Notos

RC házedla - kategorie, která má hodně blízko k "opravdovému" sportu.
Zpráva
Autor
kubrider
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od kubrider »

Chcel by som sa spýtať či sa mi zmesti do notosa takto velky prijímač 42x31x10mm
makyk
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od makyk »

Večer ti to změří a dám sem.
makyk
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od makyk »

Tak vejde, ale moc si nedokáži představit kudy půjdou nitě na náhon VOP a SOP a kde budou serva.
krtek2k

#34 Příspěvek od krtek2k »

plus jak jsou z toho přijímače servokonektory, taky kvůli nim ještě o centimetr nakyne
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
kubrider
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od kubrider »

Díky za zmeranie konektory sú pozdlž prijímača
lastfever

Re: Notos

#36 Příspěvek od lastfever »

Ahoj, tak dneska sem konecne zalitnul Notose, sice s Beckovym kridlem, protoze se mi nechtelo cekat mesic na normalni a musim rict, ze klobouk dolu. I kdyz stavba je proti velkym letadlum dost piplacka to tam vsechno hezky zadelat. nakonec dneska prvnich par hodu. dopoledne sem lital tak kolem te pul minuty, ale odpo sem prestal bat a oprel sem se do toho a nejdelsi let sem mel s troskou prifouknuti i 2:02 minuty, takze fakt spokojenost. Jenom kdyz sem ted vyndaval trup, tak sem bohuzel vsal vyskovkou dvere od auta a trosku kruplo v kozliku jak se prilepeny k trubce, tak sem to jeste pro jistotu prelil epoxidem. Jinak poradte mi jak mate udelany prepravny obal na F3Kcko, tohle je moje prvni a nechci si ho znicit blbou prepravou. Jinak asi brzy budu psat Martinovi o normalni kridlo. A asi sem si po prvnich par hodech s timhle nasel konecne tu spravnou kategorii.
Odpovědět

Zpět na „F3K/HLG/DLG“