Elektrifikace polomakety

Název je dostatečně samovysvětlující...
Zpráva
Autor
kocour
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od kocour »

Ta Ka 6 z výprodeje mi zatím leží doma. Tu ASW a Pilatuse ze stejného zdroje ( pozůstatky po S2G ) jsem zesílil na okraji kabiny až pod křídlo uhlíkovými pásky asi 5x2 mm. Jsou odštípnuté z pásu 50 x 2 mm od firmy Sika, určené pro zesílení železobetonových stropů přilepením k taženým částem konstrukce. Bývalý kolega, který se stal stavební firmou, je použil na zesílení stropů v Národní bance a zbyl mu kus 1 m dlouhý. Ten by stál prý 1500,-, ale v této délce byl mu k ničemu. Tak já postupně štípám a lepím. Při velké ráně se uhlík v přilepení sice utrhne, ale původní laminátový trup zůstane v podstatě nepoškozen. Dále v místě kořene směrovky ( ocas T ) po osazení bowdenů stříknu dovnitř PUR pěnu. Dále v Pilatusovi mám zalepenou mírně šikmo desku pro baterky a serva, pod kterou jsem mezeru mezi ní a dnem trupu opět vypěnil PUR pěnou. Někdo ještě vylaminuje celé dno kabiny uhlíkovou tkaninou. Já to nedělám, snad to pomáhá. Ale když dáte pořádnou ránu ( pád do vývrtky nebo vysazení radia ), tak se éro stejně rozbije.
Lítám blbě, ale rád http://www.kocour111.rajce.idnes.cz
Odpovědět

Zpět na „Větroně“