PROSÍM POMOCT ŠKUBÁNÍ SERV - VŽDY HAVÁRIE

Přijímače, serva, regulátory, BEC, palubní napájení, ale i telemetrie
Zpráva
Autor
Vigo
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Vigo »

Podobné problémy mi dělají HS-55 při napájení z BEC. Po výměně serv za HS-81 vše OK.
Jupak

#32 Příspěvek od Jupak »

No serva a baterka to je to posledni co jsem nemenil. CO je zajimavy ze dnes jsem to zkousel a proste kdyz necham vysilacku u zeme a jdu cca 200 metru tak serva zacnou lehce potrhavat. Jinak dnes jsem to byl zkouset v Benesove a moc prijemny letiste... Ještě mám malou otázku jak se chovaj krystaly od Pelikana v Graupnerovskejch vysilačích??? Méte někdo zkušenost??
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Skubani serv na zemi na vzdalenost 200 m je normalni. Pokud je model ve vzduchu, je dosah vysilace mnohem lepsi.
Taylor

#34 Příspěvek od Taylor »

Vigo píše:Podobné problémy mi dělají HS-55 při napájení z BEC. Po výměně serv za HS-81 vše OK.

Musim se pripojit, take jsem mel problemy s rusenim HS-55. Zkousel jsem nejdriv jiny radio i prijimac, ale pomohla az vymena serv. Taky se to projevovalo skubanim serv, pripadne jejich vyjetim do krajnich poloh.

Pavel
Jupak

#35 Příspěvek od Jupak »

Tak snad jsem to vyřešil. Radio s prijmačem je v servisu. Zjistili že radio ma jen tak polovičku výkonu. Tak snad už to bude ok. Jinak jsem teď týden lítal i ve větru s malým dosahem a ani jednou jsem nespadnul. Mám radost.... :-))
Odpovědět

Zpět na „Palubní elektronika“