Volitation 9053

Coaxiální vrtulníky od hraček až po průzkumné prostředky.
Odpovědět
Zpráva
Autor
arda1
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od arda1 »

Jak půlkulaté? Ten typ je opsaný dobře?
ICQ 638556901
Filip.

#32 Příspěvek od Filip. »

arda1 píše:Jak půlkulaté? Ten typ je opsaný dobře?

Foto:

http://profi.edisk.cz/stahnout-soubor/4 ... .59KB.html
Walkera CB 180Z (4ch - 2,4GHz), Dynam Bell 47G (4ch - 35MHz)
Copter V911 (Micro 4ch - 2,4GHz)
arda1
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od arda1 »

Aha -ale to nejsou Fety(výkonové trandy)- ty jsou až těsně u konektorů motorů(s tím plíškem nahoře) a vidím tam i diody. Tam se koukni na typ. :wink:
ICQ 638556901
Filip.

#34 Příspěvek od Filip. »

arda1 píše:Aha -ale to nejsou Fety(výkonové trandy)- ty jsou až těsně u konektorů motorů(s tím plíškem nahoře) a vidím tam i diody. Tam se koukni na typ. :wink:

Aha - já jsem vycházel z diskuze na http://www.modelyrc.cz/http:
cituji:
vyriešil som problém zadnej vrtule.pre nedostatočné chladenie,sa tranzistory s označením 882 prepalujú.vymenil som ich za lepšie,s chladičom a frčí to na parádu.

To Robo. Můžeš napsat typ, který jsi tam dával? Nechce se mi posílat celou krabici na reklamaci.

tranzistory ktoré sú tam od výroby,sú valčekové z výrobným označením H D882 P8D.ja som zohnal ploché pod tým istým číslom.lepšie odvádzajú teplo,prípadne sa k nim dá prišrobovať kúsok hliníkového plechu,ale to nieje treba,majú vlastné dostatočné chladenie.mimochodom jeden tranzistor je na let dopredu a jeden dozadu.
arda1
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od arda1 »

Aha takže ty dva budou na hlavní motory a ty půlkulatý na zadní- zajímavý....
ICQ 638556901
jmahu

#36 Příspěvek od jmahu »

Zdravím. Po 4 cyklech létání venku, za vánku, mi přestala točit zadní vrtulka dopředu. Zpět se točí. Evidentně tedy odešel tranzistor pro dopředný chod. :-(
Pro mne - začátečníka - je přechod od Symy Vision S010, Bell 206 - S030 k Volitationu supr. Gyro je dobrý pokrok ;-). Už se těším na další stroje.
Zatím mi létal dobře, výkon motorů je dobrý a vytáhly ho z kolizních situací, kdy padal. Trimování funguje, v průběhu vybíjení baterie jsem však musel dolaďovat. Létal jsem kolem 7 minut na plné nabití.
Trochu mi vadí vybrace hlavních rotorů, ale za letu nejsou znát.
konik

#37 Příspěvek od konik »

Chlapci za 900Kč tu nikdo neřešte problem za ty peníze si myslim že je to vic než slušlný.Má to pár chyb ale litat se stim da a zaty prachy :lol:
Filip.

#38 Příspěvek od Filip. »

Tak poslední info :-)
Po opravě elektroniky se zase vrátila původný chyba - točil se stále do leva a nešlo vytrimovat, takže po 6.reklamaci mně došla trpělivost a vratili mi peníze. Bohužel, je to na pohled hezký stroj, i trohu létat se s ním dá, ale jen když funguje elektronika, což bohužel dlouho nefunguje :-(
Džamal

#39 Příspěvek od Džamal »

Tak jinak - pánové za kolik mi postavíte vrtulník - lepší než Volitation ? Samozřejmě za stejnou cenu nebo nižší . Nikdo co ? - Keců jak vopice chcanek a hov.... na hov... . Ze všeho nejdřív se třeba podívejte kolik stojí normální "standartní vysílač" např Optic 6 a pak tu kydejte o kvalitách nebo nekvalitách vrtulníku který stojí pár stovek - se vším co potřebujete k letu. Co od toho čekáte ? Že to bude lítat jako REX a vydrží vám až do smrti ? Asi jste upadli na hlavičku ne ? Jste politováníhodné oběti vlastního krkounství a blbosti , kteří nepochopili že sračka za pár set bude fungovat jen pár dní obvzláště když s ní otloukáte zem a vrtáte se v tom vyzbrojení úplnou neznalostí elektroniky . Slovo údržba nebo oprava je pro většinu z vás neznámé slovo - zato ve vysírání u obchodníků s reklamací jste mistři . Být modelářem znamená trochu víc než jen vysírat u pultu nebo tunit hračku jinými bateriemi nebo vrtulemi - netuše nic o těžišti a závislosti proudu na velikosti vrtule. Uvědomte si konečně že jste si koupili hračku která vás má jen krátce seznámit s nejzákladnějšími principy letu a tím její úkol končí. Pokud vás to nadchlo kupte si normální stroj (nad 10 000,-) a začněte se učit. Pokud vám to nic neřeklo dejte se na pěstování rajčat - to bude užitečnější.
.
arda1
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od arda1 »

I muži mají své dny -znám to....doporučuji http://www.youtube.com/watch?v=jdyKqbnW7YU :wink: :lol: :lol: :lol:
ICQ 638556901
maniacman
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od maniacman »

arda1 píše:I muži mají své dny -znám to....doporučuji http://www.youtube.com/watch?v=jdyKqbnW7YU :wink: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: ¨vždyť jo :lol:
Cessna 480- pelikán
Spitfire - Art-Tech
http://www.rcalbum.com/index.php?sum=1198&amode=
corona

#42 Příspěvek od corona »

Džamal píše:Tak jinak ..... Pokud vás to nadchlo kupte si normální stroj (nad 10 000,-) a začněte se učit. Pokud vám to nic neřeklo dejte se na pěstování rajčat - to bude užitečnější.
.

Ale jo, on ten kovovej pekáč 9053 pro určitý prvotní seznámení se samovznášejícím se strojem stačit může.
Včera jsem si 9053 u Tesco-stánkaře prohlížel, až byl nervózní (sám chudák nevěděl, co to je to "gyro", ani že ty imitace táhel na spodní rotor jsou jen pro buzení dojmu cykliky).

Možná si to někdy pořídím coby vrak od někoho, komu dolítal a budu bastlit...
konik

#43 Příspěvek od konik »

si to kup rovnou novi za 9kyl a masto!
corona

#44 Příspěvek od corona »

konik píše:si to kup rovnou novi za 9kyl a masto!
A kde, když ceny jsou kolem 1700,-?
konik

#45 Příspěvek od konik »

V Praze v Malesicich u te spalovny jak je ta cinska trznice a maj jich tam more za smesny ceny dokonce tam ma i benzinaka za 25tis ma neco pres metr no strasny hovado cena by byla zhruba 10tis vse chtej bez zaruky udela luxusni ceny ta kurva cinska zluta :lol: dokonce tam ma i HK450 komplet se vsim vsudy za 5tis.Jestli tam nekdo pujdete musite ric ze nepozadujete zaruku a opravdu to nechava za par kacek.
Odpovědět

Zpět na „Heli - dvourotory“