Jste na vrtulnících také závislí?

Všechno co je o modelech vrtulníků, ale nevejde se do jiné vrtulníkové kategorie.
Zpráva
Autor
IgorGSM

#31 Příspěvek od IgorGSM »

Tak ma napadol jeden vtip:
Baca sa ožení a na druhy den príde do krcmy a chlapi sa ho pýtajú:
Tak ako baca co ste robili po svatbe?
A baca na to:
Jaaaj tak najprv som si grgol a prdol aby si snáď nemyslela že sa hanbim.
Potom som jej dal po papuli aby si nemyslela že sa jej bojim.
No a potom som išiel von a vyšukal som ovcu aby si snáď nemyslela že som od nej závislý...
EvzEn

#32 Příspěvek od EvzEn »

Většina tu píše, jak je závislá na létání s heli a že v tom mají mraky peněz a podobně, já mám doma zatím jen pár hraček a dokud nejsou provozu schopný skoro nejdu ani spát:D Místo abych šel večer ven s kámošema, vemu heli a běžím na pole vylétat všechny baterky.. Koukám tedy, že se mám opravdu na co těšit, protože vše co je tu popsáno na mě sedí:D Nedej bože, až pořídím simulátor a T 250, to už se mnou bude konec:) Už teď vypiju max jedno pivo, aby bylo na heli..
KarelCuk

#33 Příspěvek od KarelCuk »

Tak nejlíp mě vystihl asi Howking. Ten jeho komentář je fakt hustej :-)
Mám to stejně, ale mám hodně tolerantní manželku.

Howking píše:Ano, já jsem alkoholik. Tedy vlastně Heliholik :-D Likviduje to můj rozpočet, tisíkrát jsem chtěl skončit a tisíckrát jsem to nevydržel ani den. Ještě tentýž večer jsem objednával nové díly :-) (ani jednou jsem to nevydržel přes noc). Lítat prostě musím. Lítám i v zimě i v mrazu, lítám i v uragánu. Momentálně čekám týden na baterky a aspoň jsem už několikrát rozbil rexe 250, kde baterku mám. Dokonce i chodím na simulátor, což se mi stává jen v zimě :-D
Ano, jsem Heliholik :-D
IgorGSM

#34 Příspěvek od IgorGSM »

Tak prave včera som spravil rozpočet kolko som minul tento mesiac na heliny. Vyšla mi suma 400€ ja si asi zablokujem všetky kreditky a začnem uvažovať nad sedeniami u cvokara... :-(
Ešte že to moja polovička nevie. Stále sa len utesujem že ved su to len prachy. Co ich mám radšej pchat do ponožky alebo zhrnat na kreditke???
zdendaK

#35 Příspěvek od zdendaK »

pánové, mám tu takovou klubovou soutěž, co vymyslel J.Malík, zavedeme sešit a schválně , kolik nás, jako členy klubu ta sezona bude stát jen na ranách.Padne třeba milión? Zkuste to taky a dáme nějaké srovnání. Nás je tak 15-20 z toho vrťase máme 2, ostatní bublinky, větroně a nějaké akrobaty. :roll: začínáme 2012 leden v hale.Zdeněk
T-REX 700N/ Goblin 700Spirit ,PROTOS, EXTRA 330L 3W157 futaba FG12 2,4Ghz
Tsisters

#36 Příspěvek od Tsisters »

Jo a pak se k propočtu tomu náhodou dostanou naše drahé polovičky a bude u Chocholouška přeplněno :-).
Jako bych je slyšel,za ty peníze mohlo být oblečení atd.Ale i stím rizikem bych takové vlákno založil.Nedávno u nás udělali ránu za jedno odpolko 3 vrťase :-(
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
Kenny McCormick

#37 Příspěvek od Kenny McCormick »

a kolko z vas zavislakov je zavislych na tomto fore?
Ze neprejde den, aby ste sa nepozreli, co je nove? :lol:
Hlasim sa ako prvy :wink:
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
zdendaK

#38 Příspěvek od zdendaK »

a pak to všichni sečteme, to bude rána :P :P
zdendaK

#39 Příspěvek od zdendaK »

Tsisters píše:Jo a pak se k propočtu tomu náhodou dostanou naše drahé polovičky a bude u Chocholouška přeplněno :-).
Jako bych je slyšel,za ty peníze mohlo být oblečení atd.Ale i stím rizikem bych takové vlákno založil.Nedávno u nás udělali ránu za jedno odpolko 3 vrťase :-(

Znáš , to já nééééé, to on a zatloukat, zatloukat a zase zatloukat
mirdab
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od mirdab »

zdendaK píše:pánové, mám tu takovou klubovou soutěž, co vymyslel J.Malík, zavedeme sešit a schválně , kolik nás, jako členy klubu ta sezona bude stát jen na ranách.Padne třeba milión? Zkuste to taky a dáme nějaké srovnání. Nás je tak 15-20 z toho vrťase máme 2, ostatní bublinky, větroně a nějaké akrobaty. :roll: začínáme 2012 leden v hale.Zdeněk

já si myslím, že pro zachování psychického zdraví je lepší to vůbec nepočítat :)
Některé věci na světě fungují jen proto, že mají svá tajemství
EvzEn

#41 Příspěvek od EvzEn »

Souhlasím, lepší nepočítat.. někteří bychom zjistili, že by za to byl skvělej mobil (třeba já) a jiní, že by za to bylo luxusní auto :D
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od pkotatko »

No, poslední rok jsem si dělal trošku radost. Bezmála za 200K Kč.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
petrct
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od petrct »

mirdab píše:
zdendaK píše:pánové, mám tu takovou klubovou soutěž, co vymyslel J.Malík, zavedeme sešit a schválně , kolik nás, jako členy klubu ta sezona bude stát jen na ranách.Padne třeba milión? Zkuste to taky a dáme nějaké srovnání. Nás je tak 15-20 z toho vrťase máme 2, ostatní bublinky, větroně a nějaké akrobaty. :roll: začínáme 2012 leden v hale.Zdeněk

já si myslím, že pro zachování psychického zdraví je lepší to vůbec nepočítat :)
tak tak 8O když je třeba a udělá nám to radost tak nás to nemrzí :P škoda je to co voda sebere a baba sežere 8)
Chase360 SniperII LA 700 Agile 7,2 Rytmus Max
http://petrct.rajce.idnes.cz/
http://www.helitesin.cz/
Tsisters

#44 Příspěvek od Tsisters »

Já se hlásím taky,fórum pročítám každý den,teda pokud mám přístup na net :-).Co se týče peněz za zeli a vše kolem,já to raději nepočítám a mám klid.Přítelkyně to už taky vzdala a od chvíle co nakupuju i mimo republiku,tak stejně nemá přehled.Pořád je lepší držet heli ve vzduchu,než každý den chlastat
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
Tsisters

#45 Příspěvek od Tsisters »

jé mnělo být heli a né zelí :-) :-) :-)
Odpovědět

Zpět na „Heli - jiné“