Robbe je stejný "výrobce", jako třeba Pelikán nebo Turnigy....Akorát pro Futabu je to exklusivní evropský prodejce, tedy Futaba, koupená oficiálně v Evropě, je vždycky od Robbe....
Stejně tak Graupner v oblasti vysílaček, nedělal prakticky nic jiného, než exklusivního prodejce JR Propo pro Evropu a právě jeho "rozchod" s JR Propo znamenal a znamená pro něj obrovský ústup z pozic na trhu v daném segmentu....
FC-16- je možné jí ještě věřit?
Myslim ze RCmichal to cele vystihol, uplne s jeho nazormi suhlasim, som majitelom FC-16 so systemom TWIN. Ked som pridaval 2,4 tiez u mna rozhodovala velkost prijimacov, kde sa assan na twin 5 a 6 nechyta
Mam to radio 4 roky, lietam 35 aj 2,4, prijimace MZK sexta, Corona 6kanal so syntezou, corona 4 kanal so syntezou, GWS , Potensky, funguje to so vsetkym. Jediny ktory mi robil problem je ten GWS ale to je dane jeho kvalitou. Mam v nej pridane ako 5 a 6 kanal linearne tahove potaky + prepinac na stopky. CAMPAC pamatovy modul som si vyrabal sam za naklady cca 2 Eura spolu mam pamat na 28 modelov. Ten TWIN sa tam zabudovava velmi jednoducho aj napriek tomu ze vsetko je na jednej doske. Baterku tam mam 8 clanok Elelop a nabijam tak 3 krat za rok. SW mi zatial postacuje. Dorobil som si knej pult a dokupil popruhy s velkymi kniplami, to pohodlie ovladania je takto fakt elegantne, jedine co jej vycitam je maly dysplay a mechanicke trimy. Uvazoval som o novom radiu ale ked sa clovek zamysli..... tak NACO ?
PKsoo (Peter) - Pezinok e-mail.: pksoo@azet.sk
Surgical píše:Robbe je stejný "výrobce", jako třeba Pelikán nebo Turnigy....Akorát pro Futabu je to exklusivní evropský prodejce, tedy Futaba, koupená oficiálně v Evropě, je vždycky od Robbe....
Stejně tak Graupner v oblasti vysílaček, nedělal prakticky nic jiného, než exklusivního prodejce JR Propo pro Evropu a právě jeho "rozchod" s JR Propo znamenal a znamená pro něj obrovský ústup z pozic na trhu v daném segmentu....
Iba ta troska poopravim, pod Znackou Robbe su oznacene radia Futaba pultoveho prevedenia, inak suhlas
PKsoo (Peter) - Pezinok e-mail.: pksoo@azet.sk
instalace TWINu byla triviální (rovnou výměna VF bez kompromisu), mám jen do pole přepínačů umístěný 3,5 jack pro terminál nebo párovací propojku
(ze začátku jsem měl jedno pole pro přepínače obsazené jetiboxem mini
, ale ty přepínače jsou užitečnější
dále mám přidány dva tahové ovladače, 8x přepínač pro mix, stopky, dva "letové režimy") a DR, 2x přepínač pro neprop. kanál, čtyřnásobný trim modul a baterka sanyo SCE 1800 (zaručených 12hod provozu potom raději nabíjím)
pult mám obyč plastový koupený se soupravou, ale nedávno jsem si koupil křížový popruh no moc si ho pochvaluju
(a to jsem nejdřív váhal)
pro koupi jiného rádia zatím nemám důvod, nějak jsem si za ty roky zvyknul (malý displej mi na napípání stačí, jinak koukám radši kde lítám a telemetrie mi pípá)
dále mám přidány dva tahové ovladače, 8x přepínač pro mix, stopky, dva "letové režimy") a DR, 2x přepínač pro neprop. kanál, čtyřnásobný trim modul a baterka sanyo SCE 1800 (zaručených 12hod provozu potom raději nabíjím)
pult mám obyč plastový koupený se soupravou, ale nedávno jsem si koupil křížový popruh no moc si ho pochvaluju
pro koupi jiného rádia zatím nemám důvod, nějak jsem si za ty roky zvyknul (malý displej mi na napípání stačí, jinak koukám radši kde lítám a telemetrie mi pípá)
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
FlyBear píše:No, bacha na takovéhle závěry![]()
Nám například "superspolehlivá" technika teď v práci začala bez varování odcházet, hezky jeden za druhým v tu nejnevhodnější dobu. Nalezená příčina: přibližně deset a více let staré elektrolyty už holt nemají ty správné vlastnosti. Nám stačilo vyměnit ty elektrolyty, nic nám naštěstí kvůli tomu "nespadlo"...
10 let? Co si stezujes?
Jirka