Turnigy KeyChain Camera

Všechno ostatní o modelářské i jiné elektronice.
Zpráva
Autor
Karas
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Karas »

To se mi taky stalo, ale ne kvuli velikosti. Spíš bych řekl, že se to video nějak poškodí nebo špatně převede, když ho přehráváš normálně přes USB. Zkusil bych vyndat kartu a dát ji přes čtečku, pak už jsem problémy neměl. Samozřejmě se mi to stávalo pouze u té verze 8. Myslím, že kamerka nahrává 1GB video a pak začne nahrávat další. Prostě víc jak 1GB videa neuloží.
Acid

#32 Příspěvek od Acid »

Hraju si ted s klicenkou coby webcam a prekvapilo me jak se pri provozu zahrala. Dela vam to taky, nebo mam cekat ohnivou show? Podle vseho mam #3.
Karas
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Karas »

Acid píše:Hraju si ted s klicenkou coby webcam a prekvapilo me jak se pri provozu zahrala. Dela vam to taky, nebo mam cekat ohnivou show? Podle vseho mam #3.

JJ, hřeje se. Je to asi normální. Je to určený na letadlo, tam je to dobře chlazený. :wink:
Miki
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Miki »

Acid píše:Hraju si ted s klicenkou coby webcam a prekvapilo me jak se pri provozu zahrala. Dela vam to taky, nebo mam cekat ohnivou show? Podle vseho mam #3.

Co je potřeba k tomu, aby fungovala jako webka?
http://www.miki-rcletani.wbs.cz/
http://marekrc.rajce.idnes.cz/
Acid

#35 Příspěvek od Acid »

Karas píše:JJ, hřeje se. Je to asi normální. Je to určený na letadlo, tam je to dobře chlazený. :wink:

Myslel jsem ze mi kvuli tomu blbne, ale zda se ze za to muze prelepeni SD karty pri montazi k modelu, asi se pohne karta a kamera chcipne.

Miki píše:Co je potřeba k tomu, aby fungovala jako webka?

Na http://www.chucklohr.com/808/ je odkaz pro stazeni driveru a cely postup, jel jsem podle nej a funguje.
Vašek1948
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Vašek1948 »

Mám prosbu, nevíte kde sehnat český návod na tuto kamerku? Včera mi přišla z HC, dnes jsem jí zapnul parkrát zablikala a nic. Usoudil jsem že bude potřeba nabit bateri, přez přiloženou redukci jsem ji zapojil k PC a opět nic, ani PC nehlásilo nalezení. Nevím si s tím rady, poradí někdo? Bohužel angličtina je pro mě španělská vesnice, jak se říká.
Karas
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Karas »

Vašek1948 píše:Mám prosbu, nevíte kde sehnat český návod na tuto kamerku? Včera mi přišla z HC, dnes jsem jí zapnul parkrát zablikala a nic. Usoudil jsem že bude potřeba nabit bateri, přez přiloženou redukci jsem ji zapojil k PC a opět nic, ani PC nehlásilo nalezení. Nevím si s tím rady, poradí někdo? Bohužel angličtina je pro mě španělská vesnice, jak se říká.

Český návod asi nenajdeš, ale když připojíš kamerku do PC tak by měla blikat dioda. Pokud tam nemáš vloženou kartu, tak ti PC nic nenajde (myslím :wink: ).
Kenny McCormick

#38 Příspěvek od Kenny McCormick »

mne fungovala asi tri mesiace, uz nereaguje.
Neda sa zapnut, po pripojeni na usb nazasvieti...
Baterku som premeral, je dobra. :(
Nestihol som ani natocit nejake letecke video...
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od Nakadah »

Mrkni esi ti zadni strana modulu kamery (je to plech) nezkratuje filtracni kondik na zakladni desce elektroniky. Je to tam tak blbe umisteno. Btw ze je baterka dobra nic neznamena - me se posral ten elektronicky obvod na baterce, ktery ma zajistovat neprebiti a nepodbiti. Obvod sem vyhodil a baterku zapajel primo. Nabijeni skrze vyvedeny konektor micro JST. Nabijim proudem 150mA a vsechno slape. Nak
LUJdeCHUJ
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od LUJdeCHUJ »

Kenny McCormick píše:mne fungovala asi tri mesiace, uz nereaguje.

stalose mi to samé.zmáčknul jsem na boku reset a zase maká
DX6i,Messerschmit BF-109,Parabolic-Robbe,Capriol-Scorpio,
Micron,Etalon-LSmodel,BuggyRanger-Reely
Kenny McCormick

#41 Příspěvek od Kenny McCormick »

LUJdeCHUJ píše:
Kenny McCormick píše:mne fungovala asi tri mesiace, uz nereaguje.

stalose mi to samé.zmáčknul jsem na boku reset a zase maká
to ma napadlo, uz som to skusal, ale nepomohlo...
Vašek1948
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od Vašek1948 »

Mám prosbu, nemohl by sem někdo kdo má zkušenosti a funguje mu tato minikamera dát vícero informací - udělat takový český návod pro nás méně zkušené? Čím podrobněji, tím lépe. Díky.
Karas
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od Karas »

Vašek1948 píše:Mám prosbu, nemohl by sem někdo kdo má zkušenosti a funguje mu tato minikamera dát vícero informací - udělat takový český návod pro nás méně zkušené? Čím podrobněji, tím lépe. Díky.

Už jsem to napsal dávno, je to tak klíčenka z HC. http://www.rchouby.g6.cz/index.php?cl=1/keychain :wink: [url]
Vašek1948
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Vašek1948 »

Karas píše:
Vašek1948 píše:Mám prosbu, nemohl by sem někdo kdo má zkušenosti a funguje mu tato minikamera dát vícero informací - udělat takový český návod pro nás méně zkušené? Čím podrobněji, tím lépe. Díky.

Už jsem to napsal dávno, je to tak klíčenka z HC. http://www.rchouby.g6.cz/index.php?cl=1/keychain :wink: [url]

Měl bych pár otázek:
Když mám kamerku strčenou v USB a trvale bliká- je to nabíjení a když to bude nabito tak přestane blikat?
Jak smažu záznam na kartě?
Když chci zapnou kameru musím zmáčknout reset a pak teprve zapnout start. Jinak to nenastartuju, je to normální?
Karas
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od Karas »

Vašek1948 píše:
Karas píše:

Měl bych pár otázek:
Když mám kamerku strčenou v USB a trvale bliká- je to nabíjení a když to bude nabito tak přestane blikat?
Jak smažu záznam na kartě?
Když chci zapnou kameru musím zmáčknout reset a pak teprve zapnout start. Jinak to nenastartuju, je to normální?

Když je nabitá, tak dioda svítí.
Záznam smažeš normálně, v programu, kterým si zobrazíš obsah karty.
To rosetování moc normální není. Nevím co přesně se ji děje. Já to resetovat nemusím.
Odpovědět

Zpět na „Obecná elektronika“