Turnigy KeyChain Camera
To se mi taky stalo, ale ne kvuli velikosti. Spíš bych řekl, že se to video nějak poškodí nebo špatně převede, když ho přehráváš normálně přes USB. Zkusil bych vyndat kartu a dát ji přes čtečku, pak už jsem problémy neměl. Samozřejmě se mi to stávalo pouze u té verze 8. Myslím, že kamerka nahrává 1GB video a pak začne nahrávat další. Prostě víc jak 1GB videa neuloží.
Karas píše:JJ, hřeje se. Je to asi normální. Je to určený na letadlo, tam je to dobře chlazený. :wink:
Myslel jsem ze mi kvuli tomu blbne, ale zda se ze za to muze prelepeni SD karty pri montazi k modelu, asi se pohne karta a kamera chcipne.
Miki píše:Co je potřeba k tomu, aby fungovala jako webka?
Na http://www.chucklohr.com/808/ je odkaz pro stazeni driveru a cely postup, jel jsem podle nej a funguje.
- Vašek1948
- Kontaktovat uživatele:
Mám prosbu, nevíte kde sehnat český návod na tuto kamerku? Včera mi přišla z HC, dnes jsem jí zapnul parkrát zablikala a nic. Usoudil jsem že bude potřeba nabit bateri, přez přiloženou redukci jsem ji zapojil k PC a opět nic, ani PC nehlásilo nalezení. Nevím si s tím rady, poradí někdo? Bohužel angličtina je pro mě španělská vesnice, jak se říká.
Vašek1948 píše:Mám prosbu, nevíte kde sehnat český návod na tuto kamerku? Včera mi přišla z HC, dnes jsem jí zapnul parkrát zablikala a nic. Usoudil jsem že bude potřeba nabit bateri, přez přiloženou redukci jsem ji zapojil k PC a opět nic, ani PC nehlásilo nalezení. Nevím si s tím rady, poradí někdo? Bohužel angličtina je pro mě španělská vesnice, jak se říká.
Český návod asi nenajdeš, ale když připojíš kamerku do PC tak by měla blikat dioda. Pokud tam nemáš vloženou kartu, tak ti PC nic nenajde (myslím
- Kenny McCormick
Mrkni esi ti zadni strana modulu kamery (je to plech) nezkratuje filtracni kondik na zakladni desce elektroniky. Je to tam tak blbe umisteno. Btw ze je baterka dobra nic neznamena - me se posral ten elektronicky obvod na baterce, ktery ma zajistovat neprebiti a nepodbiti. Obvod sem vyhodil a baterku zapajel primo. Nabijeni skrze vyvedeny konektor micro JST. Nabijim proudem 150mA a vsechno slape. Nak
Kenny McCormick píše:mne fungovala asi tri mesiace, uz nereaguje.
Neda sa zapnut, po pripojeni na usb nazasvieti...
Baterku som premeral, je dobra.![]()
Nestihol som ani natocit nejake letecke video...
stalose mi to samé.zmáčknul jsem na boku reset a zase maká
DX6i,Messerschmit BF-109,Parabolic-Robbe,Capriol-Scorpio,
Micron,Etalon-LSmodel,BuggyRanger-Reely
Micron,Etalon-LSmodel,BuggyRanger-Reely
- Kenny McCormick
to ma napadlo, uz som to skusal, ale nepomohlo...LUJdeCHUJ píše:Kenny McCormick píše:mne fungovala asi tri mesiace, uz nereaguje.
Neda sa zapnut, po pripojeni na usb nazasvieti...
Baterku som premeral, je dobra.![]()
Nestihol som ani natocit nejake letecke video...
stalose mi to samé.zmáčknul jsem na boku reset a zase maká
Vašek1948 píše:Mám prosbu, nemohl by sem někdo kdo má zkušenosti a funguje mu tato minikamera dát vícero informací - udělat takový český návod pro nás méně zkušené? Čím podrobněji, tím lépe. Díky.
Už jsem to napsal dávno, je to tak klíčenka z HC. http://www.rchouby.g6.cz/index.php?cl=1/keychain
- Vašek1948
- Kontaktovat uživatele:
Karas píše:Vašek1948 píše:Mám prosbu, nemohl by sem někdo kdo má zkušenosti a funguje mu tato minikamera dát vícero informací - udělat takový český návod pro nás méně zkušené? Čím podrobněji, tím lépe. Díky.
Už jsem to napsal dávno, je to tak klíčenka z HC. http://www.rchouby.g6.cz/index.php?cl=1/keychain[url]
Měl bych pár otázek:
Když mám kamerku strčenou v USB a trvale bliká- je to nabíjení a když to bude nabito tak přestane blikat?
Jak smažu záznam na kartě?
Když chci zapnou kameru musím zmáčknout reset a pak teprve zapnout start. Jinak to nenastartuju, je to normální?
Vašek1948 píše:Karas píše:Vašek1948 píše:Mám prosbu, nemohl by sem někdo kdo má zkušenosti a funguje mu tato minikamera dát vícero informací - udělat takový český návod pro nás méně zkušené? Čím podrobněji, tím lépe. Díky.
Už jsem to napsal dávno, je to tak klíčenka z HC. http://www.rchouby.g6.cz/index.php?cl=1/keychain[url]
Měl bych pár otázek:
Když mám kamerku strčenou v USB a trvale bliká- je to nabíjení a když to bude nabito tak přestane blikat?
Jak smažu záznam na kartě?
Když chci zapnou kameru musím zmáčknout reset a pak teprve zapnout start. Jinak to nenastartuju, je to normální?
Když je nabitá, tak dioda svítí.
Záznam smažeš normálně, v programu, kterým si zobrazíš obsah karty.
To rosetování moc normální není. Nevím co přesně se ji děje. Já to resetovat nemusím.