simulátor a win 7
Hali píše:IvoK píše:Nedávno jsem upgradoval PC a WinXP na Win 7. Instalace AFPD bez problémů jako u XP, jen při spouštění je nutné na ikonu kliknout pravým tlačítkem myši a spustit jako správce.
tot jedna moznost a jak ne/znam wokna tak tam bude nabidka spustit s kompatibilitou na XP takze bych jeste vyskousel tohle. ale kdy to jinym jde tak tobe musi taky. hodne zdaru
XP forever
Ano, svatá pravda, na tuto variantu jsem úplně zapomněl. Je to elegantnější řešení. V režimu kompatibility lze nastavit spouštění jako Win XP anebo úplně dole jako správce. Fungují na obě možnosti.
-
Hali
- Kontaktovat uživatele:
Azy píše:no si jsem prisel na chybu a tou je grafická karta od který nemám naistalovaný ovladače protože nejsou pro win 7 nic jinýho me nenapada kdyz ostatnim to jde a jenom ja jsem cerna ovce
Predpokladal jsem ze mas PC komplet nainstalovane tzn. vsechny ovladace.
sice nevim co to haze za hlasky ale pokud tam mas jenom defaultni ovladac grafiky tak to ten sim nemusim spolknout.
[url=http://www.spotreby.cz/honda-civic-d15z8-84-kw-0-hp-a4070/][img]http://www.spotreby.cz/sigs/ico_1_4070.gif[/img][/url]
- RiMr
- Kontaktovat uživatele:
RealFlight 4.5, Win7/64, Core2Duo, 4GB RAM, Ati 5750 (ale i 1950, 4850, 4890, GF8800) zcela bez problémů a bez jakýchkoliv komplikací při instalaci (žádný compatibility mode...)
Jakou máš grafiku?
A na dotaz "jakou hlášku ti to (RF) píše" prosím neodpovídej "nevím, nějakou co neznám". Snad není takový problém to opsat nebo sejmout obrazovku nebo i přinejhorším ofotit...
Jakou máš grafiku?
A na dotaz "jakou hlášku ti to (RF) píše" prosím neodpovídej "nevím, nějakou co neznám". Snad není takový problém to opsat nebo sejmout obrazovku nebo i přinejhorším ofotit...
-
Hali
- Kontaktovat uživatele:
Svata pravda. kdyby se tak tohoto drzeli vsichni
[url=http://www.spotreby.cz/honda-civic-d15z8-84-kw-0-hp-a4070/][img]http://www.spotreby.cz/sigs/ico_1_4070.gif[/img][/url]
AFPD
Nainstaluji a nějakou dobu (pár spuštění) jede. Pak se objeví hláška typu "AFPD main executable přestal pracovat".
V event logu nic o co by se dalo opřít není.
Řešení: Nainstalovat AFPD do jiného adresáře. Někde na disku si ukládá nastavení (v registrech nic není) a když se něco nepodaří, tak tam pořád to chybné nastavení je. Teprve po instalaci na jiný disk nebo do jiného adresáře mimo Program Files (x86) to zase jede.
Nainstaluji a nějakou dobu (pár spuštění) jede. Pak se objeví hláška typu "AFPD main executable přestal pracovat".
V event logu nic o co by se dalo opřít není.
Řešení: Nainstalovat AFPD do jiného adresáře. Někde na disku si ukládá nastavení (v registrech nic není) a když se něco nepodaří, tak tam pořád to chybné nastavení je. Teprve po instalaci na jiný disk nebo do jiného adresáře mimo Program Files (x86) to zase jede.
Jinak HW je dostatečný a mám za to, že tím to určitě není
Intel(R) Core(TM) i5 CPU 750 @ 2.67GHz, 4 GB RAM, Radeon HD 4670
Windows System Assessment
CPU Score 7.30 (Calculations per second)
Memory Score 7.50 (Memory operations per second)
Graphics Score 6.80 (Desktop performance for Windows Aero)
D3D Score 6.80 (3D business and gaming graphics performance)
Disk Score 5.90 (Disk data transfer rate)
Windows Experience Index 5.90 (Base score)
Intel(R) Core(TM) i5 CPU 750 @ 2.67GHz, 4 GB RAM, Radeon HD 4670
Windows System Assessment
CPU Score 7.30 (Calculations per second)
Memory Score 7.50 (Memory operations per second)
Graphics Score 6.80 (Desktop performance for Windows Aero)
D3D Score 6.80 (3D business and gaming graphics performance)
Disk Score 5.90 (Disk data transfer rate)
Windows Experience Index 5.90 (Base score)
Zdravím.
Predvčerom som skúšal opäť zo srandy inštalovať AFPD na W7 64 bit a išiel.
Potom som tam hodil ten súbor češtiny a už nešiel
, tak som ho znovu nainštaloval a funguje mi. Akurát z nevysvetlitelných príčin niekedy na 1. krát nenaštartuje, ale objaví sa čierna obrazovka, tak to vyhodím a skúsim znova, zatiaľ to vždy vyšlo..., takže záver: W7 64bit home premium funguje...
ps: objavil som na internete veľmi pekný program: game booster, je využiteľný aj pri iných programoch, nie iba hrách a to tak, že povypína všetky nepotrebné služby a uvoľní pamäť, napríklad pred spustením hry, dajú sa aj defragmentovať čisto iba vybrané programy...
Predvčerom som skúšal opäť zo srandy inštalovať AFPD na W7 64 bit a išiel.
Potom som tam hodil ten súbor češtiny a už nešiel
ps: objavil som na internete veľmi pekný program: game booster, je využiteľný aj pri iných programoch, nie iba hrách a to tak, že povypína všetky nepotrebné služby a uvoľní pamäť, napríklad pred spustením hry, dajú sa aj defragmentovať čisto iba vybrané programy...