psena píše:Jen mimochodem, diky mym intervencim lita Procko v Brne nekolik novacku a vsichni jsou naprosto spokojeni
A o tom to je .
Kolik z tech lidí , kteří dali na tvé intervence se ptalo v diskuzi , jakou walkeru si mají koupit ?
počítám že za tebou i zajdou abys jim heli pošteloval , zeptají se co a jak mají dělat .... nepotřebují se vyptávat po netu.
Kdo se ptá na diskuzním fóru , u toho předpokládám , že je to samouk . A v tom je ten rozdíl . Koupí si RTF věc a buďto se po prvních ranách rozhodne , že to kašle , nebo začne studovat problematiku ( jak správně radilo pár lidí v úvodu vlákna ) , najde někoho v okolí a bude se vyvíjet jinak , nebude se ptát na fóru na blbosti . Když si koupí normální stavebnici a podaří se mmu ji podle obrázků sestavit, tak se tu bude zase vyptávat , jak to má vlastně fungovat a kolik procent má dát tu hodnotu " nick " a "roll" - sice neví co to znamená , ale našel to v menu vysílače a jestli je normální , že když dá tu levou páku do leva , tak se ocas točí doleva , nebo by se měl točit doprava ? a proč se to furt někam točí .
Proto mi přijde hloupé někomu , kdo má k vrtulníku daleko jako já k atomovému reaktoru v ponorce radit, aby navalil do první ( a často poslední ) zkušenosti mnogo děneg .
Je to jen můj názor
A co se týče toho kardanu - jde mi o ty situace , kdy většina lidí v začátku nízko nad zemí prudce přitáhne a vrtulník v podstatě zapíchne ocasem do země . Tam je vždy lepší řemen . Teda krom HK 250 - na ten by se dal psát vzkaz pro Ethana Hunta.