OPR píše:Žádnej... !!!
Pravdu díš - teď sice spustím flame rexáků (i já jim byl), ale přesto to udělám.
Za rok jsem s Rexem praštil 7x - z toho dvakrát na ruce.
1) Selhalo za letu Align servo bez jakéhokoli předešlého pádu (vyměnil jsem za savoxy a doufal, že bude už klid)
2) Za letu se rozšroubovalo smýkátko ocasní vrtulky - prodáváno jako jeden díl (když jsem koupil raději nové a chtěl jej preventivně rozebrat a zakápnout, nešlo rozebrat)
3) Za letu se vysunulo to velké ložisko v desce cykliky - kříž kuláků se potkal s dolním dílem - listy stály na fleku.
4) Za letu se z jednosměrného ložiska (volnoběžky) stalo obousměrné - pokus o autorotaci, ale co se stalo mi došlo pozdě a tak už se mi listy nepodařilo dostatečně roztočit na hladké přistání - naštěstí jen zlomený podvozek.
5) řekl jsem si no má už rex za sebou cca 300 letů, vyměním všechny namáhané časti (cca pět litrů investice) - poprvé do vzduchu a při tictoc se mi ulomily oba kuláky z gripů listů (závity zůstaly vevnitř)
Na nezaviněných havárkách mě stál provoz Rexe 500 za rok cca 30 litrů - děkuji nechci.
Inu pochopil jsem že Číňan jako Číňan a všechno je to z bláta a vytáhl jsem elektroniku - koupil draka Prôtose, narval ji do něj a zatím se cca 50 startů nic, na co bych spadl, nestalo.