Pay Pal

Nakupujete na internetu, hledáte radu jak zaplatit, co a kde koupit nebo schánice něco v modelářských kamenných prodejnách?
Odpovědět
Zpráva
Autor
eco

#31 Příspěvek od eco »

PetrP2B píše:Opravdu přišlo oznámení o změně podmínek užívání Paypal. Když se přihlásíte na svůj účet klikněte vpravo na odkaz Policy Updates... Dle rychlého prohlédnutí se to dotkne posílání peněz na soukromé účtu na PayPalu, ale někdo s lepší AJ bude vědět více :-)

Díky, takže toho kdo přes něj jen platí v obchodech se toho asi moc nemění...
4cut

#32 Příspěvek od 4cut »

nechcou náhodou z kreditní karty za platbu do Číny poplatek 4,5% ?
Drondys

#33 Příspěvek od Drondys »

4cut píše:Nechcou náhodou z kreditní karty za platbu do Číny poplatek 4,5% ?

Nevím jak je to u kreditní karty. Já mám PayPal účet zcela bez kreditní karty a nabíjím ho pouze přes TOP UP. Už jsem nakupoval v různých internetových obchodech po světě včetně Číny a vždy platím cenu co je uvedená v obchodě tj. když je třeba cena $10 vezme si to z PayPal účtu částku odpovídající dle aktuálního kurzu PayPalu $10 a žádné poplatky navíc tam nejsou. Kupodivu je obvykle kurz PayPalu výhodnější než je kurz mé banky. :wink:
olisoft

#34 Příspěvek od olisoft »

Ja mam naviazanu kreditku, ked platim na HC, tak mi vypise "HK Absorbed PayPal Charge:1.90", cim naznacuje platbu poplatku zo strany obchodu.
Tiez platim vzdy len to, kolko pisu pri tovare. :wink:
bighugo
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od bighugo »

Drondys píše:
bighugo píše:Že by na PayPalu bylo omezení objemu plateb, o tom teda nic nevím. Nabíjím ho taktéž přes top up, platím běžně přes 4.000,- Kč a ještě se nikdy nic nezablokovalo.

V tom případě patrně máš PayPal účet Verified což znamená s přiřazenou platební kartu k účtu. Pokud někdo dobíjí PayPal účet bez přiřazené karty jen výhradně přes TOP UP tak je ten účet veden jako Unverified a v takovém případě platí omezení viz na záložce My Account odkaz View Limits a tam jsou uvedeny již zmíněné limity.Tady je aktuální ukázka přímo z PayPalu.

Obrázek

Teď jsem se na to speciálně díval, mám tam status verified, ačkoliv jsem žádnou platební kartu nepřiřazoval (protože ani žádnou nemám) a dobíjím výhradně přes top up, tak teď teda nevím...
Celeron
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Celeron »

Cus!
Poradte prosim, kterej ucet z nabidky Personal, Premier a Busines aktivovat?
Pocitam s platbami asi jen na e-bay a hobbyking. Navaznost na platebni kartu.
Diky, Jirka
Figo
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Figo »

Zdracec borci, nekamenujte mě, jestli se zeptám po milionté, četl jsem forum, mám paypal, na něm mám 0 CZK, jediná otázka je, můžu už platit, když mám na účtě peníze, nebo se musí objevit i na paypal? Tzn. stáhne si paypal peníze z karty automaticky nebo se musí připsat na paypal(top up)?

dík!
milost
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od milost »

Můžeš platit.
Kdo je bez miny, ať hodí kamenem.
AR1
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od AR1 »

Normálně si přes kartu stáhne peníze sám. Pokud jsi mu přiřadil kartu, nemáš již další starosti, vše běhá automaticky.
Celeron
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od Celeron »

Celeron píše:Cus!
Poradte prosim, kterej ucet z nabidky Personal, Premier a Busines aktivovat?
Pocitam s platbami asi jen na e-bay a hobbyking. Navaznost na platebni kartu.
Diky, Jirka

Neporadite mi prosim nekdo? Uz je to dost dlouho, co jsem se ptal prvne...
Diky
Jirka
AR1
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od AR1 »

Personal.
Drondys

#42 Příspěvek od Drondys »

bighugo píše:Teď jsem se na to speciálně díval, mám tam status verified,
ačkoliv jsem žádnou platební kartu nepřiřazoval (protože ani žádnou nemám)
a dobíjím výhradně přes top up, tak teď teda nevím...

V tom případě máš buď namísto karty přiřazený přímo bankovní účet viz
Profile -> Add or Edit Bank Account
a nebo seš holt dítě štěstěny, protože já mám už druhým rokem pořád jenom Status: Unverified,
bez přiřazené platební karty i bez Bank Accountu a taky dobíjím jenom přes Top Up. :wink:
midiborec

#43 Příspěvek od midiborec »

Ahoj mám otázku zalozil jsem si paypal učet poslal jsem si tam nejaké peníze bez prirazení karty. Na HC jsem si vybral zbozi ktere jsem si následne objednal pak jsem dal zaplatit pres paypal presmerovalo me to na paypal stranku kde jsem se mel prihlasit tak jsem se prihlasil ale pak to pome chtelo čislo své karty atd... Musim to cislo tam zadávat nebo se to dá nejak obejit aniz bych musel to cislo moji bankovní karty zadavat ? diky.
HITEC, TRAXXAS, ALIGN, RC FACTORY
CharlitoCZ
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od CharlitoCZ »

Dobíjim taky růčo, přes TOPUP, kreditku mi to nebere, mám českou spořitelnu, takže bych musel tam, aby mi tyhle funkce povolili, ale na to jsem línej. Prej to nemá povolená skoro každá česká banka. Jinak když tam pošleš ty peníze, tak nezapomen do poznámky napsat ten jejich kód, aby věděli, že to je na tvůj účet
DJI Phantom 3 Advanced / SIG Smith Miniplane / spousta deproňáků a miniqvéček
CharlitoCZ
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od CharlitoCZ »

midiborec píše:Ahoj mám otázku zalozil jsem si paypal učet poslal jsem si tam nejaké peníze bez prirazení karty. Na HC jsem si vybral zbozi ktere jsem si následne objednal pak jsem dal zaplatit pres paypal presmerovalo me to na paypal stranku kde jsem se mel prihlasit tak jsem se prihlasil ale pak to pome chtelo čislo své karty atd... Musim to cislo tam zadávat nebo se to dá nejak obejit aniz bych musel to cislo moji bankovní karty zadavat ? diky.

ee, pokud tam máš dost peněz (v měně kterou chce prodejce), pak by mělo stačit jen potvrdit platbu (2x už jsem to tachle dělal na ebay a princip bude stejnej)
DJI Phantom 3 Advanced / SIG Smith Miniplane / spousta deproňáků a miniqvéček
Odpovědět

Zpět na „Internetové a jiné nákupy“