Jsem MOC zvědavý na výsledky... Jestli teda někdy budou...
Test: Lipolbag Turnigy
JMalik píše:m2 píše:Velmi sa tesim na vysledok, tak to s napinanim neprehanajte.
To nemůže dopadnout jinak než že to vyhulí komplet i s tím bezpečnostním pytlíkem![]()
(máš k dispozici 400W do -3s lipol 2650mAh, jeden článek proražený.)
Nečekal jsem, že by to mohlo dopadnout podstatně jinak.
Jedna věc jsou ty nabíjecí (grilovací). podmínky, druhá záležitost ten směšný pytlík Turnigy.
- RiMr
- Kontaktovat uživatele:
No a k výsledku... To je jakože dost napikaču...
EDIT: Němec dneska úřaduje pekelně... Nejvíc mě vytočilo, že mi dneska přišlo poštou dlouho očekávané EDF i s motorem a redukcí hřídel-rotor). Vyházel jsem to ráno na poště z krabice, naázel do baťůžku a hajdy do práce. V práci hledám, hledám, redukce nikde, takový malinkatý pytlíček to byl. Až jsem našel v baťůžku díru ve švu velikosti "tak akorát"
Nejde o ten dolar či kolik, ale o ty dva týdny než přijde nová redukce...
Dneska mi můj kondiciogram nepřeje... Neměl bych dělat nic riskantního (pracovat...), natož nabíjet LiPolky...
EDIT: Němec dneska úřaduje pekelně... Nejvíc mě vytočilo, že mi dneska přišlo poštou dlouho očekávané EDF i s motorem a redukcí hřídel-rotor). Vyházel jsem to ráno na poště z krabice, naázel do baťůžku a hajdy do práce. V práci hledám, hledám, redukce nikde, takový malinkatý pytlíček to byl. Až jsem našel v baťůžku díru ve švu velikosti "tak akorát"
Dneska mi můj kondiciogram nepřeje... Neměl bych dělat nic riskantního (pracovat...), natož nabíjet LiPolky...
Naposledy upravil(a) RiMr dne úte 07.09.2010 16:21, celkem upraveno 1 x.
- RiMr
- Kontaktovat uživatele:
JMalik píše:RiMr píše:No a k výsledku... To je jakože dost napikaču...
Jak na pikaču ?![]()
Úplně v normálu. Co jsi čekal jiného? Že se to pomalu ugriluje jako klobásky a ten směšný pytlík to udrží?
Myslel jsem že po těch zdokumentovaných průserech s jinými "bezpečnými" pytlíky se soudruzi pochlapí a představí něco... Něco co nedopadne tak KATASTROFÁLNĚ
Ano je to naivní...
Vskutku zaujímavé (aj keď nie nečakané) je, že ten pytlík fungovall pri natlakovaní ako plameňomet - by som povedal, že nepoužiť nič by bolo v tomto konkrétnom prípade asi bezpečnejšie, ako použiť takýto liposack... Fakt by ma zaujímal ten test od Pelikánov, keďže na svojej stránke ukazujú len dosť podivný test s úplne iným pytlíkom...
Jameson píše:Vskutku zaujímavé (aj keď nie nečakané) je, že ten pytlík fungovall pri natlakovaní ako plameňomet - by som povedal, že nepoužiť nič by bolo v tomto konkrétnom prípade asi bezpečnejšie, ako použiť takýto liposack... Fakt by ma zaujímal ten test od Pelikánov, keďže na svojej stránke ukazujú len dosť podivný test s úplne iným pytlíkom...
Jak jsem psal, pokud jej pelikán k testu nedá, koupím si ho. Pokud jeho lipo-safe nebude fungovat, reklamuju ho!
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16