Eclipse 7
powder píše:Tak vešla by se. "Srážet" se nic nemusí - odpovídá poměrně dobře 8 NiMH.
Já mám v Eclipse LiFe 1800 mAh a sedne jak nočník na .....
Jakou výhodu má tahle baterka třeba oproti Eneloop? Cena? Rychlejší nabíjení?
powder píše:..... mám v Eclipse LiFe 1800 mAh ........
Jak nabijis, mas vytazeny balancak nekam ven? Mam ji ve wish-listu, ale zatim slusne slouzi nejake nimh, tak to nechavam "na jindy"....
Dneska jsem si dopípal do ECLIPSE 4 servové křídlo pro doufám mého nového miláčka F3J ENJOY , výroba Luboš Pospíšil. Byl to celkem slušný boj , ale díky předešlým návodům jsem letové režimy dal. Jinak si připadám jako chudý příbuzný proti možnostem Futaby F8 FG , kterou používá mladej. To je prostě jiná liga, ale holt za jiný peníze 
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
ST píše:Dneska jsem si dopípal do ECLIPSE 4 servové křídlo pro doufám mého nového miláčka F3J ENJOY , výroba Luboš Pospíšil. Byl to celkem slušný boj , ale díky předešlým návodům jsem letové režimy dal. Jinak si připadám jako chudý příbuzný proti možnostem Futaby F8 FG , kterou používá mladej. To je prostě jiná liga, ale holt za jiný peníze
No jo, Eclipsa, to je docela boj. Zaplať pánbůh za pana Palíka, bez toho opravdu nevím, to by bylo akorát rádio s hodně páčkama a bez užitku, nemluvě o domácí změně módu, u toho jsem se fakt zapotil a měl jsem sto chutí celé rádio hodit do koše.
Můžu mít dotaz k Tvému nastavení letových režimů, případně pokud bys mi mohl poslat takovou tu tabulku od Palíka, kde si vepíšeš mixy a jejich nastavení?
Předem děkuji.
Eclipse 7 - Tuning Palík (FM 35MHz - 71k, FRSKY 2,4GHz)
ST píše:Dneska jsem si dopípal do ECLIPSE 4 servové křídlo pro doufám mého nového miláčka F3J ENJOY , výroba Luboš Pospíšil. Byl to celkem slušný boj , ale díky předešlým návodům jsem letové režimy dal. Jinak si připadám jako chudý příbuzný proti možnostem Futaby F8 FG , kterou používá mladej. To je prostě jiná liga, ale holt za jiný peníze
No jo, Eclipsa, to je docela boj. Zaplať pánbůh za pana Palíka, bez toho opravdu nevím, to by bylo akorát rádio s hodně páčkama a bez užitku, nemluvě o domácí změně módu, u toho jsem se fakt zapotil a měl jsem sto chutí celé rádio hodit do koše.
Můžu mít dotaz k Tvému nastavení letových režimů, případně pokud bys mi mohl poslat takovou tu tabulku od Palíka, kde si vepíšeš mixy a jejich nastavení?
Předem děkuji.
kovy píše:ST píše:Můžu mít dotaz k Tvému nastavení letových režimů, případně pokud bys mi mohl poslat takovou tu tabulku od Palíka, kde si vepíšeš mixy a jejich nastavení?
Předem děkuji.
Já ty letové režimy nastavoval podle tohoto vlákna, takže vše už bylo výše popsáno. Pro F3J mám na přistání CROWmix a 3 letové režimy, 1. pro start na vleku celá odtokovka dolů cca 5mm 2. normál vše v nule a 3. rychlost , celá odtokovka 2mm nahoru.
Já nyní bojuju s tím, že potřebuju během letu vztlakovat celou odtokovkou v určitém rozmezí výchylek na plynu a to se mi zatím nedaří. Zatím to mám na pevno na přepínači FlyCond.
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
- Ján Listvan
Re: Eclipse 7
Nik píše:Zdravím,nemáte někdo vyřešené zapínání motoru třípolohovým vypinačem
na 0-50-100?Pořád s tím laboruji,ale nemohu na to přijít.Soft od p.Palíka
mám.Teď to mám přes plyn páku,ale při odhozu je to nepříjemné u
modu 1. Děkuji.
Nazdar ja ju mam ale mam to vyriesene na plyn na packu
ST píše:Já nyní bojuju s tím, že potřebuju během letu vztlakovat celou odtokovkou v určitém rozmezí výchylek na plynu a to se mi zatím nedaří. Zatím to mám na pevno na přepínači FlyCond.
Tak to Ti držím palce, pokud se Ti to podaří, tak dej prosím vědět, protože tohleto řízení celé odtokovky by mě taky zajímalo.
- Ján Listvan
Re: Eclipse 7
Nik píše:Zdravím,nemáte někdo vyřešené zapínání motoru třípolohovým vypinačem
na 0-50-100?Pořád s tím laboruji,ale nemohu na to přijít.Soft od p.Palíka
mám.Teď to mám přes plyn páku,ale při odhozu je to nepříjemné u
modu 1. Děkuji.
Prosim Ta chcem sa Ta spytat ako nabijas vysielacku ja mam tiez Eclipse7 musim vybrat baterku a nabijat to tak ale najradsej by som ju nevyberal ako to mam spravit s konektorom????
- Ján Listvan
Kúpiš si nabíjačku
Třeba http://www.jino.cz/nabijec-cg-s32-hitec-1188.html
Hitec má stejnou polaritu jako Graupner/JR.
- Ján Listvan
Surgical píše:Kúpiš si nabíjačkuTřeba http://www.jino.cz/nabijec-cg-s32-hitec-1188.html
Nazdar super dakujem za radu a ten druhy kabel je tam na co????nevies???a inak s touto nabijackou to nabijem v pohode???a kolko trva nabijanie???