Vypich

RC házedla - kategorie, která má hodně blízko k "opravdovému" sportu.
Zpráva
Autor
ARNOLD
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od ARNOLD »

Zítra 12.2 2011 je další kolo na vypichu. nezapomeňte. :D

9:30 začíná F3K
F3K Ultegra, F3RES Slite V2, Kiwi, F5J Vertigo
GWSka
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od GWSka »

Bouzel na dnesni zavo nedorazim. :( Tak aspon at se vam dari a hlavne pocasi vyjde.
onca
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od onca »

Dneska to tam bylo parádní. Ráno, když jsem vyrážel, tak jsem se ještě rozhodoval, jestli vůbec pojedu. U nás foukalo kolem 7m/s a to na káčka není zrovna ideální. Udělal jsem dobře, že jsem jel. Termika byla skoro všude, vítr kolem 2-3m/s, takže se to dalo pořádně vyhodit a samozřejmě káčkový nadšenci, na který se pokaždý těšim.
F3K jsem vyhrál já, druhý byl Tomáš Winkler a třetí byl Martin Krpata, pro kterýho to byl vůbec první závod. Velká gratulace a jen tak dál Martine!
RCH byly trochu nuda, zase to nosilo po celé obloze a nebýt toho , že ostatní hodinu prokecali a propásli vzduch, tak jsme se málem o první místo rozlítávali. Pět závodníků totiž mělo až do 4. kola maxima (5 min.). Rozhodlo se až těma posledníma. Vyhrál jsem zase já (prej už mě tam příště nepustí :-))
Kdo dneska nepřijel, opravdu zaváhal. Stálo to za to.
RCgliders.cz
chastra
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od chastra »

Ahoj kluci, jel jsem okolo a nádhera. Onco ty sis tam vzal celočervenýho ISISE? Nejak nešel přehlídnout paráda :lol: Foukalo vám od drátů VN tak se vám to tam nelámalo jako v lednu.
onca
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od onca »

Na toho posledního jsem si nechtíc šlápnul, tak jsem si musel udělat novýho. Celočervenej je parádně vidět.
Foukalo tam od těch vysokoškolskejch kolejí(asi východ, ale to spíš napíšou místní)
RCgliders.cz
Krpas

#36 Příspěvek od Krpas »

Nezbejva nez potvrdit to co pise Ondra, pocasi se vazne podarilo. Ale vic nez z 3 fleku, jsem byl nadsen, ze jsem poznal bandu super lidi, ktery me bez okolku vzali mezi sebe i kdyz jsem byl vpodstate cizak :). Po celou soutez panovala skvela atmosfera za coz samozrejme plati velky dik i panu poradately.
Uz ted se tesim na dalsi poletani v tomhle super kolektivu lidi ....

PS: Ondra je UFOn musi tam mit nekde nejaaky neviditelny motory, protoze obcas to nemohl z nebe ani sundat :-) (ovsem couvaci figura v RCH byla excelentni :-D )
Nahoru to může, dolu to bohužel musí ...
GWSka
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od GWSka »

PS: Ondra je UFOn musi tam mit nekde nejaaky neviditelny motory, protoze obcas to nemohl z nebe ani sundat :-) (ovsem couvaci figura v RCH byla excelentni :-D )[/quote]
Se nesmíš divit. Ondra má RCHáčko nafouklí heliem :D, proto mu to nejde z oblohy sundyt. :D
komár
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od komár »

Když se nám ty závody v nové sezóně tak pěkně rozjíždějí, tak jsem na stránky http://souteze.f3k.eu přidal výsledkovky a zaktualizoval žebříček pro rok 2011. Pokud tam najdete nějakou chybu, dej te mi vědět, prosím.

A pokud někdo napíše článeček nebo má galerii fotek ze závodu na Vypichu, velmi rád to na stránky umístím taky.
--Komár

http://denicek.lmkzdar.cz
maroslong
Kontaktovat uživatele:

Re: Manta

#39 Příspěvek od maroslong »

MirekZ píše:Jestli to čte někdo z majitelů Manty, prosím napište jestli jste řezali žebra na NC stroji nebo jestli to je ruční práce.

Tu je moja Manta:
http://www.topgun.sk/php/index.php?PAGE_NEWS=352
Bol to prvý pokus s F3K, lieta tak dobre, že sme s kamošom začali makať na vlastnom. Rebrá som si dal vypáliť laserom.
GWSka
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od GWSka »

Popřípadně články o F3K závodech jsou na mích stránkách. Teda pokud jsem byl momentálně na daným závodě. http://huskuv.blog.cz/rubrika/f3k-rch
GWSka
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od GWSka »

Popřípadně články o F3K závodech jsou na mích stránkách. Teda pokud jsem byl momentálně na daným závodě. http://huskuv.blog.cz/rubrika/f3k-rch
Krpas

#42 Příspěvek od Krpas »

nema prosim nekdo foto z posledniho vypichu ? 8)
Nahoru to může, dolu to bohužel musí ...
bobmaximus

#43 Příspěvek od bobmaximus »

davelbc
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od davelbc »

zdravim! prosim o info pro prvodivaka. 26.3. od kolika hod se zavodi? dik!
bobmaximus

#45 Příspěvek od bobmaximus »

Začíná se lítat v 9:30 a to F3Káčkama, i když většinou se začne trochu později. Někdy se čeká na opozdilce a i na lepší počasí. Pak se létají RCH.
Odpovědět

Zpět na „F3K/HLG/DLG“