Je zásadní rozdíl mezi pokojovými koaxiály?

Coaxiální vrtulníky od hraček až po průzkumné prostředky.
Zpráva
Autor
AUDINO

Re: xheli

#31 Příspěvek od AUDINO »

LudaS píše:Máte někdo nějakou praktickou zkušenost s těmito hračkami?
http://www.modelyrc.cz/?p=productsList&iPage=6
konkrétně se mi asi nejvíc líbí tohle:
http://www.modelyrc.cz/?p=productsMore& ... 3-kan%E1ly

Dik

jenom,ci se ti budou libit,kdyz s tim seknes a budes shanet ND.
raging

#32 Příspěvek od raging »

Hezky jsou,ale,nejspis tu bude problem s ND
rangerm

Re:

#33 Příspěvek od rangerm »

Tak jsem nakonec zase neodolal a zase sem si koupil dalsi hrackoid. Po velice spatne zkusenosti s obrim dvoukanalovym titanem, ktery snad ani letat nemohl (ja si ho nevybral, to pritelkyne videla tu delku) a dobre zkusenosti s velkovním trikanalem COPTER. Ten obchod je cely takovy zvlastni, stranky oplyvaji superlativy, coz zrovna duveryhodne nepusobi. Na druhou stranu nam prodejce umoznil ten titan vratit i po dvou mesicich a za nej nabidnul prave ten copter. Dilu jsem moc nepotreboval, jen lyziny a kabinku a ty normalne meli. Na ten craft jsem objednal hned listy a kabinku a oboje prislo uz s vrtulnikem.

Nekamenujte me, ale tahla hracka opravdu lita a to vic nez dobre, skoro bych si to dovolil nazvat modelem. Ten integrovany gyroskop tomu opravdu pomohl. Vrtulnicek ochotne visi ve vzduchu a reaguje na povely. Nerotuje kolem osy jak ostatni trikanaly. Uvidime jak dlouho mu to vydrzi, ale zatim jsem opravdu mile prekvapen. Na domaci poletani ideal.

Na poradny litani mam Creatu, ale proste za tu cenu to asi mezi temi hrackoidy nema konkurenci. Zatim nejlepsi cinan co se ke me dostal.

EDIT: Pokud by se to nekomu hodilo, tak prodejce rozesila kupony na 10% slevu, VANOCE2009 se ma dat do poznamky.
Naposledy upravil(a) rangerm dne pon 09.11.2009 12:50, celkem upraveno 1 x.
LudaS

MCX

#34 Příspěvek od LudaS »

Dekuji moc za odpovedi... jeste jeden dotaz ktery je dulezity pro rozhodovani tentokrat co se tyce Blade MCX popr MSR ... je ta 2,4MHz vysilacka pouzitelna i pro jine modely? napr. kdybych s tim chtel provozovat 4kanal elektrolet?(letadlo?)...omlouvam se ale opravdu zacinam
pateson

Re: MCX

#35 Příspěvek od pateson »

LudaS píše: co se tyce Blade MCX popr MSR ... je ta 2,4MHz vysilacka pouzitelna i pro jine modely?

Myslím, že pouze pro modely od E-flite a to jen některé
Odpovědět

Zpět na „Heli - dvourotory“