil nove dilecky!:) jinak je to v pohode vrtulnicek, i kdyz s necim jinym sem nelital tak nemuzu hodnotit! uvidime pres zimu jak se podari naskudlit penizky!:) ale uz ted vim ze to neni jako litani s letadylkama, to je podle meho o hodne levnejsi a min narocny!:) ale bavi me to a to je to hlavni!:)
Heli bohužel patří mezi ty dražší RCmodely (a i ty nebezpečnější), ale zas je s nimi lepší polétání.
Dnes jsem byl na Lipeneckém Obru - jediné co bylo zajímavé tak prohlédnutí jejich zpracování na zemi, pak vzlet, přistání a max jeden průlet - pak jsem se začal nudit, neb to nic nedělalo. Utrpení bylo, když s tím érem zůstali ve vzduchu 8 a více minut. To jsem už nudou nevěděl co dělat.
I když byli tam i pěkné kousky
Dnes jsem byl na Lipeneckém Obru - jediné co bylo zajímavé tak prohlédnutí jejich zpracování na zemi, pak vzlet, přistání a max jeden průlet - pak jsem se začal nudit, neb to nic nedělalo. Utrpení bylo, když s tím érem zůstali ve vzduchu 8 a více minut. To jsem už nudou nevěděl co dělat.
I když byli tam i pěkné kousky
Spectrum DX6iBlade mSRT-Rex250, T-Rex450PRO, T-Rex500Hyperion 0610i Duo IIa mnoho dalšího.
2lizard píše:Dnes jsem byl na Lipeneckém Obru - jediné co bylo zajímavé tak prohlédnutí jejich zpracování na zemi, pak vzlet, přistání a max jeden průlet - pak jsem se začal nudit, neb to nic nedělalo. Utrpení bylo, když s tím érem zůstali ve vzduchu 8 a více minut. To jsem už nudou nevěděl co dělat.
Pockej ty dostanes
nostromo píše:Pockej ty dostanes Smějící Smějící Smějící
JJ - čekám, že se do mě někdo kvůli tomu pustí, ale psal jsem to z hlediska vrtulníkáře. Holt někdo rád holky, jiný vdolky
S érem se nedají dělat takový psí kousky jako s heli.
Spectrum DX6iBlade mSRT-Rex250, T-Rex450PRO, T-Rex500Hyperion 0610i Duo IIa mnoho dalšího.
- liborkovar
raging píše:Co to je,ten Lipenecky obr?
Setkání leteckých modelářů v Praze Lipencích - jsou tu hlavně větší makety a pár akrobatů + nějaké stánky a vyhlídkový let s Robinsnem za 500kč/5min.
Jeden stánek s klobáskou /není nejhorší/ a tři s hamburgry - k tomu nějaké sladkosti
Jinak se mrkni na http://tomasrc.cz/
- oscar
- Kontaktovat uživatele:
Muze mi nekdo priblizit registraci na HELI FREAK? Co kam presne napsat. Zkousel jsem nekolikrat, ale bez uspechu. Diky.
Letadla, auta.