Dík za typ
Serva do F3K
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
Polynom: Sakra to by mohlo být ono... Já mam totiž naprosto stejný problém jako Garfield... Snažím se vždy páku serva-ovládací plocha udělat co nejvíce na těsno kvůli vůlím, ale nikdy mě nenapadlo, že by to pak mohlo jít moc "ztuha" a z těch důvodů to "nestředit"
Dík za typ
Dík za typ
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
Opět to tu s dovolením oživím.Už přemýšlím jak osadit isise co se mi teď (snad)
dělá.
Všude jsem se dočetl na dymondy D60-cena 690,- Od rcfactory
Kromě toho tu dost lidí říkalo že atlasy jsou ještě lepší.Když najdu atlasy s plastovými převody,stejně jako D60,tak jejich cena je 640,-
http://www.rcshop.eu/servo-atlas-ds09scd-p-17600.html
Doufám že myslíte stejné atlasy jako jsem dal odkaz.Mě pak uchází smysl proč kupovat dražší dymondy když levnější atlasy jsou opěvované ještě více.
Ty by byli do křidélek,a na ocasky pujdou D47,respektive jejich klony
Předem děkuji za odpovědi
Všude jsem se dočetl na dymondy D60-cena 690,- Od rcfactory
Kromě toho tu dost lidí říkalo že atlasy jsou ještě lepší.Když najdu atlasy s plastovými převody,stejně jako D60,tak jejich cena je 640,-
http://www.rcshop.eu/servo-atlas-ds09scd-p-17600.html
Doufám že myslíte stejné atlasy jako jsem dal odkaz.Mě pak uchází smysl proč kupovat dražší dymondy když levnější atlasy jsou opěvované ještě více.
Ty by byli do křidélek,a na ocasky pujdou D47,respektive jejich klony
Předem děkuji za odpovědi
Clear sky,glider fly..
-
Luboslav
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, mám jednu dilemu, vyberám servá do nového káčka, ale tentokrát by som chcel všetky servá natlačiť do trupovej gondoly. Avšak moje D60 sú príliž vysoké a mám obavu že sa tam nezmestia. Tak som trochu vyberal a nechal som sa inšpirovať "továrnym" osadením FW5. Pre FW5 výrobca odporúča na krídielká a výškovku HS-45HB, dokonca aj servodostičku má vyrezanú pre tieto servá. Má to však háčik, nezdá sa mi totiž ich sila iba 1,0kg. Osvedčené D60 majú moment 1,8kgcm a je zaužívané pravidlo že minimum na krídielká by malo byť 1,5kgcm.
Prečo teda popredný výrobca odporúča servá s momentom iba 1,0kgcm? Nebude tých 1,0kgcm na krídielka málo?
Čo si teda myslíte o nápade dať HS-45HB na krídielká a vlast aj na VOP a SOP?
Čo kvalita serva?
Prečo teda popredný výrobca odporúča servá s momentom iba 1,0kgcm? Nebude tých 1,0kgcm na krídielka málo?
Čo si teda myslíte o nápade dať HS-45HB na krídielká a vlast aj na VOP a SOP?
Čo kvalita serva?
Ľuboslav Nagy
-
Polynom
- Kontaktovat uživatele:
milost píše:Pokud vim a nepletu se, tak HS-45HB má na křidélkách i polynom.
A když to drží polynomovi, musí to držet každýmu![]()
(Kdyžtak mě opravte.)
ne ne ty mám jen na VOP a SOP na křidýlkách mám atlasy SCD.
ty hitecy jsou hodně dobrý serva. to, jestli budou fungovat na křidýlkách se ale říct nedá. pokud "to" bude dobře postavený, měly by stačit. ale sám za sebe říkám ne....
JMalik píše:Měl jsem HS 45 v LS 2 vyřešily mi
Ty Atlasy mají necelých 8,5g. HS 65 lehce nad 11g. Cenový rozdíl není výrazný, nevidím důvod proč se vyhýbat těm Atlasům.
Chtěl jsem jen reagovatl jsem jen na téma HS 45 na křídélka (že sice dobrý ale asi na hraně), nikoliv na Atlasy ty bych si dneska vybral asi taky.
-
Luboslav
- Kontaktovat uživatele:
JMalik píše:Luboslav píše:Atlasy by boli určite v pohode, ako aj Dymondy D60, ale sú príliž výsoké.
Preto uvažujem nad HS-45HB, možno ešte Graupner C261 tie sú silnejšie než HS-45HB.
Zkus ještě jiné argumenty než rozměry![]()
Atlasy : 23x9x22,8
HS-45HB : 23,6x9,8x22,4
Iné argumenty nepotrebujem.
Áno tabuľkové rozmery si viem nájsť aj ja.
Skús sa ale pozrieť na tvar HS-45 a potom Atlasov DS09SCD, potom si zober posuvné meradlo a odmeraj výšku po páku.
HS-45 má 27,2mm
Atlas má 31,7mm
To je takmer 5mm rozdiel!
Ľuboslav Nagy