Turnigy TRUE 30FPS Ultra-small Digital Camera

Dneska se procesory objevují všude, pokud máte nějaký nápad, či udělát, tak se neváhejte pochlubit.
Zpráva
Autor
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Nakadah »

Obraz nevypada spatne, ale z obou videii mam dojem ze se pravidelne seka kazdou druhou nebo treti vterinu. Nebo se pletu? Nak
Lukash
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Lukash »

Jo, když jsem se teď na to zaměřil, tak jsem si toho taky všiml... Až udělám nějaké delší video, tak to bude možné líp vykoukat.
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#33 Příspěvek od rampa_mckvak »

Mikelo píše:Jo, tak tahle poslední verze má aspoň pořádný počet bodů do obrazu. Už o nějakou dobu nesleduju, protože to co výrobci poslední 2 roky nabízeli za akceptovatelné ceny pro daný účel byl shit. Ale jsem opatrnej. Od jisté doby mají 15W repráky napsaných 300W a kamery mají 700x zoom :?

I s dalšími příspěvky musím souhlasit. Řekněme posledních několik let je v té elektronice více a více sraček v tom spotřebitelském segmentu. A pak člověk poslouchá takové kecy, že trh si to žádá. Vždy jsem vyžadoval na kameře lehce přístupné ovládací prvky na clonu, ostřící prstenec apod. V mnoha případech jsou tyto funkce nesmyslně dány do menu aby výrobce ušetřil a mrská 8 "druhů" kamer s jedním softem, kde u nejlevnější je vše zamčeno a postupně u dražších odemčeno.
I když člověk není profík, ale ví chce, tak bohužel musí hlouběji žáhnout do kapsy.
A pokud jde o ty prcky co se řeší? Tak těm chybí kvalitní optika, čip, a i ta elektronika. To už tu někdo vzpomínal.
Co neubrzdíš neukecáš.
Lukash
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Lukash »

Nakadah píše:Obraz nevypada spatne, ale z obou videii mam dojem ze se pravidelne seka kazdou druhou nebo treti vterinu. Nebo se pletu? Nak

Teď už vím na 100%, že ses neplet. Pořídil jsem inflight video a seká se to co vteřinu. Nejspíš to bude srágorou kartou, pořídím jinou - rychlejší a pak vynesu závěrečnej verdikt.
Jinak kamera snese docela dost, včera hned v tom prvním letu jsem havaroval a éro našel až dnes v poledne. A je v pohodě :)
Lukash
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Lukash »

Tak jsem natočil krátké letové video s novou rychlou kartou. Video už se netrhá. K pokoukání zde:
http://www.youtube.com/watch?v=z1EOETsGzP8
Karas
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Karas »

No kvalitně je to pěkný, ale není tam vidět mnoho. myslím že by to chtělo dát pod trup. Na vánoce taky plánuju kameru ale asi si koupim FCO2, ma naklapeci objektiv, což je podle mě výhoda.
Lukash
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Lukash »

Jasně, že tam není nic vidět. To si uvědomuju :) Kus obrazu zabírá kolo + kus trupu a celek zabírá nezáživný pole :) Šlo čistě jen o testovací let. Na trup to není možný dát, to bych pak přistával na kameru. A to je kravina.
Karas
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od Karas »

Lukash píše:Jasně, že tam není nic vidět. To si uvědomuju :) Kus obrazu zabírá kolo + kus trupu a celek zabírá nezáživný pole :) Šlo čistě jen o testovací let. Na trup to není možný dát, to bych pak přistával na kameru. A to je kravina.

Tam máš podvozek ne?
Lukash
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od Lukash »

Je to fakt malý éro. Ze spodu trupu je umístěná elektronika - regl, přijímač, baterie... Věř mi, místo tam na to prostě už není.
Kovboj

#40 Příspěvek od Kovboj »

Lukash píše:Tak jsem natočil krátké letové video s novou rychlou kartou. Video už se netrhá. K pokoukání zde:
http://www.youtube.com/watch?v=z1EOETsGzP8

Jde vypnout ten datum a čas na obraze?
Lukash
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od Lukash »

Kovboj: Pokud ano, tak zaboha netuším jak. Myslím, že ne.
megadacan
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od megadacan »

Turnigy camera mi přišla tenhle týden. Ačkoli ještě neletěla, tak jsem s ní spokojen - natáčí slušně, zapínání videa zvukem se mi taky líbí a je opravdu malá a se spoustou příslušenství.
Aktuální datum a čas jsem tam dostal tak, že v PC otevřete poznámkový blok, tam na první řádek na píšete aktuální datum a čas ve formátu Year-Month-Day 00:00:00 (např. 2010-01-21 19:15:00).Pak zavřete poznámkový blok a daný soubor uložíte jako Time.txt. Soubor překopírujete do kamery. Pokud bude Vaše kamera v PC např. jako vyměnitelný disk F:, tak pak soubor Time.txt nakopírujete právě na disk F:. Měla by tam být ještě složka nazvaná jako DCIM. Pak už jen kameru odpojíte od PC a hlavně vypnete tlačítkem na kameře. Po dalším zapnutí kamery by už měl být nastaven aktuální čas.
Nepodařilo se mi ale zatím rozchodit kameru co by webkameru. Není k ní dodávané žádné CD a tím pádem ani žádný ovladač. Máte s tím někdo zkušenost, prosím?
Lukash
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od Lukash »

Zdá se, že budeš mít smůlu. Ovladače asi neexistují, nebo prostě nejdou sehnat.
zdenek582

#44 Příspěvek od zdenek582 »

Lukash píše:Zdá se, že budeš mít smůlu. Ovladače asi neexistují, nebo prostě nejdou sehnat.

s timhle ovladacem mi po Vistama (je i pro XP) maka i jako web kamera http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/21765/driver_FCO2.zip_5.01MB.html
megadacan
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od megadacan »

zdenek582: Díky, s ovladačem od Tebe už Turnigy fachá i jako webkamera
Odpovědět

Zpět na „Procesory a jiné vychytávky“