Eclipse 7 sa vracia vo verzii Pro

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Zpráva
Autor
mior
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od mior »

Mikelo píše:Ano, má averze vůči Hitecu se prohlubuje například tím, že Eclipsou už třetí rok řídím vrtulníky.

Pri všetkej úcte, ak budem na niečo silne averzný, nebudem s tým lietať ani tri hodiny, nieto ešte tri roky...
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od jyrry »

Mikelo píše: S p. Palíkem jsem už pár věcí konzultoval, vysílač jsem k němu vezl rovnou z obchodu. Kdyby jej nebylo, tak bych si Eclipse na vrtulníky koupit ani netroufnul. .

tohle je dost nepochopitelne... To jsi fakt kupoval s tim, ze jsi dopredu vedel ze to nechas predelat?
No, kazdy mame sve slabe stranky... :-()
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od jyrry »

Docela se mi libi, jak to okoli kniplu predelali, uhladili. Na soft jsem zvedav (nedam na mixernicke kydy), ale ten 8. kanal fakt mohli pribastlit...
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od RiMr »

Doktor píše:No mě víc zaujala nová vlajková loď od Walkery deVention devo 12:

Obrázek

Ohledně toho barevného displeje, jistě že to nemusí být fullHD atd, ale na stopky by vidět být mělo. A prakticky se všemi současnými barevnými dospleji na mobilech uvidíte na sluníčku velké víte co... Jakž takž použitelné jsou pouze displeje na Blackberry, iFounech a nejvyšších Samsunzích. A moc bych se divil, kdyby do tohoto rádia dávali nejvyšší/nejdražší třídu barevných displejů (IPS, super OLED atd.).
Kdo má nějaké normální HTC atd a pokoušel se někdy na sluníčku zjistit kolik je hodin, nebo co fotí, ví o čem mluvím. A nějak si nedovedu za stejných podmínek představit riziko třeba vadného výběru modelu...
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od jyrry »

RiMr píše:Ohledně toho barevného displeje.....

soudim, ze tam je dobastlenej ve Fotošopu :-D
Doktor
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Doktor »

RiMr píše:A moc bych se divil, kdyby do tohoto rádia dávali nejvyšší/nejdražší třídu barevných displejů (IPS, super OLED atd.).

No tak to si piš! Protože "high-end multi-purpose radio"! :D

P.S.: Náhodou taková hezčí T9X. Jo a oproti hrůze s názvem Jeti je to fakt "hájend" (design). :P
Mikelo

#37 Příspěvek od Mikelo »

A proč bych nekoupil, když to pro mně v dané době vycházelo výhodně (výprodejová cenaTx) a nahrazení zpraseného firmware provozně ověřeným bylo otázkou pár stovek a jednoho půldne času? Ostatně zmizení všech obtíží nastalo teprve po rozlučce s Hitec přijímači a přechodu na Duplex.
Že mi zatím Eclipse právě tak na doraz vyhovuje se nevylučuje s prozřením toho, jak to kluci a holky z Hitecu myslí - stále více mi připomínají Graupnerovic. Něco jako věrnost ke značce je pro mou šrajtofli pojem zcela neopodstatněný.
Lukash
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od Lukash »

Mikelo píše:A proč bych nekoupil, když to pro mně v dané době vycházelo výhodně (výprodejová cenaTx) a nahrazení zpraseného firmware provozně ověřeným bylo otázkou pár stovek a jednoho půldne času? Ostatně zmizení všech obtíží nastalo teprve po rozlučce s Hitec přijímači a přechodu na Duplex.
Že mi zatím Eclipse právě tak na doraz vyhovuje se nevylučuje s prozřením toho, jak to kluci a holky z Hitecu myslí - stále více mi připomínají Graupnerovic. Něco jako věrnost ke značce je pro mou šrajtofli pojem zcela neopodstatněný.

Takže teď jsi vlastně napsal, že ti Eclipse vyhovuje. Potom sis v předchozích příspěvcích akorát cintal pentli. Koupil sis něco, co bylo cenově výhodné a tak bys to tak měl i brát. Jinak sis měl radši připlatit na Futabu a nemusels nás tady obtěžovat tím, jak máš už tři roky špatné rádio, které sis dobrovolně koupil. Nechápu.
Mikelo

#39 Příspěvek od Mikelo »

Přečti si vše znova, ale dávej u toho pozor. Nemám co bych dodal.
Doktor
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od Doktor »

jyrry píše:
RiMr píše:Ohledně toho barevného displeje.....

soudim, ze tam je dobastlenej ve Fotošopu :-D

Já myslim že je to realita.
Tohle video už tu je v jiném vlákně:
http://www.youtube.com/watch?v=JxuZCzwZ ... er&list=UL
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od RiMr »

Hmmm.
Že bychom se dívali na T12x? :D
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od jyrry »

Doktor píše: Já myslim že je to realita.

Tak to jo. Zmatla mne kolotocarska barevnost tej telky...
Jenda_84

#43 Příspěvek od Jenda_84 »

Já jsem na tu novou Eclipsu moc zvědavej. V RC Revue jí mají vyfocenou zezadu. Je tam vidět, jak otočné potenciometry vyměnili za posuvné páčky na spodní straně v místě, kde má člověk ukazováčky. Jo a VF modul je tam napevno.
Pozorně jsem si prohlédl fotku v úvodu vlákna a všiml jsem si pár věcí: Vedle vysílače je obrázek, kde je vidět na displeji velké číslo, které rozhodně vypadá jako na původní Eclipse a podle RC Revue je stejný jako u původního modelu. U přepínačů jsou vidět dlouhé popisky, takže na volné přiřazování to taky moc nevypadá. Uvidíme až se objeví nějaký test.

Mě osobně by sedmikanál, který má programové vabyavení pro větroně stačil, takže se moc těším na nějakou recenzi a hlavně na cenu. Přinejhorším si připlatím na Auroru.

Ještě navrch mám jeden dotaz k telemetrii od Hitecu obecně: Telemetrická data se na vysílači pouze zobrazují, nebo se i někam ukládají? (hlavně data z GPS)
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Peppy »

bohuzial len ukazuju. Ale da sa prepjit s PC dratovo, zachvilu aj bezdratovo ( USB kluc s wifi antenou, ktory berie info priamo z primaca )
EXTRA MX,EF extra 300 78"
http://adamweinzettl.webnode.sk/
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od Peppy »

Tak je to potvrdene, ukazuje aj telemetriu na displeji, ktory je aj podsvieteny. Cena je 269$
EXTRA MX,EF extra 300 78"
http://adamweinzettl.webnode.sk/
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“