Key kamerka

Všechno ostatní o modelářské i jiné elektronice.
Odpovědět
Zpráva
Autor
skiner

#31 Příspěvek od skiner »

Myslim, ze to by aj mohlo stacit.
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od František Koudelka »

Tady je treba neco dalsiho....ale tam neni ani trida ani rychlost :?

http://www.pcworld.co.uk/gbuk/kingston- ... 7-pdt.html
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den
skiner

#33 Příspěvek od skiner »

František Koudelka píše:Tady je treba neco dalsiho....ale tam neni ani trida ani rychlost :?

http://www.pcworld.co.uk/gbuk/kingston- ... 7-pdt.html

No mas tam class 4 na obale
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od František Koudelka »

jo uz vidim....nenasel sem to v popisu...takze minimalne class 4...dobre tedy podivam se po necem :D
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od František Koudelka »

Tak uz mam kartu doma a nataci to luxusne, to jo, ale obraz se mi tak divne vlni, zvlaste pri pristani a startu, zkousel jsem na heline 450, cundal jsem kabinku a kameru pritahnul klasickou dumickou k ramu, mela by ta kamera byt co nejvice napevno k heline a nebo spise volneji...dam sem asi kousek videa aby bylo jasne co presne to dela...nejsou to vibrace ale takovy vlny, obraz se chvilkama vlni....
nunasjiri

#36 Příspěvek od nunasjiri »

taky jsem to zkusil na helině přidělat na kabinu a vlnil se obraz jako prasca. Asi to zavěsím na ližiny, ta kabina se asi moc klepe.
Nyní: DJI Spark
Dříve: Blade McpX - Phoenix v.3, Dx6i - Toro 600, Toro 900, Blade mQX
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Nakadah »

Vlnici se obraz na heli = spatne serizena stopa listu (mirne odlisne uhly nabehu kazdeho listu). Staci mit vrtulnik poradne serizeny a obraz se skoro vlnit nebude. Osobne vyzkouseno. Nak
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od František Koudelka »

Stopa me nenapadla, ja s tou heli pres dva mesice neletal, ale samozrejme serizena by mela byt, chova se jinak klidne krasne a pri poslednim serizeni jsem stopu kontroloval...okem za visu...ani nevim jak jinak ji zkontrolovat

ja z toho videa vystriham start a pristani a dam to sem....za visu to tak moc patrne neni...trosku taky ale hodne vyrazne to je start pristani...pri roztaceni a dobihani rotoru

a jeste bych mel dotaz jak na te kamerce nastavit spravny cas a datum a pak pripadne odstranit z videa, asi se musi nejdriv nejak nastavit aby se videa ukladala se spravnym datem, ale ze zaznamu jako takoveho by to melo jit odstranit....koukal jsem na video ..odkaz je na prvni strance tohoto tematu...a zadny soubor txt jsem nikde nenasel.....pak je tam videt ze kartu vklada zpet do kamerky takze musim vyndat kartu a vlozit ji nekam......upravit a pak zpet... :?:
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od František Koudelka »

nunasjiri píše:taky jsem to zkusil na helině přidělat na kabinu a vlnil se obraz jako prasca. Asi to zavěsím na ližiny, ta kabina se asi moc klepe.

primo na kabince jsem to nemel, kabinku jsem sundal a kamerku dal misto kabinky, uchytil klasickou gumickou k ramu, hned pod baterku......vadi necemu ze je blizko baterky, reglu....?
cilek

#40 Příspěvek od cilek »

Samozřejmě, že se dá otočit obraz, ale až v počítači. Pokud tam nebudeš mít datum, je to v pohodě.
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od František Koudelka »

Tak jsem to vyzkousel i v letadle ale neni to dobry, opravdu letadlo ma toho plny brejle...budu na to potrebvat vetsi model :D nicmene ve vzduchu se to udrzelo, ale je tam zase problem vrtule, dela to cerny cary pres obraz....nahore je par chvilek ktery by se asi daly vystrihnout...mam prvni tri videa z te kamery, s tou vrtuli se asi nic udelat neda....nemate nekdo zkusennost jedine to otocit a natacet zezadu, nebo ji nejak hodne zklonit...ale zase musi byt presne veprostred...mam jen 400mm rozpeti kridel a to nic neunese....ale za zacatek myslim dobry, mohl bych zkusit neco sestrihat uz kvuli tomu byste videli co presne to delalo na te heline a kdyby teda nekdo vedel jak odstranit ten cas a datum
Earl
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od Earl »

Stahni si do VirtualDubu filtr "timestamp.vdf" ten umi docela dobře odstranit datum a čas. Další možnost je flashnutí firmware, kde je datum a čas odstraněn.
skiner

#43 Příspěvek od skiner »

František Koudelka píše:kdyby teda nekdo vedel jak odstranit ten cas a datum

Na stranke toho predajcu kamery je moznost stiahnut firmware na odstranenie casu...Sam to pouzivam tak
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od František Koudelka »

aha takze musim neco stahnout a to nahrat na kartu....nemuzu tim nic pokazit :lol: ...ja sem na tohle fakt antitalent...jak de o pocitace :oops:
skiner

#45 Příspěvek od skiner »

Tu je odkaz na ten FW.
http://www.sendspace.com/file/kgvfzq
Su tam dve verzie. Jedna na odstranenie casu a druha na vratenie casu spat.
Je tam aj navod, co presne urobit.
Vyberies si FW ktory chces nahrat, prekopirujes ho do korenoveho adresara pamatovej karty. Kopirujes len subor .bin, nie cely adresar ako sa rozbali.
Odpojis usb kabel a spustis kameru. Chvilku sa nebude nic diat. Po chvili by sa mala kamerka rozsvietit.
Potom ten FW z karty vymazes, pretoze by sa flashoval stale dokola.
Dufam, ze to zvladnes :)
Odpovědět

Zpět na „Obecná elektronika“